bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

03/10 MENÜMMMM.

SABAH...

3 küçük dilim su böreği.
1 fincan çay..

ÖĞLE....
1 Cezerye (reglmden dolayı çok tatlı istiyo canım bende cezerye yiym bari dedim çikolatatdan falan iyidir düşüncesiyle.)

AKŞAM...
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği (yemicektim ama dökülmesin diye yedim iki gün önce yapmıştım)
2 mandalina

aralarda yeşilçay .ve gün boyu 2 lt su.

şimdi sıra geldi kilo bildirimine ... ya kızla rben niye zayıflayamıyorum .. çok mu yiyorum ya insan 100 gr da mı vermez..aynı yerimde sayıyorum ...eskiden yediğim pizzalara hamburgerlere aburcubur tatlı ne derseniz alabildiğince yerken en fazl a 2 kilo fazlaydım..bunca kısıpta yerimde saymak çıldırtıyooo benii.....

başlangış kilom 58.....:26:
şimdiki kilommmm 58....

03.10 menüm
Sabah : 2 dilim form etimek, peynir zeytin yesilcay

Ara : turk kahvesi ( ara olarak sayılmaz gerçi)
Öğlen : 1 tane güveç ayran

Aksam : 2 tane biber dolması, 2 kepçe mercimek çorbası 1 dilim form etimek

Yeşil cay

2 litre su

gunaydın hala 62,7 bende veremıyorum artık yapiştı sanırım bu bana hep aynıyım bır aydır nerdeyse

nolcak bu halimi znapsak kii bilemiyorumm...resmen eskiye göre % 75 azalttım yediklerimi bende 1,5 ayda 2-3 kilo anca verdim...ve son 2 haftadır yerimde sayıyorum.

Offf bende bu hafta senin gibiyim hatta üstüne almışım bile düzensiz yiyoruz ara doğru düzgün yapmıyoruz spor da yok yas ilerledi (benim icin geçerli) gitmiyor kilolar yerleşiyo artık önümüzdeki haftaya bakacağız artık

spor yapmaya zaman kalmıyo kii .. gün boyuda oturarark çalışıyorum ben.. valla olmuyoo her yolu denedim ama gitmiyo eski haşime dönemiyorum...evlendiğimde 43 kiloydum şimdiki halime bak....herkes çocuk doğurdun diyo ama 16 ay oldu doğum yapalı ve ben hamile kaldığımda 55 kiloydum yani doğumdan sonra gitti sayılır kilolar... bakıyorum kimi doğumdan bi kaç ay sonra ip gibi oluyoo..onun arkasına sığınmak istemiyorum ..gitmiyoo işteee ..ne giysem yakıştırramıyorum bol şeyler giymekten bıktım allahtan şu dökümlü gömlerler çıktıda kurtaıyoruz..yaş kaç senin ..ben 27..

Aslında doğumdan sonra bayağı vermissin doğumdan 3 kilo kalmış bence onu da verirsin yavaş yavaş

Benim yas 33 bu ay onu da dolduruyorum 34 ten gun alacağım yaa zaten evlendiğin zaman ki kiloya dönmek zor gibi bende evlendiğimde 51 kiloydum 2 dogum yaptım gecen seneye kadar 68 kiloydum 62 ye indim bu yaz oğluma sünnet yapacagım en az idealim 57 olmak 51 kilo olunca cok kötü olurorum yüzüm ufak küçücük kalıyor senin boy kac bu arada ....

günaydın kızlar

dünkü saçma sapan öğünlerimi sizlerle paylaşıyorum

sabah
*yarım simit
*1 bardak şekersiz çay

öğle
*2 kurabiye
*1 bardak süt

akşam
*1 dilim pizza
*1 bardak kola

yemekten sonra da arkadaşlarda yaklaşık bi avuç kuruyemiş, 3 bardak şekersiz çay ..

ve kilo bildirimim; isssyyeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn

başlangıç 55.8
geçen hafta 54.0
bu hafta 54.4

400 gram almışım .. zaten bu menülerime vermeyi beklemiyordum .. şuanda kilo verebileceğime dair hiç bir inancım kalmadı zaten

günaydınlar

dünkü menüm; sabah 2 dilim kepek ekmek,peynir ,domates,ıhlamur çayı

ara;nescafe

öğle; köfte ekmek ayran

ara;limonlu soda

akşam; nesfit

başlangıç kilom;89

geçen haftaki kilom: 87

şuanki kilom;86,500

sanıırm bır tek sen vermısın senınn ıcınben ve arkadaşlarım ıçınse spora ve daha az yemeğe

bayanlar bayanlar ne oluyorsunuz yahuu

oranje ve aereser daha durun bi bünyeniz yeni yeni alıstı önceki sayfalarda çok söyledim.. vücut ilk zamanlar direnişe geciyormus diye..

ilkay sen de eşin geldi diye biraz fire verdin. o yüzden enerji düşürmek yok
ve aksam yemeği özellikle direkt bel bölgesinde toplanıyormus o yüzden hafif hatta saat 20:00 dan sonra mümkünse yenmeyecek diye.

ayrıca masa başında çalışıyoruz bir çoğumuz..
arada karnımızı içe çekip bıraksak, bacaklarımızı kaldır indir yapsak oturduğumuz yerden o da bişi.. evet ev iş zor oluyor. bir aydır bende spor yapamıyorum ama günde yarım saat de kendimize ayıralım artık.. dünyanın işini kim yetiştirdi de biz yetiştirelim

her gün evde yarım saat hareket yapmayı öneriyorum. misafir gelebilir bir yere gidilecek olur ha belki o zaman esneklik olur.

salmayalım kendimizi..

hepimiz de sütten çıkma ak kaşık değiliz ama menülerde firelerimiz var.

günaydınlarr
03.10.2013 menüm;

sabah;
3 etimek

öğlen;
çiğköfte

akşamüstü;
2 baklava:18::18::18::18:

akşam;
azcık ama azcık çorba

bol bol su bidee

kilom;
55,6

canım ben 2 aydır diyet yapıyorum.. gruba yeni girdim .gene 61-62 lerden düştüm ama ne bileyim 2 haftadır veremiyorum ona sinir oldu...

ama katılıyorum o aralarda yaptığımız basit egzersizler bile işe yarıyo .. bundan sonra günlük egzersiz listesi koyalım ne dersiniz mesela oturduğumuz ayttığımız yerden yapılacak türden olanlar..mekik kalça kaldırma itme ..falan gibi olanlar var ya..yoksa başka türlü kurtulamıcazz bellii... harekete geçmek şartt..

03.10 menum

Sabah ;

Light sutle 5 kasik bugday gevregi ve 1 kasik yulaf ezmesi

Ara; 4kuru kayisi ve 1 tam ceviz ici

Ogle ;5 kasik kuru fasulye 1 havuc ve 1 dilim cavdar ekmegi

Ara 1 yesil elma

Aksam ;

1 kepce corba ve 1 kase makarna yagsiz salata

2 lt su

Dun spor yapamadim

neysekı bana kızmayı unutmusss hıc caktırmayın

yaş gittikçe vermek zorlaşıyor sanırım.

yada bekarken ben daha rahat spor yapabiliyordum.. o zaman 5 ayda 14 kilo vermiştim.. şimdi 2 ay olacak 2,5 kg.:26: gerçi çok fire verdim.. o da bir gerçek ..

Derya kızmıcam.. yeterince kızdım

ama dila ve aeraser'e +1 kg da bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…