- Konu Sahibi DonukPudra
-
- #1.301
BAYANLAR MERABA bende kilolardan kurtulmak istyrum yazın 82 idim şimdi 78 im 15 tatile kadar enazından 70 olmak istiyorum düzenli spor yapmaya çalışıyorum ama artık boğazımdanda kısacam bende sizinle paylaşarak kilo vermekistiyorum daha motive edici oluyo
ben umutsuzluğa düştüm artık .. kendimle ilgili .. nefsimi tutamıyorum, yiyorum yaao kolayı neden içtim ki akşam irademe sahip olamıyorum bazen
mutluluktan iştahın mı açıldı yahu senin :26:
aslıeşim askerden geldi özlemiştir diye yapıyorum yemekleri, sonra da önümde duran şeyleri yiyorum dayanamıyorum :26: bi de bi kaç gündür iştahım çok açık, sanırım iştahımı kapatacak bişeyler içmeliyim:44: kahve mi içsem acıkınca
aayy bi mutsuzum bugün, tartıdan dolayı
ben bi pazara gideyim .. sebzeler alayımda bu hafta sebze yiyelim .. eşimle de konuşayım artık pilav makarna yapmayayım .. onunda 4-5 kilo fazlası var benimde .. birlikte verelim yoksa ben tek başıma kendimi kontrol edemiyorum
negatif enerjiler saçtım topiğe
Bircan simit ler çikilatalarneyse ki regl dönemine veriyorum
evet görüntü çok farklı ben 55 kilodayken çok inceydim yaklaşık 10 cm kalınım şimdi..o zmana göre.yani 3 kilo 10 cm edermii.. ediyorsaaaa ne ala...bendee avaz avazz hemdeeespor yapmaya zaman kalmıyo kii .. gün boyuda oturarark çalışıyorum ben.. valla olmuyoo her yolu denedim ama gitmiyo eski haşime dönemiyorum...evlendiğimde 43 kiloydum şimdiki halime bak....herkes çocuk doğurdun diyo ama 16 ay oldu doğum yapalı ve ben hamile kaldığımda 55 kiloydum yani doğumdan sonra gitti sayılır kilolar... bakıyorum kimi doğumdan bi kaç ay sonra ip gibi oluyoo..onun arkasına sığınmak istemiyorum ..gitmiyoo işteee ..ne giysem yakıştırramıyorum bol şeyler giymekten bıktım allahtan şu dökümlü gömlerler çıktıda kurtaıyoruz..yaş kaç senin ..ben 27..[/QUO
benımde spora vaktım kalmıyo ya bıde ben hamıle kaldıgım kılodayım ama goruntu olarak oyle degıl sıkılaşmak lazım sanırım bende doğum yapalı 17 ay oldu zorla verdım sımdıde kalanlar yapıştı sanırım bağırmak ıstıyorummmmmmmm kılolarıma gıdınnnnnnnnnn sızden sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm dıye
bende 43 olmak istemiyorum zaten 49 bile yeter boy da kısa benim ondan kötü oluyoo kilo...ben 75 civarıydı doğuma girdiğimde doğumdan 2 hafta sonra 62 oldum ama çok saldı vücut kendini allahtan sıkı ettim yoksa bıngıl bıngıll olurdum...Aslında doğumdan sonra bayağı vermissin doğumdan 3 kilo kalmış bence onu da verirsin yavaş yavaş
Benim yas 33 bu ay onu da dolduruyorum 34 ten gun alacağım yaa zaten evlendiğin zaman ki kiloya dönmek zor gibi bende evlendiğimde 51 kiloydum 2 dogum yaptım gecen seneye kadar 68 kiloydum 62 ye indim bu yaz oğluma sünnet yapacagım en az idealim 57 olmak 51 kilo olunca cok kötü olurorum yüzüm ufak küçücük kalıyor senin boy kac bu arada ....
Aslı simiti iş yerinden verdiler yemek şirketi getirmiş kahvaltıya küçüktü ve dün hiç ekmek yemedim
Çikiletaya gelinceminnacıktı bir ısırık bile yoktu :125:
kıyamam yaa ne hale geldiikk... bi ısırık bile ödümüzü koparıyoooo ....
ama filmlerde falan görüyorum bi lokma poğaça bile lamıyolar ağızlarına.. ee o halde olmaları normalll dedmii..o kadar da sıkmak istemiyorum her biri ayrıı lezzett ama bi versekk bunlarıı yemesem de olur diyorum..
limon müsli'nin tadı nasıl? ben ilk defa nesfit yedim hayatımda şimdi alıştım hoşuma da gitti açıkçası...
sence aralarında fark var mı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?