O kızda o ananın evladı sen karışamazsın bu duruma dairen ayrıymış zaten.Kızlar çok dertliyim çok 6 aylık nişanlıyım Allah nasip ederse ekim gibi evlencez 3 tane görümcem var hepsi bekar hepsiyle iyi anlaşamıyoruz bildiğiniz düşman gibiyiz ama zaten nişanlımın başka erkek kardeşi olmadığından evlenir giderler kafasındaydım ama gel gelelim görümcelerimin biri nişanlı ve nişanlısı fetödan dolayı işten atılmış ve bir daha işe giremez diye kayınvalidem gelsin bizle çalışsın diyor resmen içgüveysi alcaklar çıldırcam kızlar ne yapayım Allah aşkına bi yardım edin şaka gibi resmen kurtuldum derken iyice gelcek hayatıma
Ağzınıza sağlık, çok sinirlendin konu sahibinin sözlerine. Kendi kayınvalidenin evine yerleşirken sorun yok, enişte yerleşirken elin adamı oluyor. Bir de görümceler çeker gider diye düşünmüşmüş, kimin evinden kimi gönderiyorsaBence sen fazla abartiyirsun. Yazdiklarindan cok hirsli birini gordum. Elin adami o ise sende elin kizisin unutma.
Yok artıkKaçırdığını nokta şu ki konus sahibi adamın fetocu olmasından değil, işi gücü paylasmasından şikayetçi. Gerisi de bizi ilgilendirmez.
Isi gücü mali mülkü sahiplenmesi de cabasi vallaAğzınıza sağlık, çok sinirlendin konu sahibinin sözlerine. Kendi kayınvalidenin evine yerleşirken sorun yok, enişte yerleşirken elin adamı oluyor. Bir de görümceler çeker gider diye düşünmüşmüş, kimin evinden kimi gönderiyorsa
Eviniz varmış,nişanlının yaşı da genctir herhalde.İyi kötü demesin bir iş bulsun,sende çalısırsın,kira olmayınca nasıl olsa kendinize bakarsınız.Cesaretimiz yok demeyin,bunu yapabilmek için en uygun zamanlarınız...Ne desen haklısın hemde dibine kadar ama işte hep bi gün başka eve çıkarız umuduyla konuşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?