bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

benimde karnim cok acikiyor öğün atlamiyorum yaa evdeykrn insan ogle yemegimi yer aksamdan ne kaldiysa bi güzel yiyorum
Evet spor yapmali asli, ne guzek mekikle baslamissin Leslie yapacagim ben callayi suanda acayip useniyorum

benimde karnim cok acikiyor öğün atlamiyorum yaa evdeykrn insan ogle yemegimi yer aksamdan ne kaldiysa bi güzel yiyorum
Evet spor yapmali asli, ne guzek mekikle baslamissin Leslie yapacagim ben callayi suanda acayip useniyorum

öğlen tavuklu salata falan yapsan :44:
calla bende üşeniyorum niyeyse..:44::44: sadece ordan basen ve mekik hareketlerini alırım belki.. bakalıö bir sürü spor videosu var evde.artık harekete geçmek gerek. kurbana dek biraz şekile girsek harika olur

kış geliyor zaten yoksa yata yata bilmiyorum sonumuzu

karar verdim yogurt yiyecegim ogleyin asli hem tok tutuyor hem hazirlamakla vakit kaybetmem
Calla tam benlik, basenlerim var yanlarim yok zaten belim falan incedir ama callaya bu aralar usendim :26: ben leslieyi indirmistim ama halgi flashimda bulamiyorum tekrar indirecegim yapalim asli yaaaa sinir oldum sabah tartiya

yoğurt mantıklı.. bende artık evden tuppera yemek atıp getircem. yada salata.

yapmak gerek eşim bile bir ara 6 da kalkıyordun ne oldu şimdi diyor uyku daha tatlı maalesef

ben dün sabah börek simit falan yedim. öğlen ark alışverişe çıktık sbarrodan bi dürüm var onu yedim sucuk peynirli fln. sonra 2 gibi komşum oturmaya çağırdı ona gittim .ordada bi muffin keek 2,3 glm kıymalı kol böreği ve 1 servis kaşığı patates salatası yiyerek günümü karbon hidratla bitirmiş oldum akşam hiç bişi yemedim.bu sabahta işe geldim ilk önce kahv yapmayım dedim aama çok acıktım ve bi güel götürüdüm patatesli kol böreğini bi r porsiyon.. biri beni kırbaçlasın nolcak bu halim

yoğurt mantıklı.. bende artık evden tuppera yemek atıp getircem. yada salata.

yapmak gerek eşim bile bir ara 6 da kalkıyordun ne oldu şimdi diyor uyku daha tatlı maalesef

esimde "artik evdesin, kilo alirsin artik sen" dedi ona aksini ispat etmeliyim asli
Her zaman sabah yapamazsin zaten, bazen3n aksam yaparsin bazen 2 güne bir yaparsin

dun tatil gununmuydu ise gitmedin mi:44: ne cok yemissin neyse pisman olma, pisman olursan kiloya dönüşür universitede böyle kandiriyorduk birbirimizi

esimde "artik evdesin, kilo alirsin artik sen" dedi ona aksini ispat etmeliyim asli
Her zaman sabah yapamazsin zaten, bazen3n aksam yaparsin bazen 2 güne bir yaparsin

yaa benim eşimde bi ara belinden rahatsızlandı 1 ay yattı ama daha 15-20 gün olamdan 10 kilo verdi benim yediğim kaadr yiyordu nerdeyse ki hep yatar pozisyonda olmasına rağmen nasıl verdi anlamdım ..erkekler daha çabuk veriyo bende incecik olmak istiyorum eski günelrimdeki gibi. şimdi fazla değilsin ama ben senin 43 kg larını falan bildiğim için o zmana göre kilolusun diyo..birdde komşum var boylarmız aynı olmasına rağmen nerdeyse.o 62,5 kilo aramızda 5 kilo var ama ben ondan kilolu duruyorum omuzlarım geniş ve göğüslerde büyük ona göre o yüzden ne kadar zayıflasamdan çöp gibi olamıyorum...çok sinir oluyorum benden zayıfları görünce

dun tatil gununmuydu ise gitmedin mi:44: ne cok yemissin neyse pisman olma, pisman olursan kiloya dönüşür universitede böyle kandiriyorduk birbirimizi

dün sabah geldim işe öğlen çıktım kafa izni alıp bencdde beyinde bitiyo ben sabah 58 i geçerim sandım ama geçmediğimi görünce sevindirrik oldum.

bende her w c ye çıktığımda bi r kaç hareket yabıcam bacak bel ayakta yapılanlardan bazen odada kimse olmadığında da göğüs hareketleri yapıyorum oturduğum yerden ama daha çık yapıcam eskiden hep öyle yapardım çok etkisi oluyordu .

üzerime olamyı bekleyen 3 tane güzel pantolounum var onları için daha 3 kl flaan vermme lazım ... dün kıyafet alırken çok kötü hissetim ne giysem yakıştıramadım kendimeee..

Benim eşimde bir hevesle başladın ama hani ben bir değişiklik göremedim dedi bana

cidden bende 1 ayda 4 kg veririm diyordum.. tırt

ve maalesef sadece bel oyuntum ortaya çıktı

acil alarm

ilkayyy beni bi sen görüyorsun cevap veriyorsun çok sağol...yeniyim yaa beennn ...
Not:bu bir sitemdir diğer arkadaşlara...

bayrama 17 gun var barı bıraz toparlanalım lutfen gıtsın bu kılolar hareket yoksa kılo vermekte yok ben oturdugum yerden ac ac bekleyeyım sadece gram oynar ohhhhhhhhhh olsun bana yuru yuru yuru bıdaha yuru

bayrama 17 gun var barı bıraz toparlanalım lutfen gıtsın bu kılolar hareket yoksa kılo vermekte yok ben oturdugum yerden ac ac bekleyeyım sadece gram oynar ohhhhhhhhhh olsun bana yuru yuru yuru bıdaha yuru

ayy inşsallahh bende 54 civarlara düşseem o zmaana kadar süpper olucak ama bende oturuyorum çok soğuk hava dışarı çıkmak üstemiyo hiç canm.

ilkayyy beni bi sen görüyorsun cevap veriyorsun çok sağol...yeniyim yaa beennn ...
Not:bu bir sitemdir diğer arkadaşlara...

selamm
*
ya benim ya sabit kalmak lazım ya da max 2 kilo vermem lazımm :18::18::18:
düğün elbiselerim hazır ve ikisi de balık
göbek çıkmamalııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…