Yaaa :) ama sürekli çocukları kontrol etmeye çalışması da normal mi sonuçta kırıp dökmüyorlar ayna önünde dans eden çocuğun ne zararı olacakIyi geceler
Sira ile misafirligi kardesler arasi takip etmiyorum ben. Gerci eltim yok,gelinimiz var Kabul mu
Perde konusuda aslinda takilacak bir konu degil bence.
Yok Oda normal degilYaaa :) ama sürekli çocukları kontrol etmeye çalışması da normal mi sonuçta kırıp dökmüyorlar ayna önünde dans eden çocuğun ne zararı olacak
Ciddi anlamda abartmadan söylüyorum gittiğim yerde çocuğum çıtını çıkarmadan saatlerce oturur benim ya da babanın gazıyla bi kalkarlar,dolanıp gelir yine otururlar,bazen söyleniyorum gittiğimiz yerde çocuk yok diye mi yapıyorsunuz iki kişiniz öylece oturmayın kalkın oynayın diyorum,yok,kalkmıyorlar,benle babalarının küçüklüğü gibi utangaçlar bi ortama alışmaları biraz zaman alıyor..Ev esyasi konusunda dunyanin en rahat insanı olabilirim. Evlenirken bile cok az esya aldik. Buna ragmen gorumcem ne zaman cocuguyla gelse uyarir. Oraya girme, şuraya asılma, sinekligi kenarindan çek yirtilmasin gibi. Esyama zarar verse umrumda olmaz. Nezaketen olmasi gereken annenin cocuklari gozunun onunde tutmasi sanırım. Bizler çocuklarımızın neye zarar verip vermeyecegini biliyoruz ve o hallerini normal karsiliyoruz ancak misafirlige gittigimizde ev sahipleri bunu bilmiyor, tedirgin olabiliyorlar.
Eltinizle az gorustugunuz icin cocuklarinizin huylarini bilmiyorlardir bu yuzden uyari yapmis olabilir. Naçizane tavsiyem akliniza gelecek her konuda baskalarina mahal vermeden çocuklarınızı once kendiniz uyarin. Mesela ev sahibinden izinsiz baska odalara girmesinler. Oda daginik olabilir, yatak odasina girilmesinden hoslanmiyor olabilir.
Oldu oldu ve evet hergün çocuğu paylaşıyor halılara kanepelere mamalar dökülmüş her yer perişan vaziyetteOnun çocukları büyükse kendi çocuklarının küçüklüklerini bildiği için öyledir ya da çocukları yoktur ki böyle titiz tiplerin çocuğu oldu mu evin anasını ağlatırlar. Hayat böyle işte neyi sakınırsan bin beteri gelir. Çocukları olsun da bir perdelerden çiçek keseler
Bir daha tekrarlanırsa ben dikkat ediyorum onlara dersiniz ya da kırıldığınızı abartmadan söylersiniz bilemedim ya
amcamın eşi de böyle. evine çocuklu kimse gitmiyor. çünkü istemediği çok belliİyi geceler herkese muhtemelen kimse yoktur artık yarına cevaplayan olacaktır diye yazıyorum:) içime dert oldu yatamadım sizlere anlatayım siz olsanız ne yaparsınız ?
Şimdi eşimin kardeşine biz en son geçen yıl sonbaharda gittik onlar da kışın geldi bir daha biz gitmedik onlar da gelmedi.
Biz şu sebeple gitmedik gitmek istemiyorum açıkçası..
Eşi sürekli çocuklarıma otur gitme kalkma yapıyordu kalktıkları gibi eşine seslenip gel al bunları diyordu (ev değiştirdikleri için çocuklar merak edip evi gezmek istedi bi de holede ayna vardı önünde dans ediyorlardı falan) üstüne bi defa odada perdelerinin arkasına geçip dışarıyı izlemek istediler hemen aldı onları ordan ve “perdelerime dokunulmasından hiç hoşlanmıyorum tikim var bozulunca” dedi
Zor tuttum kendimi çayımı bitirip kalktım
Sonra sonra kendime çok kızdım o anda keşke kızıp kalksaydım falan diye..
Neyse şimdi ara ara söylüyor (karşılaşınca) gelmediniz bi daha diye ben de geçiştiriyorum,okul var eviniz ters falan.. sizce söylesem mi çocuğumun rahat etmediği yere gelmem diye yoksa sünger mi çekeyim ? Sonuçta eltiyiz ömür boyu bağımız olacak.
(Şunu da belirteyim benim çocuklarım ikiz ve 5 yaşında kızlar,öyle oturup saatlerce evcilik oynar şarkılar söyleyip bale yapan tipler :) hiç öyle ortalığı dağıtıp karıştıran bağıran çağıran koşturan takla atan kavga eden çocuklar değil genel olarak sakinler yani kısaca rahatsız edecek tavırları hiç olmaz aksine bazen gazlarım onları kalkın oturdukça sıkılırsınız falan diye :)
Allah'ın buldumcuğu yaİyi geceler herkese muhtemelen kimse yoktur artık yarına cevaplayan olacaktır diye yazıyorum:) içime dert oldu yatamadım sizlere anlatayım siz olsanız ne yaparsınız ?
Şimdi eşimin kardeşine biz en son geçen yıl sonbaharda gittik onlar da kışın geldi bir daha biz gitmedik onlar da gelmedi.
Eşi sürekli çocuklarıma otur gitme kalkma yapıyordu kalktıkları gibi eşine seslenip gel al bunları diyordu (ev değiştirdikleri için çocuklar merak edip evi gezmek istedi bi de holede ayna vardı önünde dans ediyorlardı falan) üstüne bi defa odada perdelerinin arkasına geçip dışarıyı izlemek istediler hemen aldı onları ordan ve “perdelerime dokunulmasından hiç hoşlanmıyorum tikim var bozulunca” dedi
Neyse şimdi ara ara söylüyor (karşılaşınca) gelmediniz bi daha diye ben de geçiştiriyorum,okul var eviniz ters falan.. sizce söylesem mi çocuğumun rahat etmediği yere gelmem diye yoksa sünger mi çekeyim ? Sonuçta eltiyiz ömür boyu bağımız olacak.
(Şunu da belirteyim benim çocuklarım ikiz ve 5 yaşında kızlar,öyle oturup saatlerce evcilik oynar şarkılar söyleyip bale yapan tipler :) hiç öyle ortalığı dağıtıp karıştıran bağıran çağıran koşturan takla atan kavga eden çocuklar değil genel olarak sakinler yani kısaca rahatsız edecek tavırları hiç olmaz aksine bazen gazlarım onları kalkın oturdukça sıkılırsınız falan diye :)
Allah'ın buldumcuğu ya. Perdem bozulur ne demek eve gelen misafire kalkma etme demek nedir nasıl bir saygısızlık. Ben sizin yerinizde olsam o eve cidden adımını atmam perdelerini düzelte düzelte otursun bir başına. Çocuklarımın mutsuz olduğu evde benimde işim yok . Ve yerinde olsam bunu söylerdim bilsin ayıbınıİyi geceler herkese muhtemelen kimse yoktur artık yarına cevaplayan olacaktır diye yazıyorum:) içime dert oldu yatamadım sizlere anlatayım siz olsanız ne yaparsınız ?
İyi geceler herkese muhtemelen kimse yoktur artık yarına cevaplayan olacaktır diye yazıyorum:) içime dert oldu yatamadım sizlere anlatayım siz olsanız ne yaparsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?