bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

11.10.2013 mönüm

sabah
müsli süt

öğlen
adana dürüm ve ayran ( çom kötüydü tadı (()

akşam
1 avuç karışık çerez
2 tane şeker

meyve
2 tane ekler

11.10 menum
Sabah : 3 dilim buğday ekmegi, peynir domates 2-3 çatal fırında kızartılmıs patates

Öğlen : yok Eminönü ne gittim orda Bayram icin aldığım lokumlardan 2 tane attım ağzıma :26::26::26:

Aksam : tavuk ızgara 2 dilim ekmek salata

Gece : 1 kupa yeşil cay

2 litre su

Offf kızlar yaaa dün aksam cok moralim bozuldu kendine bir pantolon aldım 40 beden daha once 40 beden rahatlıkla oluyo du şimdi dapdaracık oldu bayrama kaldı 3 gun napsam yaaa sok diyet falan mı yapsam bilemedim Cumartesi pazar eşimde evde diyet yapmanın zor olduğu günler.......:18::18::18:

12/10 menüm
sabah ....
menemen, peynir ,
yarım kadar ekmek...

öğle....
çiğköfte dürüm.

ara... cezerye.

akşam...
1 nar.. 1 kase çerez..

canım son zamanlarda bende şok diyetleri denedim ama pek işe yaramıyo zaten yediğin tek öğünle geri alıyo gibi oluyosun..
bende kendime bişiler alcam diye çıkıyom eli boş dönüyorum..çok moralim bozuluyooo ..
ama ben artık hergün ne yapabilirsem egzersiz yapıyorum.çömelme..mekik falan...sürekli ne yapacak durumdaysam yapıyorum..inş işe yarar.. göbeğim çok fazla rahatsız ediyo beni..bel ve göbekten incelsem iyi olucak...

12.10 menüm:
Sabah:bitki çayı,yumurta,çok az peynir,2 zeytin,çok az domates ve salatalık,1 kupa normal çay

Öğle:mısır gevreği

Ara:2 muz,2 bardak çay

Akşam:5-6 tane yulaflı bisküvi,çay

Günaydınn

13.10 menüm:

Sabah:çeyrek kızarmış ekmek,peynir,zeytin,çay

Öğle:makarna,patatesli patlıcan yemeği,çorba,yoğurt

Akşam:mısır gevreği

3 bardak çay(limon sıktım)

bugün izin günüm haftada 1 gün çok aşırıya kaçmadan izin yapacağım ama akşam 7 den sonra bir şey yemeyeceğim yine de :) Bir de bu ilk haftam 2. hafta spora da başlayacağım inşallah :)

2 gündür çpk yedim yazmaya utanıyorum kurban bitince kilomuzu mrakla bekliyor olacağım.

2 gündür çpk yedim yazmaya utanıyorum kurban bitince kilomuzu mrakla bekliyor olacağım.

Evet ben de aynı durumdayım söz konusu bayram olunca ve ziyaretler tabii yememek mümkün olmuyor : ) O yüzden ben de diyete bayramda ara vereyim dedim bayram sonrası kaldığım yerden devam :) Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun inşaAllah sevdikleriniz ve sevenlerinizle mutlu,huzurlu bir bayram geçirirsiniz : )

herkeslere günaydın..

:18::18::18::18::18:
yemek olarak aşırıya kaçmadım ama tatlılar kolalar bitirdi beni bu sabah tartıldım ve kıyafetli halimle 60.900 çıktım 400 ünü düşseem 60.500 civarı bişi oldum. bir ay öncesine geri döndüm..sil baştann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…