Bir resmiyet yok, kimse zahmet edip çiçek çikolata alıp tanismaya gelmemiş, annicim annicim diye dolanıyor avare...
Yillar once o zamandaki erkek arkadasimin yengesi dogum yapmıştı. Benimkinin annesi hanimefendi buyurdu, arayip tebrik etsin diye. Aramadim. Ne aricam, yüzünü gormemisim, tanışmamışız. Kimi insan hemen ciddiyete resmiyete sokmaya çalışıyor.
Bak simdi aklima geldi. Ayni çocuk bana sürpriz yapacakti, bir kafeye annesini ablalarini toplayacakmis, bana haber vermeyip götürecekmis. Emrivakiye bak. Allah nelerden kurtarmış beni.
ay o konunun sahibi mi bu üye hay allahımNe tatlı kadınlar vardı ya. :) Kan gövdeyi götürüyor, kenarda pilav tarifi veriliyor.
Büyük bir kıyım olmuştu o konuda. :)
O değil de konu sahibi olayı detaylı bilmiyorum. Valla araştıracak gücüm de yok, başkası için pek kendimi yormak istemiyorum şu an. Ama adamın gözü dışarıda diyorlar, siz de daha seviyorum diyorsunuz. İyi misiniz siz?
Ben ne anlarim surprizden... cici kaynaniş ve görümcecişlerimle tanışmak şerefine nail olmamışım ahmakligim yuzunden.Ama işte o "sürprize" mutlu olacak o kadar kız var ki. Yaşasın sevgilim beni ailesiyle tanıştırma şerefinde bulundu diye.Sürprizden anlamak lazım biraz.
Iyy intiharla tehdit edenlerden ne çektik be!Ya zaten çocuk da kadın da hem anneme hem babama bir karalama kampanyası başlatmıştı benimle ilgili (şeye de ayrı kılım; ayrıldım diye bir intihar etmediği kalmıştı..madem o kadar kötüyüm kurban kes kurtuldum diyene agliyosun)
Ben de aileme demiştim, "sizi boyleleriyle muhatap ettigim için uzgunum ama bir yandan da uzulemiyorum, ben bu manyağı terketmesem bir demet buketle güle oynaya istemeye gelecekti,siz de verecektiniz. Bir ömür sunlarla ugrasacaktim. Zararın neresinden dönsek kardir,şükür namazı kılmak istiyorum"
Cidden çocuk bende travma oldu, bu olay olalı 5,5 sene oldu, bir Türk erkeginden hoşlanamadim. Nerede dilimi konuşamayan Ivan,Hans,Kareem onlara düşüyorum hep. En azından ayrılınca ulaşma - karşılaşma ihtimalin sıfır :)
hainlik yapman guzumKendin bak ben bakmam.
Ay biliyosan sen anlat, bu katip anlatmiyo, inadi tuttuOooo kimler gelmiiiiş.
Neyse ben susayım gözlerim konuşsun
Aman çoluklu çocuklu kart teneşirlik herifin birinin elinde kendini parçalayan, adama karılık çocuğa analık yapmaya çalışan 20’lik ergen bir kardeşimiz olur kendisi. Çok ekstrem bişey yok.Ay biliyosan sen anlat, bu katip anlatmiyo, inadi tuttu
Nasıl ayıktım da gitmedim hatırlamıyorum. Tek toksik iliskimdi. bana hediye kahve makinesi almisti. Evdekilere aciklayamam diye sende kalsin, sen saklarsin dedim. Sonra moktan bir sebeple benden ayrildi. Ayrilir ayrilmaz bana aldığı kahve makinesini yengesine hediye etmis.Ay o son dediğini yapsa amma cümbüş çıkarmış ha. Ne sanıyorsa artık onu yapınca süper kaynaşıp aile falan mı olacaktınız? Türk dizisi gibi kafalar ya.
Çok muhabbet tez ayrılık getirir ya. Kayın aile ile seviyeli, mesafeli olmakta da fayda var. Dev gibi bir aileden gelen ben, az çok biliyorum bu işleri.
Ne kadar kart kudra? 40+ mı?Aman çoluklu çocuklu kart teneşirlik herifin birinin elinde kendini parçalayan, adama karılık çocuğa analık yapmaya çalışan 20’lik ergen bir kardeşimiz olur kendisi. Çok ekstrem bişey yok.
Evet o civarda.Ne kadar kart kudra? 40+ mı?
Demek ki neymiş? Bela geliyorum diyormuş. Bile bile üstüne atlayanlar oluyor işte. Sorun orada.Nasıl ayıktım da gitmedim hatırlamıyorum. Tek toksik iliskimdi. bana hediye kahve makinesi almisti. Evdekilere aciklayamam diye sende kalsin, sen saklarsin dedim. Sonra moktan bir sebeple benden ayrildi. Ayrilir ayrilmaz bana aldığı kahve makinesini yengesine hediye etmis.onunla evlensem bdv den çıkmazmışım belli ki.
Pilavci olan mi?Aman çoluklu çocuklu kart teneşirlik herifin birinin elinde kendini parçalayan, adama karılık çocuğa analık yapmaya çalışan 20’lik ergen bir kardeşimiz olur kendisi. Çok ekstrem bişey yok.
Ta kendisiPilavci olan mi?
Pilavı bu adama yapacaktır herhalde. Çok seviyorum dediğine göre, vazgeçememiştir, aynı adam bence.Pilavci olan mi?
Ay hani senle birebir ayni pilav tarifini verdik diye romantik olmustum da, sonra kiyamet kopmustuNe kadar kart kudra? 40+ mı?
Pilavcı ne bilmiyorum ben onuTa kendisi
Nikahın kerametiEvlenince seyret cümbüşü, onu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?