Selam Kızlar ,
İşin içinden cıkamadığım bi konu var ..
Ruh gibiyim suan . Cok yorgun hissediyorum kendimi ..
Evli oldugumu bazılarınız bılıyor . Eşimi cok sevıyorum onun benı benden daha cok sevdıgıne de eminim zaten olay da burada başlıyor .
Belki duymussunuzdur THY Kabin memuru alımı yapıyor , bende 1-2 ay önce başvuru yapmıştım .
İngilizcem kabin memurluguna yeter dıye dusunuyorum cunku suan zaten bi firmanın ihracat departmanına da bakıyorum hersey yolunda ..
Fiziğimin de yeterli oldugunu bılıyorum şartları okudum .. ve
''Hosteslik'' ve tüm dünyayı gezme benim en büyük hayallerimden ..
Dün mal geldi İstanbula sınava cagırısı için .. NAsıl sevindim anlatamam ..
Hemen eşimi aradım oda olumlu bakmıtı taa kii akşam Havayollarından emekli abisini arayıp tanıdık varmı diye sorana dek..
Ust makamdan tanıdık var bu iş hallolur ama NEDEN dedi cok mu paraya sıkısıksınız, gonderme eşini o mesleğe ben olsam göndermezdim evin yüzünü göremıyorlar sürekli sehır sehır otel otel gezıyorlar , evli bayana uygun değil bu bakımdan dedi .
Hemen bizimki de caydı !!
Bir sürü borcumuz var kaynanamın evınde oturuyorz dıger kaynım tartıstıgımızda evii bosalt s.ktrolgt dedi onun karısı mesaj attı aç olmasanız o evde oturmazsınız dıye ! Aılesının bır cok ferdınden neffret edıyorum .! O evden bır an once cıkıp hayalımın meslegınden kazandıgım parayla bı ev almak ıstıyorum .. Cunku suankı maaşlarımız anca borclara kıt kanaat yetıyor ..
Eşim de nuh dıyo peygamber demıyor! Gondermem giderken Adliyeye ugra dilekce ver oyle gıt dıyo ! Ki 6 senedir beraberiz ilk defa agzına ayrılık kelimesini aldı .. Konusmuyoruz simdi .. Kımsenın sonunun ne olacagı bellı degıl ha belki bu iş de olmayacak sonucta hıcbısı kesın degıl ama Ben istıyorum HEmde çok !
Canim acikcasi kabul edilmek zor oralara. Cok ugrastiriyo thy. Sen bi git sinava icinde kalmasin. Olmazsa kapanir mevzu. Olursa tekrar iknaya baslarsin. Evet zor ama bir suru evli kadin bu isi yapiyor. Yalniz istanbulda ikamet etmen gerekicek ilerde yuksek ihtimal. Sadece sinava girmek istiyorum diye ikna et esini bir sekilde. Detaylari sonra konusun. Parasini gorunce is ciddiye binince fikri degisir belki. O isguzar abilere de uyuz oluyorum.. ona neymis ya..
iyide her meslekte para kolay kazanılmıyorki.bide zaten alınacağında kesin değil
Eşinizi ikna etmekten başka bir yol göremedim.Selam Kızlar ,
Evli oldugumu bazılarınız bılıyor . Eşimi cok sevıyorum onun benı benden daha cok sevdıgıne de eminim zaten olay da burada başlıyor .
Belki duymussunuzdur THY Kabin memuru alımı yapıyor , bende 1-2 ay önce başvuru yapmıştım .
İngilizcem kabin memurluguna yeter dıye dusunuyorum cunku suan zaten bi firmanın ihracat departmanına da bakıyorum hersey yolunda ..
Hemen eşimi aradım oda olumlu bakmıtı taa kii akşam Havayollarından emekli abisini arayıp tanıdık varmı diye sorana dek..
Ust makamdan tanıdık var bu iş hallolur ama NEDEN dedi cok mu paraya sıkısıksınız, gonderme eşini o mesleğe ben olsam göndermezdim evin yüzünü göremıyorlar sürekli sehır sehır otel otel gezıyorlar , evli bayana uygun değil bu bakımdan dedi .
Bir sürü borcumuz var kaynanamın evınde oturuyorz dıger kaynım tartıstıgımızda evii bosalt s.ktrolgt dedi onun karısı mesaj attı aç olmasanız o evde oturmazsınız dıye ! Aılesının bır cok ferdınden neffret edıyorum .! O evden bır an once cıkıp hayalımın meslegınden kazandıgım parayla bı ev almak ıstıyorum .. Cunku suankı maaşlarımız anca borclara kıt kanaat yetıyor ..
Eşim de nuh dıyo peygamber demıyor! Gondermem giderken Adliyeye ugra dilekce ver oyle gıt dıyo ! Ki 6 senedir beraberiz ilk defa agzına ayrılık kelimesini aldı .. Konusmuyoruz simdi .. Kımsenın sonunun ne olacagı bellı degıl ha belki bu iş de olmayacak sonucta hıcbısı kesın degıl ama Ben istıyorum HEmde çok !
Evet ama kazanmayacağım da kesin değil ..
aslında alınmayacağında kesin değil onu demek istedim. eşinin birden kestirip atması için....hosteslik zor bi meslek evli bayan için bunu bende kabul ediyorum.ama senin eşin öncesinde kabul etmiş ...sonra abisinin lafına bakmış.
Eşinizi ikna etmekten başka bir yol göremedim.
Eşiniz çok istekli değilmiş gibi geldi bana, abisinin lafıyla hemen vazgeçtiğine göre.
Siz bu işi çok istiyorsunuz belliki ama evden çıkıp günler sonra dönmeyi göze alıyormusunuz? Birde işin bu boyutu var.
Hosteslik zor bir meslek (bu meslekte arkadaşlarım var ona istinaden yazıyorum) eşinizde bu zorlukları o ortamda çalışan birinden duyup fikrini değistirmiş olmalı. Belki çocuk sahibi olmak istiyor eşiniz , bu sebeple göze alamadı. Eşinizle konuşun enine boyuna, bu yola beraber çıktınız , onunda fikrine saygı duymanız gerekir bir yerden sonra.
Sizi de anlıyorum, maddiyat sizi itiyor birazda bu duruma ama eşinizi ikna edemezseniz ayrılık var işin ucunda, eşiniz ilk defa bunu dillendirmiş , onada kulak vermelisiniz.
Umarım bu mesleği icra eden arkadaşlar yorum yapar, ben çok yardımcı olamadım.
Kolaylıklar dilerim.
Başka bir mesajınızda eşinizin kariyerinden vazgeçtiğini, sizden uzak olmamak adına kaptanlık yapmadığını yazmışsınız. Sizin durumunuzda eşinizin yanında olmanız gerekir , eşiniz evliliğini, sizi seçmiş ki sizin kariyer yapmama gibi bir durumunuz yok halihazırda çalışıyorsunuz. Şu anki pozisyonunuzda yükselme şansınız yokmu?Teşekkür ederim cevabın için .. PEki hayaller ve kariyer mi Aşk evlilik mi . Cok zor bi seçime itti beni ..
Ve hayatta ondan başka guvendıgım kımse yok .
Ve ya o da benı yarıyolda bırakırsa sonucta kımseye sonsuz güvenemezsın. .SOrular sorular sorular ..
Selam Kızlar ,
Başka bir mesajınızda eşinizin kariyerinden vazgeçtiğini, sizden uzak olmamak adına kaptanlık yaptığını yazmışsınız. Sizin durumunuzda eşinizin yanında olmanız gerekir , eşiniz evliliğini, sizi seçmiş ki sizin kariyer yapmama gibi bir durumunuz yok halihazırda çalışıyorsunuz. Şu anki pozisyonunuzda yükselme şansınız yokmu?
canım arkadaşım ne yazıkki eşine katılıyorumselam kızlar ,
işin içinden cıkamadığım bi konu var ..
Belki duymussunuzdur thy kabin memuru alımı yapıyor , bende 1-2 ay önce başvuru yapmıştım .
Ingilizcem kabin memurluguna yeter dıye dusunuyorum cunku suan zaten bi firmanın ihracat departmanına da bakıyorum hersey yolunda ..
Fiziğimin de yeterli oldugunu bılıyorum şartları okudum .. Ve
''hosteslik'' ve tüm dünyayı gezme benim en büyük hayallerimden ..
Dün mal geldi istanbula sınava cagırısı için .. Nasıl sevindim anlatamam ..
Hemen eşimi aradım oda olumlu bakmıtı taa kii akşam havayollarından emekli abisini arayıp tanıdık varmı diye sorana dek..
Ust makamdan tanıdık var bu iş hallolur ama neden dedi cok mu paraya sıkısıksınız, gonderme eşini o mesleğe ben olsam göndermezdim evin yüzünü göremıyorlar sürekli sehır sehır otel otel gezıyorlar , evli bayana uygun değil bu bakımdan dedi .
Eşim de nuh dıyo peygamber demıyor! Gondermem giderken adliyeye ugra dilekce ver oyle gıt dıyo ! Ki 6 senedir beraberiz ilk defa agzına ayrılık kelimesini aldı .. Konusmuyoruz simdi .. Kımsenın sonunun ne olacagı bellı degıl ha belki bu iş de olmayacak sonucta hıcbısı kesın degıl ama ben istıyorum hemde çok !
Anlıyorum ama eşinize bu durumda , sen gitmedin ama ben giderim demek çok abest değil mi?Calıştıgım firma cok büyük bır fırma degıl .Kariyer yapma ihtimali yükselme ihtimali sıfır ..
Ve işimden iş yerimden nefret ediyorum .
Evet o fedakarlık yaptı benim için .. Ama onun hayat bıyu guvencesı var .. Maddi ailevi ve elinde diploması var ..
Benim ki 2 yılda 1 kere gelecek bir sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?