bi' "ben de " diyen olsa da rahatlasam!

Onu tanıyan sensşn aslında biz ne desek yalan olur, sence ne yapman lazım

kızım için verdiğin tavsiyeyi uygulamak bazen öyle zor oluyor ki..
umarım senin gibi ileride bizi suçlamaz bu konu yüzünden..

Onu tanıyan sensşn aslında biz ne desek yalan olur, sence ne yapman lazım

işte bir bilsem..
tıkandığım noktada buraya konu açtım zaten..
uzun zaman oldu ve ben(biz) pek çok şey denedim..

Yok benim eşim bağırıp çağırmaz,. Aksine ufacık yaptığım şeyleri büyütünce ben çığrımdan çıkarım, haklıyken haksız konumuna düşerim. Zaten sorun çıkaran benim, tartışmayı beceremeyip soruna devam eden yine ben olurum. Ama alakası yok. Baksa tartışma neden çıkıyor, milletin öpüp başına koyduğu şeyleri ben sorun yapıyorum da bu kız ondan deliriyor dese, anlasa....

umarım düzelir eşiniz, psikiyatr destekli ilaç kullanmasının yanısıra bence bir psikologdan da yardım almalısınız psikologlar sorunu dinleyerek çözmeye çalıştıkları için ilaç tedavisi ile birlikte daha iyi sonuç alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Babamda aynı böyle bir insan şuan yaşı 55 ve gittikçe dahada çığırından çıktı antrapozada girdi sanırım kına gecemde evden kovdu hadi git yeter be bıktım evlilik muhabbettindende sizdende diye en hüzünlü günümde bide onun laflarını yedim şuanda arayıp bişeylere takıp gene bağırır anneme en ufak birşeyde kızar bağırır mesela yemek yermisin lafına bile kızar pavyondanmı geldik yiycem tabi yada yemicem sorup sorup boğma diye kızar sizin evliliğinizi bilmiyorum ama annemde çok hatalı dışardan bakış açısı olarak babamı hiçe sayar her kararı kendi istediği gibi vermek ister babamda evin reisi benim bana sor önce havasına girer daha sessiz pısırık tip olması gerek karşısındaki insanın sanırım allah sabır versin çok zor seni çok iyi anlayabiliyorum inşallah bir umut düzelir umarım

Yazınızı okudum ama ne desem bilemiyorum..Allah sabır versin..İnşallah düzerlir.Sinirli insanla uğraşmak zor..Umarım kızınızın yanında böyle davranmıyordur. :/

sanırım eşim tam da senin gibi düşünüyor.
yani ben öyle hissediyorum.
bana bağırıp çağırdığı sırada, gerçekten benim hatalı olduğumu ve onu anlamadığımı düşündüğü için bağırıyor bence.

sana sen haksızsın demiyorum, verebilecek pek tavsiyem de yok bu aşikar zaten :)
ama anlattıklarından edindiğim izlenim fazla fedakar olduğun..
insanlar, sızlanmadan yaptığın hiçbirşeyin farkına varmıyor maalesef.
bu her zaman böyle.

recep ivedik misali o parayı sırf kendi gideceği bir psikoloğa verdikten sonra eşimin psikoloji yine yerle bir olur gibi geliyor :)
bundan ziyade aklımda aile terapisti var aslında ama bilemiyorum.

böyle örnekler geldikçe, konduramadığım şeyi iyice kavrıyorum.
eşim de aynı işaretlediğim şeyleri söyler.
biraz ön planda olmak istediğini çıtlatır sık sık. yarı şaka yarı ciddi..

sanırım ben de annenle aynı hataları yapıyorum.
daha doğrusu annenle aynı yapıya sahibim.
çıtı pıtı, naif, kırılgan görünümlü olamıyorum

amin. çok teşekkür ederim.

Yazınızı okudum ama ne desem bilemiyorum..Allah sabır versin..İnşallah düzerlir.Sinirli insanla uğraşmak zor..Umarım kızınızın yanında böyle davranmıyordur. :/

hele sinirli insanla uğraşan da sinirli bir insansa daha da zor.
amin. teşekkür ederim..

her iki tarafta hatalı bizde diyorum ya sizin yaşantınızdan örnek gibi oldu biraz erkeklerin yapısı biraz daha erkeğim ben daha iyisini bilirim daha güçlüyüm karakterindeler karşısındaki eş aynı güçte olmak isteyince kabul etmiyolar onun içinde fiziksel olmasada başka türlü şiddete başvuruyolar biraz daha düşünerek çok çıtı pıtı olmasanızda en azından önce ona sorar gibi yapıp bir şekilde onunda söz hakkı olmasını sağlayabilirsiniz.

Eşin en azından sorununu kabul etmiş,tedavi görüyormuş.Tedavinin hiç mi faydası olmadı ?
Belki sen de kendin için psikoloğa gitsen iyi olur.Bu şekilde kendi davranışlarındaki hatayı görebilirsin ve kendini daha iyi ifade etmeni sağlayabilir.

bu konuda haklısın gerçekten.
en azından benim eşim, daha baskın ve son sözü söyleyen olanın kendisi olması gerektiğini düşünüyor.
aslında zaten genel manada ikimizin de dediği olmuyor. bir ortak yol bulunuyor ama
zaman zaman bahsettiğin gibi hissetmeliymiş demek ki.

evet, kendindeki asabiyetin farkında ve yenmeye çalışıyor.
bu konuda hakkını yiyemem.
tedavinin faydası oldu. eskiden nerdeyiz, evde miyiz, dışarda mıyız hiç düşünmeden başlardı.
şimdilerde evde devam ediyor.
bir şekilde ucundan kıyısından kontrol sağlamaya başladı diyebiliriz.
ama sanırım ilk evlendiğimizde gitmeliydi, onca yaşanmışlıkla ben çok doldum.
dedğin gibi benim de yardıma ihtiyacım var artık da kendimde o gücü bulamıyorum.

Sana öyle geliyordur canım. ben de pek öyle narin bir insan sayılmam. Erkek Fatma lakabı takmıştı annem bana. ablam da cilvesiz diyor hala.
Biz de mesela aynı anda uyumayız. ben çalışmıyorum şu an, sınava hazırlık falan geç yatıyorum. ama her gece eşimi yatağa götürür, öper ışığını kapatırım. inan bazen içimden gelmiyor benim de. kırılmış oluyorum, kızmış oluyorum. ama zorlada olsa bu rutinleri yapıyorum. sırf araya soğukluk girmesin diye. zaten bunu oturtunca yapmazsan diğer taraf yapıyor. zorluyor kendini o da.

biraz çaba lazım sana. sarılma işini bir dene derim. her şeyin daha çabuk, daha kolay çözüldüğünü göreceksin. bi 15 gün tuhaf gelir, sonra alışırsınız.

recep ivedik misali o parayı sırf kendi gideceği bir psikoloğa verdikten sonra eşimin psikoloji yine yerle bir olur gibi geliyor :)
bundan ziyade aklımda aile terapisti var aslında ama bilemiyorum.[/QUOTE]

evet haklısınız en doğrusu aile terapistine gitmek

evet biraz caba lazim bana.
Denemekte fayda var. Tavsiyen icin tesekkur ederim. Yorulmayip, ugrastin sagol :)

.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…