Ben daha konuya giremeden,adam dusa gidiyo, fiskiyenin hortumuyla dalarim allah canimi alsin
Zinayı engellemek için imam nikahı kıyacakmış.İmam nikahsız da free seks elde etmiş adam, neden uğraşsın ki.
Ya bismillah amin8 mi saniyeben 8 saniye icin soyunmam bile, kendi kendine naparsa yapsin
Kaç yasindasin?Yaşıtım biriyle olmuyor,hoşlanamıyorum sorun orda.Bakamıyorum bile onlara
ya şöyle tabi ki sadece zina için kıyılırsa o nikah kabul olmaz. aşık olduktan sonra istediğim bileydi ve evet zina sebeplerinden birisi ama tek sebebi değilZinayı engellemek için imam nikahı kıyacakmış.
Allah'ım sana geliyorum.
Aaa şimdi biz seviştik mi yani olurum ben.8 mi saniyeben 8 saniye icin soyunmam bile, kendi kendine naparsa yapsin
Imam nikahı kıymanın maksadı nedir acaba ? Böylelikle zinanın önünemi geçiyorsunuz ? Bazı Arap ülkelerinde de sözde zinayı önlemek için tek gecelik imam nikahı kıyıldıgını duymuştum da , biraz manidar olduBen istedim imam nikahını önce ailemle tanış dedi tanıştırdı sonra da ne zaman konusunu açsam gergin oldu zaten o yüzden buraya gelip soru soruyorum da evet haklıydınız aslında içten içe hissediyordum beni sevmediğini hisler doğrudur ama bir şekilde kanıyordum
Bi de 8 saniye sevise(meye)n adam icin zina yapmamak adina imam nikahi mi dusunuyor konu sahibiYa bismillah amintövbe tövbe çarpılıcam
Biz evlendik, karı kocayız, beraber yaşayacağız diye duyurmak için yapılır cicim o nikah.ya şöyle tabi ki sadece zina için kıyılırsa o nikah kabul olmaz. aşık olduktan sonra istediğim bileydi ve evet zina sebeplerinden birisi ama tek sebebi değil
Ben o sinirle öyle sevişilmez böyle sevişilir diye adama hiç hoş olmayan şeyler yapabilirimAaa şimdi biz seviştik mi yani olurum ben.
Ben muhattap bile olmamAaa şimdi biz seviştik mi yani olurum ben.
Donu çıkarmaya gerek yok indir kaldırBen daha konuya giremeden,adam dusa gidiyo, fiskiyenin hortumuyla dalarim allah canimi alsin
40 dk ayakta kalacak?Duvardan duvara vuracak, yorulmak nedir bilmeyecek, seks ufku geniş, keyifli fantezileri olan, heyecanlı, tazecik bir adam...
Ah bibi seninle libidolarimiz benziyor.Kim istemez ki
Aile ile tanışma olayı sence neden oldu bi düşün..Bu arada o senin dedigin imam nikahini Iranda falan muta nikahi derler, adamlar tek gece otele goturecekleri kadinlara yaparlar, cevrenizin, es dost ailenin bilmedigi nikah muta nikahi iste
Bence sadece sizi susturmak icin olmus, kendinize bunu yapmayinAile ile tanışma olayı sence neden oldu bi düşün..
Sen buna tanışma mı diyorsun?Aile ile tanışma olayı sence neden oldu bi düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?