- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
hüm ben 10 günde 10 yaş gençleşi yapıyorum. başlangıçta alışana dek o öneriliyor sonra süperi falan var.
*
bircan ben şuan nescafe içiyorum ..biliyorum selülitama bugün tek bardak içeceğim... çay da içtim sabah.. artık içmeyeceğim..
öğleden sonra yeşil çay içeceğim işyerime getirdim
*
leslie kolay gibi görünüyor ama çok yoruyor... özge de demişti hatırlarsanız
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.htmltamam eve gidince bi bakayım 10 günde 10 yaş gençleş yazsam çıkar herhalde
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
ben bu topiği tkip ediyorum..
açıklamaları da var.
hazır video istersen mail de atabilirim
Leslie yürüyen abla mi bircan:44:
1 fincan kahve icerim hergun sekersiz.. cayida iki fincan iciyorum yine sekersizben 3yildir seker kullanmiyorum zaten
hüm ben 10 günde 10 yaş gençleşi yapıyorum. başlangıçta alışana dek o öneriliyor sonra süperi falan var.
*
bircan ben şuan nescafe içiyorum ..biliyorum selülitama bugün tek bardak içeceğim... çay da içtim sabah.. artık içmeyeceğim..
öğleden sonra yeşil çay içeceğim işyerime getirdim
*
Kuzu, leslie ise yaradi mi :26: ben ozellikle toto ve bacak calismak istiyorummerhabaaaa
dün spor yapamadımama akşam yemeğini ekmeksiz yemeye çalıştım
ancaaak sonra şeytan dürttü evde az kalan cipsleri yedim
neyse hiçbişey için geç değil.. bende selülit de var biraz ve onları yok edebilmek için kola cips vs ye elveda demem lazım
çok da seviyorum amayapçak bişey yok
sabah tost ekmeğine sandviç yaptım şekersiz çayla içtim (ben de uzun zamandır şeker kullanmıyorum)
bol bol su içicem
bizim eşimle takip ettiğimiz yabancı diziler var onları izliyoruz ama ona birazdan msj yazıcam ve akşam bana yarım saat müsade hacı diycem
ben callan yapamam sanırım bana çok uzun sıkıcı geliyo, daha tempolu şeyleri seviyorum
leslie yi de uzun süre yaptım ama ben yine jillian yapıcam
bu akşam yapçam söz
Kuzu, leslie ise yaradi mi :26: ben ozellikle toto ve bacak calismak istiyorumcalla disinda cesitlililk olsun leslie uapayim.. jillian beni öldürdü yaaa bana fazla hareketli, karakterime ters
kızlar kemal kükrer ballı elma sirkesi kesinlikle deneyin ama mutlaka ballı elma sirkesi olsun zaten üzerinde zayıf bayan resmi var özellikle zayıflamak isteyen ler için üretilmiş...fersah marka falan da olur herhalde...acayip iştah kesiyor ve mutlaka kilo verdiriyor migroslarda satışta şuan tadı kötü ama zayıflamak için yaptıklarımız yanında anlık bir iğrenç tat:)))sabah aç karnına bir su bardağına 1 yemek kaşığı ığğğ ağzıma tadı hala geliyor ama ben 1haftada 2 kiloo verdim...şuan dikkat etsem spor yapsam daha da veririm kesin
Kuzu, leslie ise yaradi mi :26: ben ozellikle toto ve bacak calismak istiyorumcalla disinda cesitlililk olsun leslie uapayim.. jillian beni öldürdü yaaa bana fazla hareketli, karakterime ters
ben arada call'ın yanında tifanny roothe yapıyordum dans eder gibi zevkli geliyordu..
sende bendensinjillian feci
ben arada call'ın yanında tifanny roothe yapıyordum dans eder gibi zevkli geliyordu..
sende bendensinjillian feci
bana o sağlıklı gelmiyor ya 1 haftada 2 kilosonra geridönüşü olabilir
Napiim yapima ters o kadar hareketlilikbiz calla teyzeyi yapalim asli:13: teyze demeye sahit lazim, tas gibi abla yaa
merhabaaaa
dün spor yapamadımama akşam yemeğini ekmeksiz yemeye çalıştım
ancaaak sonra şeytan dürttü evde az kalan cipsleri yedim
neyse hiçbişey için geç değil.. bende selülit de var biraz ve onları yok edebilmek için kola cips vs ye elveda demem lazım
çok da seviyorum amayapçak bişey yok
sabah tost ekmeğine sandviç yaptım şekersiz çayla içtim (ben de uzun zamandır şeker kullanmıyorum)
bol bol su içicem
bizim eşimle takip ettiğimiz yabancı diziler var onları izliyoruz ama ona birazdan msj yazıcam ve akşam bana yarım saat müsade hacı diycem
ben callan yapamam sanırım bana çok uzun sıkıcı geliyo, daha tempolu şeyleri seviyorum
leslie yi de uzun süre yaptım ama ben yine jillian yapıcam
bu akşam yapçam söz
:13:Napiim yapima ters o kadar hareketlilikbiz calla teyzeyi yapalim asli:13: teyze demeye sahit lazim, tas gibi abla yaa
bana o sağlıklı gelmiyor ya 1 haftada 2 kilosonra geridönüşü olabilir
jillian hakkaten çoook fena
hele de level 2.. anam ağlıyodu hayatımda hiç o kadar terlediğimi hatırlamıyorum
ama cidden kendimi çok dinç çok harika hissediyodum
çok güzel sıkılaşmıştım.. hey gidi yaaa
şimdi lömbür lömbür yine etler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?