- Konu Sahibi DonukPudra
-
Ama bikaç gram da olsa gitseydi biraz rahatlardm. zaten sabah uyandm afedersn arkama bi sancı vuruyo ki anlatamam. zorla oturuyorum şuan. Ne olduğunu da anlayamadm.o sancı üstüne de tartıdaki rakam moral 0sen ne güzel 500 vermişsin tebrik ederim :128:
bunyeyle ilgili tamamenben en kati rejimlerimde bile ayda 3 kilo verebiliyorum zaten, tecrübe ettim belki vermem gereken kilo az oldugundan boyledir :44:
Moralini bozma, bu is sabir isi, hele bizim gibi kaplumbaga hiziyla ilerleyenler icinbence haftaya büyük bi düşük göreceksin tarti da ben tesekkur8 ederim ne demek, destek icin bu topikteyiz
geçmiş olsun canım doktora git ihmal etme
günaydınlar
12.09 menüm;
sabah;peynir,zeytin,yarım bardak meyvesuyu
ara;2si 1 arada nescafe
öğlen; 3 köfte
ara; 2 bardak yeşil çay
akşam; mercimek çorba,köfte ,salata
kilo bildirimi;
başlangıç.........89
şuan...............87
asli bence tablomuza kilolari bugün yazalim, 16 eylül yazıyor ya, pazartesi tekrar tartilmayalim4 hafta bir tarti günümüz olan cuma günü tabloya ekleyelim olmaz mi
holmes ve reassit bana hedef kilonuzu bildirir misin.. ilk sayfadaki tabloya yazacağım..
ve topiğe uzun süredir devam etmeyen arkadasları listeden cıkartacagım
tamamdır hemen düzenliyorum
zaten bende haftaya yokum iyi olur.
holmes ve reassit bana hedef kilonuzu bildirir misin.. ilk sayfadaki tabloya yazacağım..
ve topiğe uzun süredir devam etmeyen arkadasları listeden cıkartacagım
biz arkadaş listende olursak özel albüm oluşturuluyor.donukpudra: evet cnm saol sordugun icin ben dr sorup oyle basladim anemi oldugu icin bende ve ilaclarimi duzenli olarak kullaniyorum bi sikinti olmadi. ben gercekten bu dietlere cok karsi biriyim ama oyle bi durumdaydimki vucudumu ciddi ciddi herseyden birden kesmek zorunda hissettim.. artik o cok sevdigim yemekler tatlilar hayatimda baska bi yer edinmeye baslamisti.. cok sacma gelebilir ama sanki en yakin arkadasim beni en iyi anlayan yemekmis gibi hissediyodum.. anca oturup veya uzanip tv onunde biseler yiuordum.. siniri yoktu stopu yoktu.. bi haftadaki degisimi resim olarak gorseniz cok sasirirsiniz gostermek isterim ama burdan kendi resmimi pek eklemek istemiyorum ozel oluyosa ozelden gisterebilirim
kac kilosun? boyun uzunmus benimde boyum 178
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?