bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Selam Kızlar

11.09.2013 manüm

Sabah
neskafe-yarım kek

ara 3 erik

öğlen
salata 1 dilim ekmek

akşam salata - bir kaç adet sarma - 2 fincan çay - 1 dilim baklava

ama hiç su içmedim

4 gundur bi kipirti yok tartida.. tipatip ayni cikiyorum.. haftaya adet olacam onun etkisi mi? herkes diyo ya regl olacam sistim ben onu hic hissetmedm bugune kadar ama gercekten regl yuzunden mi durdu hic cozemedim..

Regl süresince vücutta su toplanması oluyo diye biliyorum. Bittiğinde bir anda düşer belki kilon. Ne güzel olur

Pazar gunu bi gelsin yaaaa.. normal yemek istiyorum!:)).. cok sekerli olmayan bi tatli yapmak istiyorum regl donemimde git gel ondan kirpkak icin.. ne olabilir? dukan tatlilarina baktim.. ben islak kek yapmak istemistim ama verdigim kilolari geri alirim artik(..

Sonuçta yaptığın kekten 1 dilim yiceksin öteki öğünleri dengeledinmi sorun olmaz ki. kendini kısıp kısıp sonunda yaş pastanın içine dalmak da var yani

ben bir dilimle kalmam.. :)))

pazardan sonra kafam gore bi menu hazirlayip ona uyacam 10 gun falan.. sonrasinda hangi diete baslacagima karar veremedim( verecek en az 15-20 kilom var..

12.09 mönüm
Sabah
yarım dilim ekmek
reçel
yeşilçay

11.de
domates
zeytin

15 de
1 kase makarna salatası
1 tane börek

18 de
1 tane narlı lokum

Aralarda
çay
az şekerli türk kahvesi

kilo bildirimi

başlangıç---------------60.8

geçen haftaki-----------58.8

13.09.2013-------------58.0

12 eylül menüsü
07.00- 1 bardak ılık süt
09.00- 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyaz peynir ve yeşil çay
10.30- 2 kuru kayısı ve 2 badem
12.30- 9 kaşık nohut yemeği, yarım kase yoğurt
15.00- form bisküvi paketin yarısı
17.00- 2 kuru kayısı
19.30- 5 küp beyaz peynirli salata, 1 dilim beyaz ekmeğin kabuğu
21.30- 1 kırmızı elma

2500 lt su

Gunaydin kizlar
Persembe

Sabah
*süt

Arada nescafe

Öğle
*taze fasulye
*1 kasik pilav
*cacik

Aksam
*nesfit+süt

Kilo bildirimi
Baslangic kilo 55.8
Gecen haftaki kilo 54.3
Bu haftaki kilo 53.8

Bu haftaki kayip 500 gram, Allah bereket versin benim icin ideal zaten 500 yeniden 53 görmek bile beni mutlu etti

daha 3 gün olmus canim cok normal bence

Ama bikaç gram da olsa gitseydi biraz rahatlardm. zaten sabah uyandm afedersn arkama bi sancı vuruyo ki anlatamam. zorla oturuyorum şuan. Ne olduğunu da anlayamadm.o sancı üstüne de tartıdaki rakam moral 0 sen ne güzel 500 vermişsin tebrik ederim :128:

ben ilk hafta 200 gram vermistim canim, düşün 7 günde 200 gram senin daha 3 gün olmus bence takilma, baslarda direniyor vücut baksana1 ayda 2 kilo verebildim, boyle 2 ay daha ac kalirsam istedigime anca ulasacagim

ben ilk hafta 200 gram vermistim canim, düşün 7 günde 200 gram senin daha 3 gün olmus bence takilma, baslarda direniyor vücut baksana1 ayda 2 kilo verebildim, boyle 2 ay daha ac kalirsam istedigime anca ulasacagim

öyle deyince haklısın ama bazıları yazıyoya hep kilo vermeye başladığın ilk zamanlar fazla verirsin sonra yavaşlar diye. Demek bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo. 2 ay daha devam edersen verdiğin kiloları geri almıcan,bence en güzeli bu. bi anda veripde sonrasında katlı almak daha fazla üzer insanı. bu arada böyle içten cevaplar verdiğin için çok teşekkür ederim canm hiç yabancılık çekmedim sayende :)

bunyeyle ilgili tamamen ben en kati rejimlerimde bile ayda 3 kilo verebiliyorum zaten, tecrübe ettim belki vermem gereken kilo az oldugundan boyledir :44:
Moralini bozma, bu is sabir isi, hele bizim gibi kaplumbaga hiziyla ilerleyenler icin bence haftaya büyük bi düşük göreceksin tarti da ben tesekkur ederim ne demek, destek icin bu topikteyiz

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünkü menüm:

sabah: 1 simit, cay
öğle: hiç bir şey yemedim
aksam: 2 kaşık pirinç pilavı, bir kaşık kavurma, salata
1 porsiyon dondurma

gün boyu 3 lt su

Kilo bildirimim:
başlangıç: 63.0
06.09.2013: 62.1
13.09.2013: 61.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…