Bi içgüveysi eksikti

O kızda o ananın evladı sen karışamazsın bu duruma dairen ayrıymış zaten.

Bence sen fazla abartiyirsun. Yazdiklarindan cok hirsli birini gordum. Elin adami o ise sende elin kizisin unutma.
Ağzınıza sağlık, çok sinirlendin konu sahibinin sözlerine. Kendi kayınvalidenin evine yerleşirken sorun yok, enişte yerleşirken elin adamı oluyor. Bir de görümceler çeker gider diye düşünmüşmüş, kimin evinden kimi gönderiyorsa

İnsanların dünyaları alt üst oluyor işlerinden kariyerlerinden oluyorlar. Anne baba kardeş olmak bu zor günlerde önemli. Şimdi yardım edilmeyecek kapı açılmayacakta ne zaman açılacak.
Benim annemde olsa eminim aynısını yapardı ama biz böyle tepki vermezdik.
Oğlanda kızda aynı anne babanın evladı yani seninle damat arasında bi fark yok.

Iyi de diyelim ki ortada 3 tam gorumce yok veya dünya iyisi insanlar aranız çok iyi.
Ee ne fark eder ki ?
Her halükarda senin en ama en büyük hatan kv ile altli üstlu oturmayı kabul etmiş olman.
Zaten her şey yolunda olsa bile mutlaka sorun yaşayacaksın bu devirde neden hala dip dibe oturmayı kabul ediyorsunuz?
Ha dersen ki kira vermeyelim maddi kaygılar vs.
Ben de hep diyorum 1+1 olsun ama kira olsun kv deden uzak olsun huzurum yerinde olsun.

É sanane ki,,, sanki sen vericen maaşını. İcguveysi lafıda neyin nesi?daha evlenmeden aile işlerine karışıyorsun

Kaçırdığını nokta şu ki konus sahibi adamın fetocu olmasından değil, işi gücü paylasmasından şikayetçi. Gerisi de bizi ilgilendirmez.
Yok artık

Konuyu okudum sadece ,yorumlara bakamadım. .

Elalemin malından konu sahibine ne ki daha gitmeden derdine düşmüş ..beğenmiyorsa holdinginden küçük hisseler versin ..

Konu sahibi, emeğin olmayan kazancta gözün olmasın .hakkın da yok zaten ..

Bizde de var böyle bir gelin ..Babam kanser ,kadın kalacak malların hesabını yapıyor (en büyük pay bana ait) ..
Allah babamı korusun ...yurt dışına kadar aşındırmadığımız kapı kalmadı ..sağlığı için sağlığımızdan vazgeçtik ..hergün ölüyoruz. .ölüm hak,hepimiz ölücez ama biz babamıza yakistiramiyoruz

Anneme dedim ki : üstümde ne varsa ,geleceklerle beraber, sana bir ev gecinebilecegin kadar para ,gerisi de hayır kurumlarına ..kimsenin aç gözünü doyurmak zorunda değiliz ..

Çalışsın ne olacak ki ? Aynı evde yaşamayacaksınız sonuçta

Ayrı ev tutacaksınız bu kadar uzakta durmak istiyorsanız. Hem dipdibe yaşayalım hem uzak dursunlar olmaz. Ayrıca belki gorumceler de aynı şeyi sizin için düşünüyor olamaz mı? Geldi tepemize oturdu diyorlardır. Görümceniz anne babasinin evinde de mi oturamayacak? Evlenip giderler diye bekledim diyorsunuz. Kızdım ben size kusura bakmayın. İlk defa bir konuda erkek ailesinin tarafındayım.

Isi gücü mali mülkü sahiplenmesi de cabasi valla
Ailenin bu kizdan cekecegi var

Ne desen haklısın hemde dibine kadar ama işte hep bi gün başka eve çıkarız umuduyla konuşuyoruz
Eviniz varmış,nişanlının yaşı da genctir herhalde.İyi kötü demesin bir iş bulsun,sende çalısırsın,kira olmayınca nasıl olsa kendinize bakarsınız.Cesaretimiz yok demeyin,bunu yapabilmek için en uygun zamanlarınız...

Benim düşüncem bence nisanlininn üstüne mal falan var galiba bide tek erkek kendi nisanlisi galiba çocuk olarak eniştesi gelince sayı artacak kazanclari düşecek diye düşünüyor ama sen daha nisanlisin sende el kizisin o ne kadar yabanciysa sende ayni sekil eviniz ayrıymis sana ne kvne gelen enisteden senin evin değil yemin ederim kaynanan seni evine karismamis sen onunkine karisiyosun seni ilgilendrmez

Yorumlardan ağzınızın payını almışsınızdır sanırım
Siz kendinizi ne sanıyorsunuz acaba? Kim oluyorsunuzda kv nin evinde kimin yaşayacağına yada kimi işe alacaklarına karışma cürretini gösteriyorsunuz? İstediğini yapar siz karışamaz hiçbirşey yapamazsınız. Beğenmiyorsanız çeker gider başka iş başka ev bulursunuz. Kimse sizin keyfinize göre yaşayacak değil. Orası görümcenizin babasının evi. Siz ise el kızısınız. Size mi soracak babasının evinde yaşamak için? Kimsinizki siz? Dış kapının dış mandalı. Haddinizi ve yerinizi bilmiyorsunuz. Benim kardeşimin karısı benim babamın evinde kalmama karışacak saçını başını yolar eline verirdim. Dua edinde sizin bu aptalca düşüncelerinizi duymasınlar. Yoksa kapının önüne siz konursunuz benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…