- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi DonukPudra
-
- #1.161
ben çok kaçırıyorum ya:26: tatiı falan yemesem de makarna hamur işi yedim bu hafta.. midem istiyo hep karnım acıkıyor ..aralardaki meyveler de kesmiyor bazen
ben acil spor önerisi diyorum.. hareket : bereket için.
benimde karnim cok acikiyoröğün atlamiyorum yaa evdeykrn insan ogle yemegimi yer aksamdan ne kaldiysa bi güzel yiyorum
Evet spor yapmali asli, ne guzek mekikle baslamissinLeslie yapacagim ben callayi suanda acayip useniyorum
öğlen tavuklu salata falan yapsan :44:
calla bende üşeniyorum niyeyse..:44::44: sadece ordan basen ve mekik hareketlerini alırım belki.. bakalıö bir sürü spor videosu var evde.artık harekete geçmek gerek. kurbana dek biraz şekile girsek harika olur
kış geliyor zaten yoksa yata yata bilmiyorum sonumuzu
karar verdim yogurt yiyecegim ogleyin aslihem tok tutuyor hem hazirlamakla vakit kaybetmem
Calla tam benlik, basenlerim var yanlarim yok zaten belim falan incedir ama callaya bu aralar usendim :26: ben leslieyi indirmistim ama halgi flashimda bulamiyorum tekrar indirecegimyapalim asli yaaaa sinir oldum sabah tartiya
yoğurt mantıklı.. bende artık evden tuppera yemek atıp getircem. yada salata.
yapmak gerek eşim bile bir ara 6 da kalkıyordun ne oldu şimdi diyoruyku daha tatlı maalesef
ben dün sabah börek simit falan yedim. öğlen ark alışverişe çıktık sbarrodan bi dürüm var onu yedim sucuk peynirli fln. sonra 2 gibi komşum oturmaya çağırdı ona gittim .ordada bi muffin keek 2,3 glm kıymalı kol böreği ve 1 servis kaşığı patates salatası yiyerek günümü karbon hidratla bitirmiş oldum akşam hiç bişi yemedim.bu sabahta işe geldim ilk önce kahv yapmayım dedim aama çok acıktım ve bi güel götürüdüm patatesli kol böreğini bi r porsiyon.. biri beni kırbaçlasın nolcak bu halim
esimde "artik evdesin, kilo alirsin artik sen" dediona aksini ispat etmeliyim asli
Her zaman sabah yapamazsin zaten, bazen3n aksam yaparsin bazen 2 güne bir yaparsin
dun tatil gununmuydu ise gitmedin mi:44: ne cok yemissinneyse pisman olma, pisman olursan kiloya dönüşür universitede böyle kandiriyorduk birbirimizi
esimde "artik evdesin, kilo alirsin artik sen" dediona aksini ispat etmeliyim asli
Her zaman sabah yapamazsin zaten, bazen3n aksam yaparsin bazen 2 güne bir yaparsin
Benim eşimde bir hevesle başladın ama hani ben bir değişiklik göremedim dedi bana
üzerime olamyı bekleyen 3 tane güzel pantolounum var onları için daha 3 kl flaan vermme lazım ... dün kıyafet alırken çok kötü hissetim ne giysem yakıştıramadım kendimeee..
cidden bende 1 ayda 4 kg veririm diyordum.. tırt
ve maalesef sadece bel oyuntum ortaya çıktı
acil alarm
bayrama 17 gun var barı bıraz toparlanalım lutfen gıtsın bu kılolar hareket yoksa kılo vermekte yok ben oturdugum yerden ac ac bekleyeyım sadece gram oynar ohhhhhhhhhh olsun bana yuru yuru yuru bıdaha yuru
ilkayyy beni bi sen görüyorsun cevap veriyorsun çok sağol...yeniyim yaa beennn ...
Not:bu bir sitemdirdiğer arkadaşlara...
selamm
*
ya benim ya sabit kalmak lazım ya da max 2 kilo vermem lazımm :18::18::18:
düğün elbiselerim hazır ve ikisi de balık
göbek çıkmamalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?