Selam Kızlar ,
İşin içinden cıkamadığım bi konu var ..
Ruh gibiyim suan . Cok yorgun hissediyorum kendimi ..
Evli oldugumu bazılarınız bılıyor . Eşimi cok sevıyorum onun benı benden daha cok sevdıgıne de eminim zaten olay da burada başlıyor .
Belki duymussunuzdur THY Kabin memuru alımı yapıyor , bende 1-2 ay önce başvuru yapmıştım .
İngilizcem kabin memurluguna yeter dıye dusunuyorum cunku suan zaten bi firmanın ihracat departmanına da bakıyorum hersey yolunda ..
Fiziğimin de yeterli oldugunu bılıyorum şartları okudum .. ve
''Hosteslik'' ve tüm dünyayı gezme benim en büyük hayallerimden ..
Dün mal geldi İstanbula sınava cagırısı için .. NAsıl sevindim anlatamam ..
Hemen eşimi aradım oda olumlu bakmıtı taa kii akşam Havayollarından emekli abisini arayıp tanıdık varmı diye sorana dek..
Ust makamdan tanıdık var bu iş hallolur ama NEDEN dedi cok mu paraya sıkısıksınız, gonderme eşini o mesleğe ben olsam göndermezdim evin yüzünü göremıyorlar sürekli sehır sehır otel otel gezıyorlar , evli bayana uygun değil bu bakımdan dedi .
Hemen bizimki de caydı !!
Bir sürü borcumuz var kaynanamın evınde oturuyorz dıger kaynım tartıstıgımızda evii bosalt s.ktrolgt dedi onun karısı mesaj attı aç olmasanız o evde oturmazsınız dıye ! Aılesının bır cok ferdınden neffret edıyorum .! O evden bır an once cıkıp hayalımın meslegınden kazandıgım parayla bı ev almak ıstıyorum .. Cunku suankı maaşlarımız anca borclara kıt kanaat yetıyor ..
Eşim de nuh dıyo peygamber demıyor! Gondermem giderken Adliyeye ugra dilekce ver oyle gıt dıyo ! Ki 6 senedir beraberiz ilk defa agzına ayrılık kelimesini aldı .. Konusmuyoruz simdi .. Kımsenın sonunun ne olacagı bellı degıl ha belki bu iş de olmayacak sonucta hıcbısı kesın degıl ama Ben istıyorum HEmde çok !
Şahsen ben olsaydım gitmezdim. Gerçekten çok güzel farklı ülkeler görmek, ufkunun genişleyeceği kesin ama bir de çocuk olunca bu ayrılıklar azap gelir insana inan bak. Hele hasta olunca çocuk akşamı bile zor ediyor insan ki günlerce olmayacağın bir işi göze almalısın.
Ayrıca zaten THY hostesliğe kabul edene kadar milyon tane elemeden geçiriyorlar.
Hiç bir iş kolay değil ki .. Ama annen size güzel bir gelecek için uygun ortamı rahatlıkla hazırlamıs . Bu tr sartlarında iyi bi iş bulmak cok zor ..Doğduğumdan beri annemin mesleği.
Ne gecesi oldu, ne gündüzü..
Evli değilsen veya cocugun yoksa güzel ama fazlasıyla yorucu bir meslek.
Çok yorucu,saatleri belli değil. Hep uykusuz oluyorlar.
Bana da sürekli derler istesem suan çalışabilirim ama istemiyorum,yapamam.
Gezmeyi hedefleyip mesleğe giren arkadaslarımız fazlasıyla oldu. Çalışmaktan,yorulmaktan gittikleri yatılarda gezemiyorlar yorgunluktan..
canım arkadaşım ne yazıkki eşine katılıyorum
benim ev arkadaşım thy da kabin şefi 5 senedir bu işin içinde
sürekli uçuyorlar
özelliklede yurt dışına
kesinlikle bekar mesleği evliler için çok zor
bazen 1 hafta havada geçiyo in bin konakla çook yorucu
evet deli para kaznıyo 4 yılda ist gibi bir yerde ev ve araba aldı
ama kız şimdi pişman olmaya başladı
evlenemedim çocuk yapamadım hayatımı erteledim diye
Canım ben burda eşine hak veriyorum kusura bakma.Bende 5 yıl hosteslik yaptım,son 1 senesinde evliydim.Ağlayarak uçuşa,yatıya gidiyordum.Eşimi çok özlediğim gibi evimlede hiç ilgilenemiyordum.Kaldı ki ben özel havayolunda uçuyordum,yani özel havayollarının uçuşları THY'den çok çok daha az.Bana göre kesinlikle evli birine göre değil bu meslek.Haa bekarsan sorun yok,çünkü evde bekleyenin yok,özgürsün heryerde kalabilirsin.Ama evliyken öyle değil.Gerçekten günlerce eve gidemiyceksin.Gecen,gündüzün,bayramın,seyranın olmayacak.2 hafta sonrasına plan-program yapamıycaksın.Ve eminim ki eşinde bunlardan haklı olarak rahatsız olacak,sürekli yalnız kalacak.Bir erkeği bu kadar yalnız bırakmak ne kadar doğru o da ayrı konu tabii.Benim eşim pilot olmasına rağmen,biz bile yapamadık işi bırakmak zorunda kaldım.Uçuş programında boş gördüğün günlerden bile sana uçuş vericekler.THY de uçan çok arkadaşım var hepsi isyanda.Moralini bozduysam kusura bakma ama işin içinde olan biri olarak gerçekleri söylemek istedim.Ben şu an hala aynı şirketteyim ama ofise geçtim,uçmuyorum artık.Yine kafana takılan,sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin
Çok çok üstün vasıflara sahip kişiler zaten bu işi yapmaz . Daha az yorucu mesleklere kolayca alınırlar .. Bir sansım var evet .. Bunu degerlendırmek ıstıyorum .. BEbek olayına gelınce zaten ilk 5 sene planlarımızn arasında yok .. Ben göze aldım onu nasıl ikna edicem
Hiç bir iş kolay değil ki .. Ama annen size güzel bir gelecek için uygun ortamı rahatlıkla hazırlamıs . Bu tr sartlarında iyi bi iş bulmak cok zor ..
Yağmurum sende mi ya
Bosver bebeği acelesi yok ki zaten ..
Hem nasıl bi ailede büyüdüğümü biliyosun cok iyi maadi ve en onemlısı manevi huzurlu bi yuva olmadan cocuk yapmak da istemiyorum .
Elimi kolumu tek baglayan benim için cok cok büyük fedakarlıklar yaptı ..
Ama forumda da okuyorz az cok 5 sne 10 sene sonra bana kazık atmayacagına nasıl emin olacagım .
Kimseye sonsuz güvenemem ki ben .
Ozaman pişman olmayacakmıyım acaba ..
Bu meslegi yapan birinin cevap vermesi cok iyi oldu ..
İşi bırakacak derecede zorlukları olması gözümü korkutmuyor .
Sanırım 1 müsibet olayı ..
Cok tesekkürler cevabın için .. Haftada ortalama kac saat ucus oluyor peki
Çok çok üstün vasıflara sahip kişiler zaten bu işi yapmaz . Daha az yorucu mesleklere kolayca alınırlar .. Bir sansım var evet .. Bunu degerlendırmek ıstıyorum .. BEbek olayına gelınce zaten ilk 5 sene planlarımızn arasında yok .. Ben göze aldım onu nasıl ikna edicem
Hiç bir iş kolay değil ki .. Ama annen size güzel bir gelecek için uygun ortamı rahatlıkla hazırlamıs . Bu tr sartlarında iyi bi iş bulmak cok zor ..
Yağmurum sende mi ya
Bosver bebeği acelesi yok ki zaten ..
Hem nasıl bi ailede büyüdüğümü biliyosun cok iyi maadi ve en onemlısı manevi huzurlu bi yuva olmadan cocuk yapmak da istemiyorum .
Elimi kolumu tek baglayan benim için cok cok büyük fedakarlıklar yaptı ..
Ama forumda da okuyorz az cok 5 sne 10 sene sonra bana kazık atmayacagına nasıl emin olacagım .
Kimseye sonsuz güvenemem ki ben .
Ozaman pişman olmayacakmıyım acaba ..
Herkes eşimle aynı fikirde .. Eşimden sonra galiba birde sizi ikna etmeye calışcam
. Kızlar hepinize ayrı ayrı cok tesekkür ediyorum .. Evet ben eşimi cok sevıyorum o da beni ..
Ama size söyle birsey anlatayım benım babam annemle evlenebılmek için intihara kalkışmış ..
Aradan 10 sene sonra s.ktrol gıt ben 20 lik kız bulur evlenırım dedi .. Nasıl bir erkege sonsuz güvenıceksın ki . Hadi diyelim bende onun gibi hayallermden vazgectım onunla olmak adına .. Ya br gun babamın yaptıgını yaparsa BEnde yanlız ve dogru duzgun elınde meslegı olmayan bi kadın olarak ortada kalırsam Ya ozaman pişman olmayacakmıyım
Herkes eşimle aynı fikirde .. Eşimden sonra galiba birde sizi ikna etmeye calışcam
. Kızlar hepinize ayrı ayrı cok tesekkür ediyorum .. Evet ben eşimi cok sevıyorum o da beni ..
Ama size söyle birsey anlatayım benım babam annemle evlenebılmek için intihara kalkışmış ..
Aradan 10 sene sonra s.ktrol gıt ben 20 lik kız bulur evlenırım dedi .. Nasıl bir erkege sonsuz güvenıceksın ki . Hadi diyelim bende onun gibi hayallermden vazgectım onunla olmak adına .. Ya br gun babamın yaptıgını yaparsa BEnde yanlız ve dogru duzgun elınde meslegı olmayan bi kadın olarak ortada kalırsam Ya ozaman pişman olmayacakmıyım
bence çok havalı bir meslek ve benim bir çok arkadaşım var kız daha 1 sene olmadan çat diye gitti kendine 0 bmw aldı çok güzel bence olabiliyorsan hiç kaçırma baktın olmuo basarsın istifayı.
Peki bu işe alınırsan ve eşinde sana o zaman ayrılalım derse ve netice de ayrılırsanız...
O zaman pişman olmayacak mısın işe girdiğine?Mutlu yuvanı bozduğuna?
Denemeden bilemiyor insan maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?