- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi DonukPudra
-
4 gundur bi kipirti yok tartida.. tipatip ayni cikiyorum.. haftaya adet olacam onun etkisi mi? herkes diyo ya regl olacam sistim ben onu hic hissetmedm bugune kadar ama gercekten regl yuzunden mi durdu hic cozemedim..
Selam Kızlar
11.09.2013 manüm
Sabah
neskafe-yarım kek
ara 3 erik
öğlen
salata 1 dilim ekmek
akşam salata - bir kaç adet sarma - 2 fincan çay - 1 dilim baklava
ama hiç su içmedim
Pazar gunu bi gelsin yaaaa.. normal yemek istiyorum!:)).. cok sekerli olmayan bi tatli yapmak istiyorum regl donemimde git gel ondan kirpkak icin.. ne olabilir? dukan tatlilarina baktim.. ben islak kek yapmak istemistim ama verdigim kilolari geri alirim artik(..
canım 100 gr helva 520 kcal
bir bardak gazoz 105 kcal
Kilo bildirimi
10.09.2013 - 63 kg
13.09.2013 - 63 kg
kızlar gram bile oynamamış,sabah sabah tüm moralim bozuldu
daha 3 gün olmus canimcok normal bence
Ama bikaç gram da olsa gitseydi biraz rahatlardm. zaten sabah uyandm afedersn arkama bi sancı vuruyo ki anlatamam. zorla oturuyorum şuan. Ne olduğunu da anlayamadm.o sancı üstüne de tartıdaki rakam moral 0sen ne güzel 500 vermişsin tebrik ederim :128:
ben ilk hafta 200 gram vermistim canim, düşün 7 günde 200 gram senin daha 3 gün olmus bence takilma, baslarda direniyor vücutbaksana1 ayda 2 kilo verebildim, boyle 2 ay daha ac kalirsam istedigime anca ulasacagim
öyle deyince haklısın ama bazıları yazıyoya hep kilo vermeye başladığın ilk zamanlar fazla verirsin sonra yavaşlar diye. Demek bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo. 2 ay daha devam edersen verdiğin kiloları geri almıcan,bence en güzeli bu. bi anda veripde sonrasında katlı almak daha fazla üzer insanı. bu arada böyle içten cevaplar verdiğin için çok teşekkür ederim canm hiç yabancılık çekmedim sayende :)
Kilo bildirimi
10.09.2013 - 63 kg
13.09.2013 - 63 kg
kızlar gram bile oynamamış,sabah sabah tüm moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?