- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
- #1.381
aynı durum bende de vareski yediklerimi yesem gam yemicem ama kilo takıldı yahu
bayramdan sonra aç mı kalsam napsam bilemedim..
ama spora başlayacağım orası kesin.. jillian'ı deneyeceğim bi..
olmayacak böyle artık
PUDRA cım bende jillian a baktım da yapabilirim sanırım bende başlamayı düşünüyorum bayramdan sonra ama tam anlamadım bi kaç çeşidi var shred ve ripped falan sen tam olarak biliyormusun daha önceden yaptın mı ..istersne birlikte bşlayalım öncesi fotoları koyalım bi an önce toparlanmak istiyorum ama derdim 3-5 kilo vermek değil fit ve sıkı görünmek istiyorum ..inşallah işe yarar program nasıl oluyo tam anlamadım ama yani hafta hafta mı geçiyo leveller nerden başlanıyo falan..:26::26::26:
Herkese merhaba :) Uzun zamandır forumu takip ediyorum... Aslında senelerdir fazla kilolarımdan şikayetçiyim ama sorun şu ki hiçbir şey yapmıyorum. Gün geçtikçe amann boşver deyip yemeye devam ediyorum. Kendimi böyle mutluyum diye kandırmanın bir faydası yok sonuçta... Aynadaki görüntümden rahatsız oluyorum onu da geçtim sağlığımı tehlikeye atıyorum neticede. Aburcubur,kızartmalar,fast food larla nereye kadar :/ Uzun lafın kısası ben de kararlıyım artık fazla kilolarımdan kurtulup sağlıklı beslenmek istiyorum :) Bunun için de elimden geleni yapacağım. Bir yerden başlamak lazım sonuçta :) Yani kabul ederseniz ben de sizinleyim. Yarın başlayacağım inşaAllah :)
hoş geldin. her sabah bir önceki günün menüsünü yazıyoruz, her cuma k,lo bildirimi yapıyoruz. donukpudraya şu andaki kilonu ve hedef kilonu bildirmen gerekiyor. her gün olacaksan listeye alır seni de[/QUOT
Hoş buldum :) Tamam henüz kahvaltı yapmadım bitki çayımı içeceğim birazdan. Yarın sabah bugünkü menümü yazarım öyleyse :)donukpudra şuanki kilom 65.1 hedef kilom 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?