- Konu Sahibi DonukPudra
-
Selam kızlar,
Ben de tam 'bi bakmışım şişmişim' oldum son 2 ayda
Beni de aranıza kabul eder misiniz ?
4.5 ay once dogum yaptım ve hamile kaldıgım kilonun 9 kg altındaydım dogum sonrasında 2.5 ay bu halimi korudum
Ama son 2 aydır gelsin tatlılar gitsin kekler borekler 8 kg almışım ;((
Ustelik bu kadar yemege ragmen sutum de cok az ilk gunden beri
Bebişim ilaç niyetine aralarda içiyor onun dışında mama ile besliyorum
Ve karar verdim pzt den itibaren dikkat etmeye baslayacağım
Yediklerimi harfiyen sizinle paylaşmak istiyorum
Net kilomu ve hedefimi pzt sabah tartılınca paylaşacağım sizinle
Umarım en kısa zamanda sağlıklı ve formda ve de incecik oluruz hepimiz
Hepiize iyi ve kaçamaksız haftasonları
Hoşgeldin :) bence pazartesiye bırakma şimdi azim varken başla. Sonra araya başka şeyler girebiliyo
Günaydın kızlarr
13 eylül menüsü
07.00- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı:120:
09.00- yarım domates, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, çeyrek dilim beyaz ekmek, 1 bardak yeşil çay
11.00- 1 kayısı
12.30- 6-7 kaşık nohut yemeği, 1 kase yoğurt
15.00- yarım paket limonlu form bisküvi
17.00- 2 kayısı
19.30- 6 kaşık taze fasülye yemeği, salata
2,300ml su
İlkay bugün dayanamadım tartıldım.1 kilo vermişimay çok mutluyum yaaa:119:.Hepinize benden Yeşil çay
oooo, dün gram oynamadi diyordunyesilcay icin tesekkürler aaa dün bende yesilcay icmistim yazmayi unutmusum
Afiyet olsuntam 63.00 dı bugün 62.00 insan emeğinin karşılığını alınca ne kada mutlu oluyo yaa
bu mutlulukla sen daha da dikkat edersin
ilkaycım tek başıma olunca yapamıyorum ya herkes yerken dayanamıyorsun. milletin kilosuyla dalga geçtimve soktum herkesi
herkes gitmissss bende dun yazdim menumu.. cok yoruluyorum ve yorulmaya devam evi altust ettim... temizlik camasir.. mutfagin dolabinin icleri falan esyalari herseyi yika sil.. bide ustunde dun islak kek yaptim sevgilime.. ama ben yemedim:) daha krizlerim tam gelmeden yemicem.. huh :)
hayir aralikta nisanlaniyorum insallah..
ama ailem yurtdisinda ben 2 seneden beri turkiyedeyim. tek yasiyorum burda calisiyorum.. evim 1+1 ama biraz buyuk ve cok esya toplamisim ya.. kiyafetlerden dun 2 koca cuval verdim.. hepsini sakliyorum ay cok guzel bunu zayiflayinca giyerim yok bu cok pahaliydi.. dun kiyip verdim.. bundan sonra zayiflarsam yenisini alma hakkim var :))
hayir aralikta nisanlaniyorum insallah..
ama ailem yurtdisinda ben 2 seneden beri turkiyedeyim. tek yasiyorum burda calisiyorum.. evim 1+1 ama biraz buyuk ve cok esya toplamisim ya.. kiyafetlerden dun 2 koca cuval verdim.. hepsini sakliyorum ay cok guzel bunu zayiflayinca giyerim yok bu cok pahaliydi.. dun kiyip verdim.. bundan sonra zayiflarsam yenisini alma hakkim var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?