- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
Evet 10 sene sonra 50+ yasinda olacak. Eminim mükemmel görünecektir. Six packli, adonisli falan...Önemli olan yaş değil,görünüş bence
Anamm lotuscummm bu ne diiiyiiiiUyduruk senaryolu yaz dizilerini izlemeyi acilen bırakmalısın.
Ne sen sor ne ben söyleyeyimAha şimdi hatırladım. Yaşlı diye yakıştıramayıp millete atıp soruyordu değil mi? Çok mu yaşlı duruyor diye. Kudra'ya atmıştı hatta.Kudra adam nasıl biri yav, merak ettim.
E onunda beyenmeyip burada tanımadığım insanlardan fikir alacak kadar düşmüştün.Önemli olan yaş değil,görünüş bence
O neydi gııÇok toysun. Ne bileyim sarmıyo bak kudro ve katip dişliler. Lotus da idare eder grupta ezik ve iki kızada yalakalık yapan vardır ya hani lotus o. kudro da bunların lideri.Katip de kudroya yalakalık yapan ve kudrodan korkan saçını iki yandan bağlayan kız.Sen de işte başka okuldan gelen ve zorla gruba girmiş gibisn. ayak işlerini yaptırırlar sana ben siteye girince işte gidip haber uçurursun ayak işi yani.bide theblack var işte o da ahretlik grubuna girmeye çalışıyoda almıyolar onu
ya of yalan söyleme gayet de beğenmiştin şuan da kötü diyosun şaka mısın yaNe sen sor ne ben söyleyeyim
Birilerini ergen diye aşağılamak istemiyorum. Hastalık adiyla hakaret etmekten farki yok gibi. Hepimiz bu yaslardan geçtik. Zor süreçler, büyüme sancıları cekiyor. Anlamaya calisiyorum ama sabretmek cok zor.Anamm lotuscummm bu ne diiiyiiii
Yaşlı kurtu aramızda bir sen gördün Kudra, seçilmiş insan.Hee gördük onu da
O kadar diyorsun yani...Ne sen sor ne ben söyleyeyim
Dilara Arıkanlı, bi cacık olmayan ilişkileri hakkında kk'da konu açan kadınların üyelerden duymak istediklerini söyleyen bir instagram fenomeniDilara arıkanlı kim? Ben cahilim cidden, tanımıyorum. Çok önemli bir şahsiyet mi, kanaat önderi mi?
Yoo duruyor mesajlarım alırım ekran görüntüsü. Yaşını gösteriyor, yanına yakışmıyor demiştim.ya of yalan söyleme gayet de beğenmiştin şuan da kötü diyosun şaka mısın ya
Birileri size ergenlik çağının 21 de bittiğini söylemeliiiiiiiiiBirilerini ergen diye aşağılamak istemiyorum. Hastalık adiyla hakaret etmekten farki yok gibi. Hepimiz bu yaslardan geçtik. Zor süreçler, büyüme sancıları cekiyor. Anlamaya calisiyorum ama sabretmek cok zor.
Ya tam konu sahibi göre işte. O yüzden biliyor sözleriniDilara Arıkanlı, bi cacık olmayan ilişkileri hakkında kk'da konu açan kadınların üyelerden duymak istediklerini söyleyen bir instagram fenomeniBen severim kendisini, her izlediğimde de bu forum aklıma gelir. Videolarını bırakayım merak edenler için:
Arada da kart horozun çocuğunun bakıcılığı yapıyordu ne oldu o iş?Aha şimdi hatırladım. Yaşlı diye yakıştıramayıp millete atıp soruyordu değil mi? Çok mu yaşlı duruyor diye. Kudra'ya atmıştı hatta.Kudra adam nasıl biri yav, merak ettim.
onları dedinde çirkin vs demedin şimdi niye beğenmemiş gibi yapıyosun mesela ?Yoo duruyor mesajlarım alırım ekran görüntüsü. Yaşını gösteriyor, yanına yakışmıyor demiştim.
Aha bak bu üyemiz de z kuşağı. Gördün mü farkı konu sahibi?Dilara Arıkanlı, bi cacık olmayan ilişkileri hakkında kk'da konu açan kadınların üyelerden duymak istediklerini söyleyen bir instagram fenomeniBen severim kendisini, her izlediğimde de bu forum aklıma gelir. Videolarını bırakayım merak edenler için:
Hee gördük onu da
Adam Adnan Oktar, Marmelatta onun kedicigi gibi bi algi olustu bende, ne diyon kanka bxbzbbzbzNe sen sor ne ben söyleyeyim
Arada da kart horozun çocuğunun bakıcılığı yapıyordu ne oldu o iş?
Vala o konuda ben yokum, yazmamışım. Çocuğun anası arıza çıkarmış falan, konu içeriğini okudum geçtim, üşendim yav.Arada da kart horozun çocuğunun bakıcılığı yapıyordu ne oldu o iş?
Kac yasindasinBirileri size ergenlik çağının 21 de bittiğini söylemeliiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?