bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Hoşgeldin :) bence pazartesiye bırakma şimdi azim varken başla. Sonra araya başka şeyler girebiliyo

13.09.13 menum

sabah: 1 kucuk havuc

ogle: sezar salata resimdeki 1/4 yedim.

aksam: firinda hindi fume kuruttum yanina light yoghurt sarimsak

bugun disardaydim menu alakasiz.. sabah havuc yiyip ciktim.. salatanin yarisini bile yemedim. normalde balik ve tereyag vardi menude.. aksama gelirsekte biftek almayi unutmustum.. bunu denedim en azindan yag yok bise yok..

totalde verdigim kiloyla cok memnunum suan duruklamada olsamda..

1,5 litre su 1 turkkahvesi

[/url

hafta içi alışkanlıkta 6.30ta uyandım ya bu tatil gününde

not: okuldaki hatunları da zorla diyete soktum pasta poğaça getiren kalmadı benimde canım çekmeyecek

13.09 mönüm

sabah
yarım dilim ekmek
zeytin
reçel
yeşilçay

öğlen
3 kaşık etli nohut
yarım kepçe ezogeln çorba

akşam
2 parça paneli tavuk

aralarda
üzüm
limonata (kendi yapımım)
siyah çay

gunaydin kizlar
Limon onlarida diyete sokman cok iyi olmus

Cuma

Sabah
*nesfit+süt

Arada 1 simit cuma diye hayir dagitiyorlardi ve cok sicakti dayanamadim:84:

Öğle
*corba
*3 köfte+ 1 kasik pilv
*az domates salatalik

Arada 2 hurma

Aksam
*1 adet patlica dolmasi
*3 kasik kavurma
*domates

Yemekten sonra 1 seftali, 1 bardak sekersiz cay

Günaydın kızlarr

13 eylül menüsü

07.00- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı:120:
09.00- yarım domates, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, çeyrek dilim beyaz ekmek, 1 bardak yeşil çay
11.00- 1 kayısı
12.30- 6-7 kaşık nohut yemeği, 1 kase yoğurt
15.00- yarım paket limonlu form bisküvi
17.00- 2 kayısı
19.30- 6 kaşık taze fasülye yemeği, salata

2,300ml su

İlkay bugün dayanamadım tartıldım.1 kilo vermişim ay çok mutluyum yaaa:119:.Hepinize benden Yeşil çay

oooo, dün gram oynamadi diyordun yesilcay icin tesekkürler aaa dün bende yesilcay icmistim yazmayi unutmusum

ilkaycım tek başıma olunca yapamıyorum ya herkes yerken dayanamıyorsun. milletin kilosuyla dalga geçtim ve soktum herkesi

herkes gitmissss bende dun yazdim menumu.. cok yoruluyorum ve yorulmaya devam evi altust ettim... temizlik camasir.. mutfagin dolabinin icleri falan esyalari herseyi yika sil.. bide ustunde dun islak kek yaptim sevgilime.. ama ben yemedim:) daha krizlerim tam gelmeden yemicem.. huh :)

Günaydın canm. Kolay gelsin evlimisin sen yapıyosun temizliği?? Krizlere hiç girmeyiz inş :114: Bende de bi terslik var, pasta yapmayı çok severim değişik şeyler üretmeyi ama kendi yaptığım pastayı yemem Ama aynı benim yaptığımı başkası yapsın dayanamam bikaç dilim yerim

hayir aralikta nisanlaniyorum insallah..

ama ailem yurtdisinda ben 2 seneden beri turkiyedeyim. tek yasiyorum burda calisiyorum.. evim 1+1 ama biraz buyuk ve cok esya toplamisim ya.. kiyafetlerden dun 2 koca cuval verdim.. hepsini sakliyorum ay cok guzel bunu zayiflayinca giyerim yok bu cok pahaliydi.. dun kiyip verdim.. bundan sonra zayiflarsam yenisini alma hakkim var :))

Hayırlı olsun inş canm. Aslnda tek yaşayıp çalışana fazla eşya gerekmez, onun temizliğiyle uğraşmaya vakit kalmıyo,kalıyosa da can istemiyo Ohhh gelsin yeni cicilerr

fazlaliklardan kurtuluyoruz, her türlü:124: bende gecen gün yaptim o islemi 2 cuval cikmadi, 1 poset cikti, onlarda gercekten eskimis olanlardi onlari da atmaya kiyamadim, bir coguyla ilgili planlarim var

evet tek yasayinca pek lazim olmamali ama ben ne yaptiysam evi doldurmusum ve cok fazla.. kurtuldum herseyden ama.. bir kac bende manevi degeri cok yuksek parca sakladim okadar.. offf zaman gecsin istiyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…