Bi gelirmisin ?

İşte ben ileride böyle dememek için bu kadar düsünüyorum .. Tesekkurler desteğin için

Tam da söylediğin gibi oldu yaaa

Canım benim, inan çok sevindim. Kendime olmuş kadar sevindim.
Dilerim başarırsın. Hiç korkun olmasın. Zorlandığın yerden geri dönme şansın her zaman var nasılsa, korkma.
İlk uçuşunda bana da selam et göklerden :)

Ayrıca eşine de tebriklerimi koyuyorum sana desteğini esirgemediği için

Canımm çook teşekkür ederim nasıl mutluyum anlatamam . Geriye sadece sınavı geçmek kalıyor insallah Rabbim yardımcı olur da bu işin üstesinden gelirim .. Ama kararlıyım ! Bu sene nasip olmasa bile 2 dil daha ögrenip 2 sene sonra tekrar giricem yuzde 60 olan sansımı 90 a cıkarıcam ve ben bu işi yapıcam . İnsallah bir dahaki konumda Hostes olmanıın güzelliklrinden bahsederim .. Destek veren herkese çoook teşekkürlerr

Yaşşasınn, içtenlikle söylüyorum çok sevindim. Biliyordum eşinizin yumuşayacağını:) Umarım herşey çok güzel olur ve yakın zamanda kendi evinize taşınıp eltinize "oldu canım KİB BYE" dersiniz:)))

evlilik için zor bir meslek

eşin çalışmana karşı olsaydı

o zaman daha farklı yorumlar yapardım

ama açıkcası haklılık payı var

Canımm .. İçtenliğini anlamamk mumkunmu cok saol .
Ah o eltiye neler diyesim geliyor daa ... Rabbim yardım ediyo bı sekılde ama .Su evden kurtulaym bi bi de işe alınayım benden mutlusu yok

evlilik için zor bir meslek

eşin çalışmana karşı olsaydı

o zaman daha farklı yorumlar yapardım

ama açıkcası haklılık payı var

evet zor .Ama kefeye koydugunda aynı evdeki mutsuzlugumuz daha fazla .. Eşimle 1 kez kendı sorunumuz yuzunden tartsmadık ama aillesi benim sinirlerimi alt üst etti Uzaga gıtmek en hayrlısı nazarımda .. İnş öyle olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…