Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay o son dediğini yapsa amma cümbüş çıkarmış ha. Ne sanıyorsa artık onu yapınca süper kaynaşıp aile falan mı olacaktınız? Türk dizisi gibi kafalar ya.
Çok muhabbet tez ayrılık getirir ya. Kayın aile ile seviyeli, mesafeli olmakta da fayda var. Dev gibi bir aileden gelen ben, az çok biliyorum bu işleri.

ay o konunun sahibi mi bu üye hay allahım

Ama işte o "sürprize" mutlu olacak o kadar kız var ki. Yaşasın sevgilim beni ailesiyle tanıştırma şerefinde bulundu diye. Sürprizden anlamak lazım biraz.
Ben ne anlarim surprizden... cici kaynaniş ve görümcecişlerimle tanışmak şerefine nail olmamışım ahmakligim yuzunden.

Iyy intiharla tehdit edenlerden ne çektik be!
Bende de vardı benzeri. Bu mal, bir gün konuşurken anasına vermişti telefonu dan diye. Ne konuşacaksam sanki elin kadınıyla? Ben de kapatmıştım.

Tekdüze cevaplar olmaz ki böyle konularda.
Kimisi için çok normaldir, ciddiyete bakmaksızın tanıştırır.
Kimisi onay almak için gösterir.
Kimisi ciddiyim demek ister.
Ben anlamıyorum.
İlişkilerde niyetler açıkça konuşulmuyor mu ki?
Niyetini okuma çalışmaları yapmak ciddi bir ilişkide oturmamış bir şeyler olduğunu gösterir bana.

Ay biliyosan sen anlat, bu katip anlatmiyo, inadi tuttu
Aman çoluklu çocuklu kart teneşirlik herifin birinin elinde kendini parçalayan, adama karılık çocuğa analık yapmaya çalışan 20’lik ergen bir kardeşimiz olur kendisi. Çok ekstrem bişey yok.

Nasıl ayıktım da gitmedim hatırlamıyorum. Tek toksik iliskimdi. bana hediye kahve makinesi almisti. Evdekilere aciklayamam diye sende kalsin, sen saklarsin dedim. Sonra moktan bir sebeple benden ayrildi. Ayrilir ayrilmaz bana aldığı kahve makinesini yengesine hediye etmis. onunla evlensem bdv den çıkmazmışım belli ki.

Aman çoluklu çocuklu kart teneşirlik herifin birinin elinde kendini parçalayan, adama karılık çocuğa analık yapmaya çalışan 20’lik ergen bir kardeşimiz olur kendisi. Çok ekstrem bişey yok.
Ne kadar kart kudra? 40+ mı?

Kuzenim bizi 3-4 kere kız arkadaşıyla tanıştırdı ve en sonunda hiç tanımadığımız biriyle evlendi… çok şey de etme yani

Demek ki neymiş? Bela geliyorum diyormuş. Bile bile üstüne atlayanlar oluyor işte. Sorun orada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…