bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

BAYANLAR MERABA bende kilolardan kurtulmak istyrum yazın 82 idim şimdi 78 im 15 tatile kadar enazından 70 olmak istiyorum düzenli spor yapmaya çalışıyorum ama artık boğazımdanda kısacam bende sizinle paylaşarak kilo vermekistiyorum daha motive edici oluyo

ben umutsuzluğa düştüm artık .. kendimle ilgili .. nefsimi tutamıyorum, yiyorum yaa o kolayı neden içtim ki akşam irademe sahip olamıyorum bazen

hoşgeldiniz.düzenli bildirim yaptıgınız takdirde adınız listeye yazılacak her gün bir önceki günün menüsünü yazıyoruz. cuma günleri tartılma günümüz ve ayda bir son durum çizelgede yer alıyor.
ha bu arada hafta içi çok fire verene +1 kg ceza kilo ekleniyor.
ben umutsuzluğa düştüm artık .. kendimle ilgili .. nefsimi tutamıyorum, yiyorum yaa o kolayı neden içtim ki akşam irademe sahip olamıyorum bazen

mutluluktan iştahın mı açıldı yahu senin :26:

mutluluktan iştahın mı açıldı yahu senin :26:

aslı eşim askerden geldi özlemiştir diye yapıyorum yemekleri, sonra da önümde duran şeyleri yiyorum dayanamıyorum :26: bi de bi kaç gündür iştahım çok açık, sanırım iştahımı kapatacak bişeyler içmeliyim:44: kahve mi içsem acıkınca
aayy bi mutsuzum bugün, tartıdan dolayı
ben bi pazara gideyim .. sebzeler alayımda bu hafta sebze yiyelim .. eşimle de konuşayım artık pilav makarna yapmayayım .. onunda 4-5 kilo fazlası var benimde .. birlikte verelim yoksa ben tek başıma kendimi kontrol edemiyorum
negatif enerjiler saçtım topiğe

Günaydınlar

Dünkü menüm

sabah simir domates salatalık
çay

ara neskafe

öğlen
1 parça tavuk, çok az pilav
salata

ara neskafe- elma

akşam
2 Fincan çay, salata, 1 parça çikolata

Dün hiç su içmedim unutmuşum

Başlangıç 78.6
Bugün 76.2

eşin yesin ama sen 1 kaşıkla yetin bence İlkay
fit halini düşün giyeceğin cicileri düşün..

benim de dün eşim karşımda börek yedi. canım çok istedi ama sonradan içine giremediğim pantolonlarım geldi aklıma bıraktım nesfit yedim saat geç diye

şimdi evdesin ya bir de mutfaga git gel insanın aklında yoksa da canı ister yemek.

o da yemesin aslı yaaaa :84: tutamıyorum kendimi

neyse ben bi pazara gidip geleyim, hem yürümüş olurum

baktı topıktekı bayanlar boşladı şefimiz (aslı) cok sert bızede boylesı gerektı hadı yıyınde goruyum kızlar valla yandık hep eksılerdeyız bıde baskulde gorsek bu eksılerı super olacak daha dıkkat edeceme soz verıyorummmm

evet tek başına olmuyoo .. evde olsam ben daha kötü olurdu işyerinde gene dizğinliyom kendimi abur cubura gitmiyo elim en azında.. ama bende karra verdim sabah akşam egzersiz yapıccam 10 dk bile yetiyoo ..haftaya ne olcak sa olcakkkk ...

telden yaziyorum diger sayfalaa girip suan bakamiyorum en son burda 89,90 falandim pazartesi tartildim 92,7 bugun tartildim 90,00.. inis var en azindan

selam kızlar sabah okuldan kilo bildirimi yaptım mesajlarınıza yorum yapamadım . Benim farkettiğim çoğumuzda olan eksiklik ara öğünler yok. çok az yiyince metabolizma yavaşlıyor sonra ne kadar az yeseniz de kilo verilmiyor .

ben de bu hafta fazla yedim ama spor kurtardı . Ama bayrama kadar çok dikkat edip 2 kilo vermem lazım .

donukpudra ya katılıyorum spor yapamasak bile oturduğumuz yerden hareketler yapmaya çalışalım.Bol su içelim metabolizmayı hızlandıralım .

Birbirimize destek verirsek bu iş olur hadi kızlar biraz daha dikkatli olalım ve gitsin kilolar:81::81:

günaydınlar;

04.10.2013 menüm;

sabah : nesfit

ara; nescafe

öğlen; yarım sade börek

ara; elma

akşam; tavuklu patates yemeği (yarım porsiyon),1 dilim ekmek

misafirlerim vardı ikramlardan yemedim.. çay içtim..

gece yatmadan da 50 mekik

4.10.13

sabah

sütle müsli

öğlen

yarım porsiyon ıspanaklı pide

akşam

1 tabak yeşil mercimek

ara

yeşilçay
2 kaşık puding

limon müsli'nin tadı nasıl? ben ilk defa nesfit yedim hayatımda şimdi alıştım hoşuma da gitti açıkçası...

sence aralarında fark var mı ..

günaydın hanımlar,

cuma menüm

sabah
*domates, peynir, zeytin
*1 ince dilim ekmek
*1 küçük börek
*2 fincan şekersiz çay

öğle
*1 şeftali, 1 muz

arada şekersiz neskafe

akşam
*1 tabak kuru fasulye
*3 kaşık pilav
*bol salata

akşam 1 elma

2 litre su

limon müsli'nin tadı nasıl? ben ilk defa nesfit yedim hayatımda şimdi alıştım hoşuma da gitti açıkçası...

sence aralarında fark var mı ..

alıştım canım ya çok besleyici içinde bi sürü şey var kuru üzüm, kuru muz, kuru hindistan cevizi, fındık vs her şey var seviyorum

seninki sade mi meyveli falan mı?

bitince dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…