- 20 Şubat 2009
- 4.097
- 77
- 363
- Konu Sahibi DonukPudra
-
- #1.281
gunaydın hala 62,7 bende veremıyorum artık yapiştı sanırım bu bana hep aynıyım bır aydır nerdeyse
şimdi sıra geldi kilo bildirimine ... ya kızla rben niye zayıflayamıyorum .. çok mu yiyorum ya insan 100 gr da mı vermez..aynı yerimde sayıyorum ...eskiden yediğim pizzalara hamburgerlere aburcubur tatlı ne derseniz alabildiğince yerken en fazl a 2 kilo fazlaydım..bunca kısıpta yerimde saymak çıldırtıyooo benii.....
başlangış kilom 58.....:26:
şimdiki kilommmm 58....
Offf bende bu hafta senin gibiyim hatta üstüne almışım bile düzensiz yiyoruz ara doğru düzgün yapmıyoruz spor da yok yas ilerledi (benim icin geçerli) gitmiyor kilolar yerleşiyo artık önümüzdeki haftaya bakacağız artık
spor yapmaya zaman kalmıyo kii .. gün boyuda oturarark çalışıyorum ben.. valla olmuyoo her yolu denedim ama gitmiyo eski haşime dönemiyorum...evlendiğimde 43 kiloydum şimdiki halime bak....herkes çocuk doğurdun diyo ama 16 ay oldu doğum yapalı ve ben hamile kaldığımda 55 kiloydum yani doğumdan sonra gitti sayılır kilolar... bakıyorum kimi doğumdan bi kaç ay sonra ip gibi oluyoo..onun arkasına sığınmak istemiyorum ..gitmiyoo işteee ..ne giysem yakıştırramıyorum bol şeyler giymekten bıktım allahtan şu dökümlü gömlerler çıktıda kurtaıyoruz..yaş kaç senin ..ben 27..
spor yapmaya zaman kalmıyo kii .. gün boyuda oturarark çalışıyorum ben.. valla olmuyoo her yolu denedim ama gitmiyo eski haşime dönemiyorum...evlendiğimde 43 kiloydum şimdiki halime bak....herkes çocuk doğurdun diyo ama 16 ay oldu doğum yapalı ve ben hamile kaldığımda 55 kiloydum yani doğumdan sonra gitti sayılır kilolar... bakıyorum kimi doğumdan bi kaç ay sonra ip gibi oluyoo..onun arkasına sığınmak istemiyorum ..gitmiyoo işteee ..ne giysem yakıştırramıyorum bol şeyler giymekten bıktım allahtan şu dökümlü gömlerler çıktıda kurtaıyoruz..yaş kaç senin ..ben 27..[/QUO
benımde spora vaktım kalmıyo ya bıde ben hamıle kaldıgım kılodayım ama goruntu olarak oyle degıl sıkılaşmak lazım sanırım bende doğum yapalı 17 ay oldu zorla verdım sımdıde kalanlar yapıştı sanırım bağırmak ıstıyorummmmmmmm kılolarıma gıdınnnnnnnnnn sızden sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm dıye
günaydınlar
dünkü menüm; sabah 2 dilim kepek ekmek,peynir ,domates,ıhlamur çayı
ara;nescafe
öğle; köfte ekmek ayran
ara;limonlu soda
akşam; nesfit
başlangıç kilom;89
geçen haftaki kilom: 87
şuanki kilom;86,500
bayanlar bayanlar ne oluyorsunuz yahuu
oranje ve aereser daha durun bi bünyeniz yeni yeni alıstı önceki sayfalarda çok söyledim.. vücut ilk zamanlar direnişe geciyormus diye..
ilkay sen de eşin geldi diye birazfire verdin. o yüzden enerji düşürmek yok
ve aksam yemeği özellikle direkt bel bölgesinde toplanıyormus o yüzden hafif hatta saat 20:00 dan sonra mümkünse yenmeyecek diye.
ayrıca masa başında çalışıyoruz bir çoğumuz..
arada karnımızı içe çekip bıraksak, bacaklarımızı kaldır indir yapsak oturduğumuz yerden o da bişi.. evet ev iş zor oluyor. bir aydır bende spor yapamıyorum ama günde yarım saat de kendimize ayıralım artık.. dünyanın işini kim yetiştirdi de biz yetiştirelim
her gün evde yarım saat hareket yapmayı öneriyorum.misafir gelebilir bir yere gidilecek olur ha belki o zaman esneklik olur.
salmayalım kendimizi..
hepimiz de sütten çıkma ak kaşık değiliz ama menülerde firelerimiz var.
bayanlar bayanlar ne oluyorsunuz yahuu
oranje ve aereser daha durun bi bünyeniz yeni yeni alıstı önceki sayfalarda çok söyledim.. vücut ilk zamanlar direnişe geciyormus diye..
ilkay sen de eşin geldi diye birazfire verdin. o yüzden enerji düşürmek yok
ve aksam yemeği özellikle direkt bel bölgesinde toplanıyormus o yüzden hafif hatta saat 20:00 dan sonra mümkünse yenmeyecek diye.
ayrıca masa başında çalışıyoruz bir çoğumuz..
arada karnımızı içe çekip bıraksak, bacaklarımızı kaldır indir yapsak oturduğumuz yerden o da bişi.. evet ev iş zor oluyor. bir aydır bende spor yapamıyorum ama günde yarım saat de kendimize ayıralım artık.. dünyanın işini kim yetiştirdi de biz yetiştirelim
her gün evde yarım saat hareket yapmayı öneriyorum.misafir gelebilir bir yere gidilecek olur ha belki o zaman esneklik olur.
salmayalım kendimizi..
hepimiz de sütten çıkma ak kaşık değiliz ama menülerde firelerimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?