Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önemli olan sizin düşünceniz bence. Siz ciddi misiniz ilişkide? Gerçekten evlilik adımları atmayı düşünüyor musunuz? Önce kendi düşüncelerinizi netleştirip sonra onunkileri değerlendirin. Ama aileyle tanışmak tek başına ciddi bir adım sayılmaz.

Gelin adayı eve gelecek diye şarap alan modernlikte bir kadın bile kuyruğuna basılınca eril bir çomara dönüşebiliyormuş bu ülke sınırları içinde.

Hızlı giden atın b.ku seyrek düşer derler burada Lotus. O hesap işte.
Amaaan işte gereksiz hareketler. Ortada resmiyet yokken çok içli dışlı olmamak gerek. Evlendikten sonra bile laf çarpanı gördüm ben. Çok iyiydin madem, bekarken bizim evden çıkmıyordun diyeni var ya.
Ben böyle ananın oğluyla eş olmam. Ama olanı çok, ondan diyorum yani.

AİLEMLE GÖRÜŞMÜYORUM ? BİR AİLEM YOK ZATEN

Vallahi akıl alır gibi değil.

Gelin adayı eve gelecek diye şarap alan modernlikte bir kadın bile kuyruğuna basılınca eril bir çomara dönüşebiliyormuş bu ülke sınırları içinde.
Yok bu kadın kızının sevgilisini de bir hafta evinde ağirlamiş, kendi parasıyla ikisini tatillere göndermiş, bunla da gurur duyan, her firsatta anlatan, kendinin de zaten evinden cikmayan sevgilisi olan, hesapta 'modern' bir kadındı. Ama işte, kendini ne zannederse zannetsin zihniyeti Anadolu anası. Tatlı su modernlerinden. Seks and the City izleyip kendini şehirli zannedenlerden alismadik gtte don durmaz derler ya, bunların da özü çıkıyor bir şekilde böyle...

Çoğunluğu böyle zaten. Sadece kimisi iyi gizliyor seninki gibi işte.
Bel altı vurmak da iğrenç bir hareket he. Kızın annesini arayıp namussuz demeye getirmek...
İyi kurtulmuşsun bence, kayınvaliden oLabilirdi bu kadın.

Elticiğim mi? Görür eltiyi o.
Şimdi bal kaymak gibiler gorsen.

Bir de anlamadigim şu, ayni kafa yapisindaki bu kadar insan nasil birleşebiliyor?

Oglumun kiz arkadasi bana anne dese once oğlum noluyoruz der, sonra ben gereken cevabi veririm.

Bu insanlar niye yapmiyor anlamiyorum.

Kızım ben senin annen degilim demesi gerek.

Hadi bu demiyor, elti adayi niye kabul ediyor ortada hicbir sey yokken eltiliği?

Bu kadar salak insan nasil bir araya geliyor, birbirlerini çekiyorlar herhalde.

Evlenince seyret cümbüşü, onu diyorum

Valla erkek kardeşim var. Yani dün bir bugün iki kıvamında, kendini "gelin" ilan eden birine ben de böyle bakarım.
Bir aileye dahil olmayı hunharca istediğini o kadar da belli etmemek lazım. İtici olur yani. Nikah yok bir şey yok, gelin olmuşuz, görümce olmuşuz, ne alaka?

Bir resmiyet yok, kimse zahmet edip çiçek çikolata alıp tanismaya gelmemiş, annicim annicim diye dolanıyor avare...

Yillar once o zamandaki erkek arkadasimin yengesi dogum yapmıştı. Benimkinin annesi hanimefendi buyurdu, arayip tebrik etsin diye. Aramadim. Ne aricam, yüzünü gormemisim, tanışmamışız. Kimi insan hemen ciddiyete resmiyete sokmaya çalışıyor.

Bak simdi aklima geldi. Ayni çocuk bana sürpriz yapacakti, bir kafeye annesini ablalarini toplayacakmis, bana haber vermeyip götürecekmis. Emrivakiye bak. Allah nelerden kurtarmış beni.

Evlenince seyret cümbüşü, onu diyorum
Kiz bunlar kapali kapilar ardinda birbirini yer, instagrama öpüş kokuş fotoğraf atar.
İlla ki haberlerini alirim. Elticiğiyle büyü yarışlarını, kuyu kazmalarını ogrenirim.

Ama işte o "sürprize" mutlu olacak o kadar kız var ki. Yaşasın sevgilim beni ailesiyle tanıştırma şerefinde bulundu diye. Sürprizden anlamak lazım biraz.

Ya zaten çocuk da kadın da hem anneme hem babama bir karalama kampanyası başlatmıştı benimle ilgili (şeye de ayrı kılım; ayrıldım diye bir intihar etmediği kalmıştı..madem o kadar kötüyüm kurban kes kurtuldum diyene agliyosun)
Ben de aileme demiştim, "sizi boyleleriyle muhatap ettigim için uzgunum ama bir yandan da uzulemiyorum, ben bu manyağı terketmesem bir demet buketle güle oynaya istemeye gelecekti,siz de verecektiniz. Bir ömür sunlarla ugrasacaktim. Zararın neresinden dönsek kardir,şükür namazı kılmak istiyorum"

Cidden çocuk bende travma oldu, bu olay olalı 5,5 sene oldu, bir Türk erkeginden hoşlanamadim. Nerede dilimi konuşamayan Ivan,Hans,Kareem onlara düşüyorum hep. En azından ayrılınca ulaşma - karşılaşma ihtimalin sıfır :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…