bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

gerçi kendimi o kadar kilo almış gibi hissetmiyorum.. bacaklarımda bi fark yok ama tatlı yağlı direk göbeğe gitti demekki göbek duruyo olduğu gibi..

Son düzenleme:
merhaba kızlar

ne yedim ama

cipsler, çikolatalar, çiğ köfteler, pastalar, pizzalar

ve tabi ki tam 1 kilo aldım o kadar yediğime yine az aldım diye düşünüyorum neyse bu sabah itibariyle yeniden başladım diyete en azından tatilde yediklerimi düşünüp yemekten vazgeçiyorum şuan, canım bişey istediğinde

hadi bismillah

selaam kızlaar bende çok kilo aldım ne yapacağım bilmiyorum, hamiş olmak isterken yedim de yedim aldım başımı gidiyorum, tam 6 kilo aldımm bugün bi diyete başladım bakalım nasıl olcek

Selam arkadaşlarr 3 gündür nezleyim sıcak bir şey niyetine çorba,çay,kahve içe içe bir hal oldum ama atlatamadım bir türlü... İyileyim de diyete başlayayım sizinle :) Yazdıklarınızı takip ediyorum yine de motive oluyorum böylelikle : )

kızlar ben sürekli fırsat buldukça çömelme hareketi yaptım komşum falan çok farketti popon bacakların diyo düşününüce tartıta öyle çıkıp bacaklarımdan kilo almamam ondan olabilir ama ben göbekten vermek istiyorum popoda gidiyo zaten zayıflayonca hemen. harekete devam edicem yarın bi daha tartılıcam belki bi yanlışlık olmuştur benim tartı bi garip ...onca yiyip içmeme rağmen genede düşündüğüm gibi olmadım.ama bende başlıyorum öğlen kçük pizza yedim ama artık sooooooooooonnnnn...kaynanam geldi ne zmaan gider bilmiyorum yoksa sıkı bi egzersize başlıcaktım bakalım artık ne yapabilirsem... sıkı bi düyet yarından sonraa çok azimliyim çokkk. pissss gaza geldim kii sormayın...

21.10 mönüm
sabah
eti form kraker bitki çayı

Ara
yarım muz ve yarım mandalina
1 parça çikolata

Öğlen
patates kızartması 4_5 tane
taze fasulye bir kaç çatal

akşam
topalak, tonti artık ne deniyorsa

Bi avuç çerez

bende kılo aldım bende dun tekarr dıyete basladım verırken gram gram zor gıdıyo almaya gelınce hoppppppppp gelıyo

21.10

sabah kucuk bı karaker

öğlen bezelye yemegı

Arada bı tane kaşarlı tost ,

akşam bı tabak makarna yedım 1,5 lt su içtim

pazartesi menum

Sabah
*nesfit

Arada sekersiz nescafe

Öğle
*nesfit

Arada 2 mandalina, 1 elma

Aksam
*corba
*patlıcan yemegi
*salata

Aksam 3 fincan sekersiz cay, yarim eksi nar

Selam kızlar su Bayram modundan daha çıkamadım bir türlü kilo da almışım 62.500 düm 63 olmuşum bir an önce bu durumdan kurtulup aranıza tekrar katılacağım çünkü 1 Haziran 2014 te oğlumun sünneti olacak ince ve fit bir sunnet annesi olmak istiyorum. Kendimi hazır hissettiğimde aranıza katılacağım öpüyorum sizi çokkkkk

hepimiz kilo almisiz bayramda arayi fazla uzatma bence gel ne kadar erken baslarsan o kadar fit sünnet annesi olursun giyersin beyazlari, gelin gibi

çık çabuk o moddan hem ince ve fit olmam lazım diyon hemde homini gırtlakk

kızlar bence ben kilo falan almadım .çünkü hala giriyorum tam oturan kıyafetlerimin içine göbeimide mezurla ölçtüm 1 cm fark var ama oda zaten genelde değişkendi..sanırım benim tartı bana gıcıkkk birde bu aralar çok su içmiyorum ondan olabilirmi..:26::26::26:

salı menüm...

sabah......

yarım elma
1 bardak ıhlamur.

öğle....
1 büyük dürüm tavuk şiş
ayran

2 fincan çay şekerle.
1 fincan mate çayı...

akşam.....

3 minik boy içli köfte kızartma
:18::18::18:
(kaynanam yapmıştı şimdi yemesem kurtulamazdım dilinden anca 3 le kaktım normalde çok severim ama ben haşlama yerim genelde içli köfteyi)

yavaş yavaş az yeme cok hareket moduna gececem inşallh
22.10

sabah bıtane kandıl sımıtı sekersız cay

öğlen turlu bıkac kasuk makarna

akşam nohut yemegı 6yk salata yatmadanda bır muz 2lt su içtim

22.10 mönüm

sabah
müsli süt

Öğlen
Yarım börek
yarım dilim ekmek
peynir zeytin

Akşam
köfte
bulgur pilavı
2 parça çikolata
Meyve

merhaba kızlar

salı menüm

sabah
*nesfit

arada şekersiz nescafe

öğle
*bi kase çorba

arada biraz nar

arada (eşim geç geldi, çok açıkmıştım) 4-5 zeytin

akşam
*çorba
*et sote
*salata

akşam bi bardak kola, bi avuç fındık eşimin şampiyonlar ligi sevdası yüzünden .. o yedi bende yedim dayanamadım fındık neyse de .. kolayı içmeyeydim iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…