bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Günaydın

08.10
Sabah
1 adet poğaça gibi bişi kepekliydi
1 bardak çay

ara
neskafe

öğlen (yicek bişi de yoktu zaten)
çok az salata

ara diye bisküvi iki tane

akşam iki ısırık pizza
birdeee eşim pasta almış ama ben sadece iki çatal aldım valla

günaydın ...

çokk uykusuz ve yorgunummmm....
çayla kendime gelmeye çalışıyorum....dünkü menümü yazayım da yiyeyim azarımı gene :18::18:

[U]SABAH....[/U].
10 cm uzunluğunda iki parça patatesli kolböreği yağsız...
çay.peynir.

ÖĞLE....
yaklaşık 1 küçük çaybardağı kadar pudinğ.
3-4 tane ikram bisküvü..

AKŞAM....
1 tabak kıymalı taze fasulye yemeği.
çeyrek ekmek.

akşam yarım saat spor ...eliptik bisiklet şeklinde bi aletle yaptım.
60 mekik..

işten gittikten sonra hiç oturmadım desem yeridir. kışlık hazırlayıp dolaba koydum gece 1-1,5 civarıydı uyuduğumda.

günaydınlar dünkü menüm ;

sabah: 1 poğaça,çay

ara; nescafe

öğle; yarım şeftali

akşam; haşlanmış tavuk

günaydın kızlarr
08.10.2013 menüm ;

sabah;
kepek ekmeğine tost

öğlen;
tavuklu şehriye çorbası

akşam;
karnıbahar yemeği

bu kadarrr

gunaydın kızlar üç gundur yazamadım oğlum hastaydı onunla ugrastım ama ban yedıklerımöe dıkkat ettım ama bayrama kadar orucum onun ıcın su cok ıçemıyecem gun ıcınde aslı benı nıye eklemıyon 62,4 kılom su an başladıgımda 64,5 dım hedefımde 60 kılo

menulerınız harıka valla tekrar toplarlamışınız bı ara hepımızde kaçamaklar doluydu bende çok yemıyorum bayramdan sonra dahada dıkkat ederım bı ara 61,4 cıktım tam sevınıyodumkı orucu acınca tekrar tartıldım 62,4

dün ki menüm

sabah
*2 ince dilim tam buğday ekmeği üzerine peynir, az reçel
*yeşil çay

arada şekersiz nescafe

öğle
*nesfit

akşam
*pırasa yemeği
*salata
*3 kaşık makarna

akşam 1 fincan cappuccino .. özsütte oturduk, eşim bi dilim vişneli cheesecake'i yedi, bi çatal bile almadım

sabah

müsli ve süt

öğlen
1 yumurta
zeytin
peynir
çok az ekmek

akşam

2 dilim pizza
ayran

pizzayı abarttım ya

Akşam ıkı dılım ekmek corba ve ıspanak yemeği yatarkende bı kase sutle nesfıt yedım gecede meyve yedımmm bayrama kadar boyle gıdecek sonra tekrar devam aranıza gelecem ınşallah

günaydınlar

09.10 menüm;

sabah: nesfit

ara;nescafe

öğlen; topkek,nescafe

akşam; çorba,balık,salata

veeeee bir dilim pasta :18::18:

**
+1 kg da bana

**

kızlar bayram öncesi kilo çizelgemize son durumumuzu yazalım diyorum.. normalde arife günü bildirim yapılması gerek ama kimse olmaz diye düşünüyorum.:2:

herkese günaydın......
dünkü menümmm
sabah.....
1 simit, çay

öğle.....
3 küçük dlm pizzaa..bir iki yudum fanta.

ara...1 avuz yaban mersini..

akşam.....
kavurma
1 kase yoğurt.
çyrek ekmek
1 parça turşu..
:26::26::18::18:

akşam yarım saat step -twst
50 mekik.ve basen hareketleri...

yarın kilo bildirimi yapcaz mı. zaten bayramda nolur hiç bilemiyom veremedim gitti bayram sonrası sıkı bi diyetle giricem haftaya..böyl olmuyo..

Günaydın kızlar
08.10 menüm
Sabah : 1 kupa sekersiz nescafe kursa yetişmem gerekiyordu omuzdan kahvaltı yapamadım

Öğlen : 1 simit, ayran

Aksam : 3 köfte, 4 kasık makarna

2 litre su

09.10 menum

Sabah : 1 kupa sekersiz nescafe, beyaz peynir, domates, salam ( 1 tane) ile sandviç

Öğlen : 1 mandalina, 1 avuç kuruyemiş, (fındık, üzüm, badem )

Aksam : 1 tabak zeytınyaglı peraşa yemeği 2 dilim ekmek (tambugday) 3 kasık da bulgur pilavı

2 litre su

Ya tartım bozuldu ya da ben bir yerlerde yanlış yapıyorum bu sabah 62.700 çıktım çıldırcam napicam yaaa hiç birşey yemicekmiyim ben menülerimde de o kadar abartılacak bişey göremiyorum niye böyle oluyoo söyleyin kızlarrrr

ödem olmuş olabilir eğer kıyafetlerinde yada farkettğin bişi yoksa..benim reglim yaklaştığındada fazla çıkarım öyle bi durum var mı.. bende çıldırıcamm4 gündür mekik çekiyorum step falan yapıyorum aletle.. banamısın demiyoo bedenim.. bugün mezurayla ölçtüm.
bel 76
göbek 91
basen 98 :18:

menün bence gayet yerinde nasıl veremiyorusn spor yok demi birde çok mu hareketsiz sin yoksa gider bu şekilde

menün bence gayet yerinde nasıl veremiyorusn spor yok demi birde çok mu hareketsiz sin yoksa gider bu şekilde

Yok canım yaaa hareketsiz de değilim haftada 3 gun sabah 9-12 ingilizce kursuna gidiyorum, geliyorum ev işleri, yemek çocuklarla ilgilen hiç oturmuyorum yani bu aralar tuvalet problemi yasıyorum o geldi aklıma ondan da olabılır heralde.....

olabilir..kuru kayısı ye bol bol su iç üzerine ben çok etkisini görüyorum öyle..mürdüm eriği de işe yarıyo...

günaydınlarr
09.10.2013 menüm;

sabah;
açma poaca

öğlen;
çorba

akşam;
çorba

tüm gün eğitimde olduğumdan çok su içemiyorum sadecee

selam kızlar

çarşamba menüm

sabah
*çeyrek ekmek
*peynir
*yeşil çay

arada nescafe

öğle
*bi kase yoğurt
*yarım çay bardağı kadar ceviz

arada bi avuç leblebi

akşam
*çorba
*pırasa
*salata

akşam 3 fincan şekersiz çay ..

bende sabah tartıya bakayım dedim, yarın için kendimi hazırlayayım .. gram fark yok çok sıkıldım ben ya :84::84:
kilo vermek için değil, kilo almamak için uğraşıyorum sanki .. oynamayacağım ben

Selam millet

Dünkü menüm

Sabah
1 tane poaca
1 fincan çay

ara neskafe

öğlen
çok az makarna

ara biraz çubuk kraker

akşam
çok az patates kızartması

yine iki çatal pasta yidim ama bitmeyecek o ya doya doya yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…