bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

geçmiş olsun canım doktora git ihmal etme

Çok teşekkür ederim yaa moralim düzeldi :124::124: inş görürüm o düşüşü. Ah ah senin vermen gereken az benimki uzun ve Kalın bir yol

günaydınlar

12.09 menüm;

sabah;peynir,zeytin,yarım bardak meyvesuyu

ara;2si 1 arada nescafe

öğlen; 3 köfte

ara; 2 bardak yeşil çay

akşam; mercimek çorba,köfte ,salata

kilo bildirimi;

başlangıç.........89
şuan...............87

asli bence tablomuza kilolari bugün yazalim, 16 eylül yazıyor ya, pazartesi tekrar tartilmayalim4 hafta bir tarti günümüz olan cuma günü tabloya ekleyelim olmaz mi

holmes ve reassit bana hedef kilonuzu bildirir misin.. ilk sayfadaki tabloya yazacağım..

ve topiğe uzun süredir devam etmeyen arkadasları listeden cıkartacagım

gunaydin kizlar. bende bugunden itibaren kilomu yazim diyorum.. 12 gundur diettem 7 kilo verdim ama sadece ilk haftasinda.. suan durukladim ve sanirim su topluyorum reglden dolayi..

baslangic kilom 12.09.13: 96.6
hedef kilo: 66
suanki kilo: 89.7

ben simdiden itibaren sizlere katiliuorum 89 olarak.. her cuma bildirecem insallah :)

dunku menu..
11
sabah: 1 dilim kizarmis ekmek+ 1 cay+ 1 kupseker

ogle: 1 kucuk havuc+1 yumurta + yagsiz beyaz peynir

ara: 1 kutu yagsiz tonbalik

aksam: domatescorbasi+kasar

aksam disardaydim ve corba ictim..
1 litre falan su.. 2 turkkahvesi..

gece tatlikrizine girdim ama kendimi tuttum(( 1 yumurta yedim supangle yerine :))

melcha merhaba

bu şok diyet vücuduna zararlı olabilir :44: tahlillerin nasıl? sonuçları?

tüm değerlerin normal mi_

donukpudra: evet cnm saol sordugun icin ben dr sorup oyle basladim anemi oldugu icin bende ve ilaclarimi duzenli olarak kullaniyorum bi sikinti olmadi. ben gercekten bu dietlere cok karsi biriyim ama oyle bi durumdaydimki vucudumu ciddi ciddi herseyden birden kesmek zorunda hissettim.. artik o cok sevdigim yemekler tatlilar hayatimda baska bi yer edinmeye baslamisti.. cok sacma gelebilir ama sanki en yakin arkadasim beni en iyi anlayan yemekmis gibi hissediyodum.. anca oturup veya uzanip tv onunde biseler yiuordum.. siniri yoktu stopu yoktu.. bi haftadaki degisimi resim olarak gorseniz cok sasirirsiniz gostermek isterim ama burdan kendi resmimi pek eklemek istemiyorum ozel oluyosa ozelden gisterebilirim

biz arkadaş listende olursak özel albüm oluşturuluyor.

sevindim senin adına .. enim kilom da malum.. boyum 1,75 orantılı ama eski halime dönmek istiyorum:.. şok diyetlerde hep geri aldım o yüzden ben temkinli gidiyorum

supersin ins en guzel sekilde verirsin kilolarini.. benimde kismet olursa aralikta soz/nisan olacak seneyede dugun.. artik yeter dedim nisanimda bari guzel bise giyim.. :)))

günaydın
dünkü menüm:
2 dilim ekmek,zeytin,peynir,salçalı sos,ceviz,çay

ara: bir kurabiye,1 türk kahvesi
tarçınlı,limonlu ılık su (çok hastayım geberiyorum)

akşam: 3 tane kabak mücveri, 2 kaşık yoğurtlu patates kızartma, 1 dilim ekmek
ara: neskafe

ve bol su içtim
dün ekmeği çok kaçırdım farkındayım
faranjit için bir karışım yapim de o da midemi çok ağrıttı bende hemen ağrıyı gidermesi için ekmek yemek zorunda kaldım

kilom: 57

Selam Kızlar

12.09.2013 Perşembe menüm

sabah
neskafe

ara çubuk kraker - 1 fincan çay

öğlen
Çok az pilav ve kurufasülye
yoğurt

ara 1 fincan çay

akşam 1 tane lahmacun
1 bardak ayran

1 lt su

Kilom 76.9 ....

Selam kızlar,
Ben de tam 'bi bakmışım şişmişim' oldum son 2 ayda
Beni de aranıza kabul eder misiniz ?

4.5 ay once dogum yaptım ve hamile kaldıgım kilonun 9 kg altındaydım dogum sonrasında 2.5 ay bu halimi korudum
Ama son 2 aydır gelsin tatlılar gitsin kekler borekler 8 kg almışım ;((
Ustelik bu kadar yemege ragmen sutum de cok az ilk gunden beri
Bebişim ilaç niyetine aralarda içiyor onun dışında mama ile besliyorum

Ve karar verdim pzt den itibaren dikkat etmeye baslayacağım
Yediklerimi harfiyen sizinle paylaşmak istiyorum

Net kilomu ve hedefimi pzt sabah tartılınca paylaşacağım sizinle
Umarım en kısa zamanda sağlıklı ve formda ve de incecik oluruz hepimiz

Hepiize iyi ve kaçamaksız haftasonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…