bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

hüm ben 10 günde 10 yaş gençleşi yapıyorum. başlangıçta alışana dek o öneriliyor sonra süperi falan var.

*
bircan ben şuan nescafe içiyorum ..biliyorum selülit ama bugün tek bardak içeceğim... çay da içtim sabah.. artık içmeyeceğim..
öğleden sonra yeşil çay içeceğim işyerime getirdim
*

Son düzenleme:

tamam eve gidince bi bakayım 10 günde 10 yaş gençleş yazsam çıkar herhalde

Leslie yürüyen abla mi bircan:44:
1 fincan kahve icerim hergun sekersiz.. cayida iki fincan iciyorum yine sekersiz ben 3yildir seker kullanmiyorum zaten

Evet yürüyen abla İlkay benim onları indirim usb ye atmam gerek hem call a bakıcam hem ona hangisi olur ise sabah erken kalkıp yapmayı düşünüyorum eşim uyurken

Aslı benim en büyük sorunum çay ve kahve özellikle kahve çok seviyorum günde iki fincan çay iki fincan da kahve tüketiyorum şeker kullanmıyorum zaten yaklaşık 2 yıl olmuştur.. Kahvem için yağsız süt alayım o zaman...

merhabaaaa
dün spor yapamadım ama akşam yemeğini ekmeksiz yemeye çalıştım
ancaaak sonra şeytan dürttü evde az kalan cipsleri yedim

neyse hiçbişey için geç değil.. bende selülit de var biraz ve onları yok edebilmek için kola cips vs ye elveda demem lazım
çok da seviyorum ama yapçak bişey yok

sabah tost ekmeğine sandviç yaptım şekersiz çayla içtim (ben de uzun zamandır şeker kullanmıyorum)

bol bol su içicem

bizim eşimle takip ettiğimiz yabancı diziler var onları izliyoruz ama ona birazdan msj yazıcam ve akşam bana yarım saat müsade hacı diycem

ben callan yapamam sanırım bana çok uzun sıkıcı geliyo, daha tempolu şeyleri seviyorum
leslie yi de uzun süre yaptım ama ben yine jillian yapıcam
bu akşam yapçam söz

Kuzu, leslie ise yaradi mi :26: ben ozellikle toto ve bacak calismak istiyorum calla disinda cesitlililk olsun leslie uapayim.. jillian beni öldürdü yaaa bana fazla hareketli, karakterime ters

kızlar kemal kükrer ballı elma sirkesi kesinlikle deneyin ama mutlaka ballı elma sirkesi olsun zaten üzerinde zayıf bayan resmi var özellikle zayıflamak isteyen ler için üretilmiş...fersah marka falan da olur herhalde...acayip iştah kesiyor ve mutlaka kilo verdiriyor migroslarda satışta şuan tadı kötü ama zayıflamak için yaptıklarımız yanında anlık bir iğrenç tat:)))sabah aç karnına bir su bardağına 1 yemek kaşığı ığğğ ağzıma tadı hala geliyor ama ben 1haftada 2 kiloo verdim...şuan dikkat etsem spor yapsam daha da veririm kesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzu, leslie ise yaradi mi :26: ben ozellikle toto ve bacak calismak istiyorum calla disinda cesitlililk olsun leslie uapayim.. jillian beni öldürdü yaaa bana fazla hareketli, karakterime ters

ilkay şnan hatırlayamıyorum ya.. ben ondan sonra daha uzun süre jillian yaptım o nedenle o aklımda kalmış benim
ama keyifliydi leslie yi yapmak halamla birlikte yapıyoduk eğleniyoduk baya

bana o sağlıklı gelmiyor ya 1 haftada 2 kilo sonra geridönüşü olabilir

ben arada call'ın yanında tifanny roothe yapıyordum dans eder gibi zevkli geliyordu..

sende bendensin jillian feci

ben arada call'ın yanında tifanny roothe yapıyordum dans eder gibi zevkli geliyordu..

sende bendensin jillian feci

jillian hakkaten çoook fena
hele de level 2.. anam ağlıyodu hayatımda hiç o kadar terlediğimi hatırlamıyorum
ama cidden kendimi çok dinç çok harika hissediyodum
çok güzel sıkılaşmıştım.. hey gidi yaaa
şimdi lömbür lömbür yine etler

benim şikayetim göbek kalça basen vs yok. Hangileri daha iyi gelir ki ? ben sizin söylediklerinizin hiç birini tanımıyorum

jillian evet hani şu sarışın bi bayan var o mu?
call çok etkili diyor burda arkadaş da valla önce call yaparım sonra kendi hareketlerimi yaparım 5 ay spora gittim sonuçta keşke gitsem yine

Napiim yapima ters o kadar hareketlilik biz calla teyzeyi yapalim asli:13: teyze demeye sahit lazim, tas gibi abla yaa
:13:
cidden öyle rahmetli taş gibiymiş.

*
göbekten şikayetçi arkadaşım callaneticste 300 tane göbek için mekiğe benzer hareket var faydalı bence dene.linkleri verdik zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…