- Konu Sahibi DonukPudra
-
- #1.401
hoş geldin. her sabah bir önceki günün menüsünü yazıyoruz, her cuma k,lo bildirimi yapıyoruz. donukpudraya şu andaki kilonu ve hedef kilonu bildirmen gerekiyor. her gün olacaksan listeye alır seni de[/QUOT
Hoş buldum :) Tamam henüz kahvaltı yapmadım bitki çayımı içeceğim birazdan. Yarın sabah bugünkü menümü yazarım öyleyse :)donukpudra şuanki kilom 65.1 hedef kilom 57
hoşgeldin o zaman şu sıralar giremeyebilir hatırlataırız hep burda olursan hadi bakalım fit hatun adayımız
hoşgeldin o zaman şu sıralar giremeyebilir hatırlataırız hep burda olursan hadi bakalım fit hatun adayımız
ben fırsat buldukça girerim yazarım : ) destek oluruz birbirimize
Offf kızlar yaaa dün aksam cok moralim bozuldu kendine bir pantolon aldım 40 beden daha once 40 beden rahatlıkla oluyo du şimdi dapdaracık oldu bayrama kaldı 3 gun napsam yaaa sok diyet falan mı yapsam bilemedim Cumartesi pazar eşimde evde diyet yapmanın zor olduğu günler.......:18::18::18:
2 gündür çpk yedim yazmaya utanıyorum kurban bitince kilomuzu mrakla bekliyor olacağım.
2 gündür çpk yedim yazmaya utanıyorum kurban bitince kilomuzu mrakla bekliyor olacağım.
günaydınlar
dünkü menüm;
sabah: nesfit
öğle;ekmek köfte,ayran
ara;nescafe
akşam; dolma,salata
eşime ,işime sinirlendim çokonat yedim
kilom da : 87,300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?