bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

aynı durum bende de var eski yediklerimi yesem gam yemicem ama kilo takıldı yahu

bayramdan sonra aç mı kalsam napsam bilemedim..

ama spora başlayacağım orası kesin.. jillian'ı deneyeceğim bi..
olmayacak böyle artık

Sabah
iki haşlanmış yumurta

öğlen
10 tane fındık
1 elma
bol şekersiz siyah çay

akşam
kıymalı sebze yemeği bi tabak
bi parça ekmek
acı biber turşusu

yatmadan önce
nescafe ve yarım saat yürüyüş

bu hafta çok yedim fazla yedim karnım şiş kalktım sofradan hep bayramdan korkuyorum ya etler, baklavalar en sevdiğim 2 şey keşke et sevmez olaydım

sabah
müsli süt

öğlen
börek, peksimet ve parmak diye bişi
zeytin peynir

bol bol yedim

akşam

makarna
taze fasülye

1 avuç çerez
yeşilçay

kilo bildirimi

sabah:61

geçen hafta:55.7

bu hafta:55.4

eskiden birer kilo gidiyordu şimdi gram

kurbanda yersem kendimi pıçaklarım

yürüyüşte yapıcam inş

Geçen perşembe 78 dim geçen cuma 77.3 geldim bugün tuvalete çıkmadan 77.1 geldim ilk hedefim 15 tatile kadar 69-70 olmak bu arada karatay diyetini bi kaç gündür bazı kaçamaklarla yapmaya çalışıyorum

selamm herkese hayırlı cumalar...

10/10/ menümü yazayım ilk önceeee..
sabah.....
iki dlm patatesli börek.
çay.

öğle....
ekmek arası köfte.:18::18::18::18:
ayran.

akşam .....
1 kase mercimek çorbası

ara...
2 avuç çekirdek
yarım nar.
bi parça gofret.

bu hafta benim için çok kötü geçti yeme düzenim her şeyim bozuldu..bayramdada nolur bilemem ama çok kaçıracağımı sanmıyorum gelen giden çok olmaz burda kimsemiz yok .bizde gidemiyoruz...kendimiz ne yaparsak ooooo olcak iyi kötü genede dikkat etmeye çalışacağım ama.

gelelim kiloya valla bu kadar kötü yediğim bi haftada sonuç genede çok kötü gelmedi...

başlangıç kilom 58
geçen haftada 58 dim..
bu hafta 58.200 çıktım iç çam.la tartıldım.

bayramdan sonra sıkı bi tempoya giricem ..çok dikkat edicem bende.. bayram araya gidereceğii iiçin saldım doğruyu söylemek gerekirse..

günaydınlarrr
10.10.2013 menüm;

sabah;
3 minicik mayasız poaça

öğlen;
ekmeksiz yarım sebzeli köfte

akşam;
ekmeksiz yarım taze fasulye

*
kilo bildiririmim;
54 ü zorlayan 55

ve görenlerden aldığım zayıflamışsın sanki tepkilerii

günaydınlar

dünkü menüm;

sabah: nesfit

öğle;ekmek köfte,ayran

ara;nescafe

akşam; dolma,salata

eşime ,işime sinirlendim çokonat yedim

kilom da : 87,300

Günaydın

Dünkü Menüm
Sabah
Yarım simit
çay

ara
neskafe

öğlen 1 elma

ara 2 tane susamlı çubuk
ıhlamur

akşam 1 tabak nohut

Kilo Bildirimi 76.400 - 200 gr almışım regl etkisi sanırım.

PUDRA cım bende jillian a baktım da yapabilirim sanırım bende başlamayı düşünüyorum bayramdan sonra ama tam anlamadım bi kaç çeşidi var shred ve ripped falan sen tam olarak biliyormusun daha önceden yaptın mı ..istersne birlikte bşlayalım öncesi fotoları koyalım bi an önce toparlanmak istiyorum ama derdim 3-5 kilo vermek değil fit ve sıkı görünmek istiyorum ..inşallah işe yarar program nasıl oluyo tam anlamadım ama yani hafta hafta mı geçiyo leveller nerden başlanıyo falan..:26::26::26:

dün ki menüm

sabah
*çeyrek tost
*yeşil çay

arada şekersiz nescafe

öğle
*bi kase çorba

akşam
*çorba
*tavuk sote
*yoğurt

3 kestane, 2 bardak şekersiz çay

kilo bildirimim

geçen hafta 54.4
bu hafta 54.0

400 gram vermişim, buna da şükür, ama yerimde sayıyorum resmen.. bi hafta al, bi hafta ver

Sevgili diyet arkadaşlarım bayram boyu aranızda olamayacağım Allah izin verir ise bayram dönüşü görüşmek üzere

İyi Bayramlar şimdiden

Dünkü menum
Sabah : 3 dilim form etimek, peynir domates zeytın salatalık sekersiz cay

Öğlen : 1 tabak bulgur pilavı

Ara : 1 kupa nescafe cıkolatalı gofret :26::26:

Aksam 1 tabak pırasa yemeği 2 dilim ekmek

Kilo bildirimim : gecen hafta 62.500
Bu hafta : 62.500

Bayramda diyet yapmak zor olacak yemek duzenımız acayip karışıyor kilo verme yerine en azından kilo almadan atlatmayı düşünüyorum ama Bayram dan sonra sıkı bir diyet + spor yapıcam.....

youtubeden indirdim
3 bölüm var.
her bölüm 27 dk... 10 günde bir seviyeyi atlatıp diğer seviyeye geciyorsun.

Herkese merhaba :) Uzun zamandır forumu takip ediyorum... Aslında senelerdir fazla kilolarımdan şikayetçiyim ama sorun şu ki hiçbir şey yapmıyorum. Gün geçtikçe amann boşver deyip yemeye devam ediyorum. Kendimi böyle mutluyum diye kandırmanın bir faydası yok sonuçta... Aynadaki görüntümden rahatsız oluyorum onu da geçtim sağlığımı tehlikeye atıyorum neticede. Aburcubur,kızartmalar,fast food larla nereye kadar :/ Uzun lafın kısası ben de kararlıyım artık fazla kilolarımdan kurtulup sağlıklı beslenmek istiyorum :) Bunun için de elimden geleni yapacağım. Bir yerden başlamak lazım sonuçta :) Yani kabul ederseniz ben de sizinleyim. Yarın başlayacağım inşaAllah :)

Son düzenleme:

hoş geldin. her sabah bir önceki günün menüsünü yazıyoruz, her cuma k,lo bildirimi yapıyoruz. donukpudraya şu andaki kilonu ve hedef kilonu bildirmen gerekiyor. her gün olacaksan listeye alır seni de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…