Bi gelirmisin ?

export

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
453
25
48
İzmir
Selam Kızlar ,
İşin içinden cıkamadığım bi konu var ..
Ruh gibiyim suan . Cok yorgun hissediyorum kendimi ..
Evli oldugumu

Son düzenleme:

Canim acikcasi kabul edilmek zor oralara. Cok ugrastiriyo thy. Sen bi git sinava icinde kalmasin. Olmazsa kapanir mevzu. Olursa tekrar iknaya baslarsin. Evet zor ama bir suru evli kadin bu isi yapiyor. Yalniz istanbulda ikamet etmen gerekicek ilerde yuksek ihtimal. Sadece sinava girmek istiyorum diye ikna et esini bir sekilde. Detaylari sonra konusun. Parasini gorunce is ciddiye binince fikri degisir belki. O isguzar abilere de uyuz oluyorum.. ona neymis ya..

Açıkcası bende hostesliğin evli bi bayana göre olmadığını düşünüyorum.Çünkü sürekli uçuşta olacaksın, düzenli bir ev hayatın olmayacak. Yani bunu bir erkeğe kabul ettirmek zor

iyide her meslekte para kolay kazanılmıyorki.bide zaten alınacağında kesin değil

Evet canım zor kabul edilmek .. ama benim bir umudum var .. Şartlarına da uyuyorum iş tanıdık kısmına gelırse onu da hallederiz dıyorum azmin sonu zafer ..
Ya kazanırsam da göndermezse ! Bu daha büyük bi kayıp .. Beni neden tercih yapmaya itiyor .. Sen beni sevmıyorsun beni gormek istemıyorsun dıyor.. KEndisi kaptan .Meslegını yapmıyor benim için askerliğini bile tecil ettiriyor daha gec gideyim ve kısa donem yapayım fazla ayrı kalmayalım dıye Dün bütün bunları yüzüme vurdu !
Biri gidecekse , Sen Dur ben Uzaga gidip para kazanırım diyor !

Eşinizi ikna etmekten başka bir yol göremedim.
Eşiniz çok istekli değilmiş gibi geldi bana, abisinin lafıyla hemen vazgeçtiğine göre.
Siz bu işi çok istiyorsunuz belliki ama evden çıkıp günler sonra dönmeyi göze alıyormusunuz? Birde işin bu boyutu var.
Hosteslik zor bir meslek (bu meslekte arkadaşlarım var ona istinaden yazıyorum) eşinizde bu zorlukları o ortamda çalışan birinden duyup fikrini değistirmiş olmalı. Belki çocuk sahibi olmak istiyor eşiniz , bu sebeple göze alamadı. Eşinizle konuşun enine boyuna, bu yola beraber çıktınız , onunda fikrine saygı duymanız gerekir bir yerden sonra.
Sizi de anlıyorum, maddiyat sizi itiyor birazda bu duruma ama eşinizi ikna edemezseniz ayrılık var işin ucunda, eşiniz ilk defa bunu dillendirmiş , onada kulak vermelisiniz.
Umarım bu mesleği icra eden arkadaşlar yorum yapar, ben çok yardımcı olamadım.
Kolaylıklar dilerim.

Evet ama kazanmayacağım da kesin değil ..

aslında alınmayacağında kesin değil onu demek istedim. eşinin birden kestirip atması için....hosteslik zor bi meslek evli bayan için bunu bende kabul ediyorum.ama senin eşin öncesinde kabul etmiş ...sonra abisinin lafına bakmış.

Eşim ilk başta zorluklarını biliyordu ama istersem hep yurtiçi calısacagımı ucus dısında hep eve geleceğimi düşünüyormus .
Kazanma ihtimalimi düşünüp yolun başında resti çekti . Off tam düzenli bir hayata ulaştım şimdi de bununla ugrasıyorum .

Teşekkür ederim cevabın için .. PEki hayaller ve kariyer mi Aşk evlilik mi . Cok zor bi seçime itti beni ..
Ve hayatta ondan başka guvendıgım kımse yok .
Ve ya o da benı yarıyolda bırakırsa sonucta kımseye sonsuz güvenemezsın. .SOrular sorular sorular ..

sadece empati yap derim. Sen olsan eşinin yüzünü göremeyeceğin bi işte çalışmasını ister miydin. Ben eşine hak verdim. Adam zorluklarını görünce vazgeçmiş, yoksa önce hayır dememiş. Üstelik onlar 5 yıllık sözleşme yapıyor bildiğim kadarıyla, bırakamıyorlar diye biliyorum. Bunu net olarak öğren. Olur da başlarsın bikaç ay gidersin sonra sana göre evliliğine göre olmadığını düşününce ne yapacaksın

Başka bir mesajınızda eşinizin kariyerinden vazgeçtiğini, sizden uzak olmamak adına kaptanlık yapmadığını yazmışsınız. Sizin durumunuzda eşinizin yanında olmanız gerekir , eşiniz evliliğini, sizi seçmiş ki sizin kariyer yapmama gibi bir durumunuz yok halihazırda çalışıyorsunuz. Şu anki pozisyonunuzda yükselme şansınız yokmu?

Son düzenleme:

ama cnm eşin tarafındanda düşün empati kr başka bi düzenli bi iş bul veya çalıştığın yerden ayrılma gerçktende tmm senin hayalin şehir şehir gezmek ama bekar değilsinki evlisin sorumlu olduğun bi eşin bi evin var mantıklı düşünüp sinirlenmeden karar verin bence eşine de hak ver ama

Calıştıgım firma cok büyük bır fırma degıl .Kariyer yapma ihtimali yükselme ihtimali sıfır ..
Ve işimden iş yerimden nefret ediyorum .
Evet o fedakarlık yaptı benim için .. Ama onun hayat bıyu guvencesı var .. Maddi ailevi ve elinde diploması var ..
Benim ki 2 yılda 1 kere gelecek bir sans

Şahsen ben olsaydım gitmezdim. Gerçekten çok güzel farklı ülkeler görmek, ufkunun genişleyeceği kesin ama bir de çocuk olunca bu ayrılıklar azap gelir insana inan bak. Hele hasta olunca çocuk akşamı bile zor ediyor insan ki günlerce olmayacağın bir işi göze almalısın.
Ayrıca zaten THY hostesliğe kabul edene kadar milyon tane elemeden geçiriyorlar.

Doğduğumdan beri annemin mesleği.
Ne gecesi oldu, ne gündüzü..
Evli değilsen veya cocugun yoksa güzel ama fazlasıyla yorucu bir meslek.
Çok yorucu,saatleri belli değil. Hep uykusuz oluyorlar.
Bana da sürekli derler istesem suan çalışabilirim ama istemiyorum,yapamam.
Gezmeyi hedefleyip mesleğe giren arkadaslarımız fazlasıyla oldu. Çalışmaktan,yorulmaktan gittikleri yatılarda gezemiyorlar yorgunluktan..

canım arkadaşım ne yazıkki eşine katılıyorum
benim ev arkadaşım thy da kabin şefi 5 senedir bu işin içinde
sürekli uçuyorlar
özelliklede yurt dışına
kesinlikle bekar mesleği evliler için çok zor
bazen 1 hafta havada geçiyo in bin konakla çook yorucu
evet deli para kaznıyo 4 yılda ist gibi bir yerde ev ve araba aldı
ama kız şimdi pişman olmaya başladı
evlenemedim çocuk yapamadım hayatımı erteledim diye

Merhaba
Cok yakin bir arkadasim thy larinda hostes olarak calisiyor.Cok zor bir meslek geceniz gündüzünüz olmuyor hele de sonra cocuk isterseniz cok daha zor.
Maasinin bes alti bini buldugunu biliyorum yakit parasi vs derken.Ama inanin ben bu isi yapmak istemezdim.Isterse onbinlira versinler.
Ben bir saat ucmaya dayanamiyorum onlar bazen üc dört bacaklik ucuslar yapiyor.Evli insanlar icin bence uygun degil.
Ama diyorsaniz ki ben sadece parasi icin bir iki yil yapip birakirim o zaman baska.

Anlıyorum ama eşinize bu durumda , sen gitmedin ama ben giderim demek çok abest değil mi?
Başka bir iş bakın, yükselme ihtimaliniz olan büyük firmalara başvuru yapın.
Bilemedim eşim benim için mesleğinden vazgeçse bende aynını yapmak zorunda hissederdim. Taviz verirdim kendimden sizin durumunuzda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…