Sana ne ya?Kızlar çok dertliyim çok 6 aylık nişanlıyım Allah nasip ederse ekim gibi evlencez 3 tane görümcem var hepsi bekar hepsiyle iyi anlaşamıyoruz bildiğiniz düşman gibiyiz ama zaten nişanlımın başka erkek kardeşi olmadığından evlenir giderler kafasındaydım ama gel gelelim görümcelerimin biri nişanlı ve nişanlısı fetödan dolayı işten atılmış ve bir daha işe giremez diye kayınvalidem gelsin bizle çalışsın diyor resmen içgüveysi alcaklar çıldırcam kızlar ne yapayım Allah aşkına bi yardım edin şaka gibi resmen kurtuldum derken iyice gelcek hayatıma
Onun derdi yaşama alanı değil. Tam biraz varlıklı bir ailenin tek "erkek" çocuğunu kafalamış, evlerine de kurulacak, kızlar nasılsa "evlenir gider" diyorken bir bakmış kızların biri kocasıyla gelip gelire ortak olacak. Onun derdi o. Yoksa kv kp ile yaşıyor olsam ben, onlardan başka isterse artık bütün köy gelsin kurulsun eve bana ne. Sanki o adam olmasa çok özel bir hayatı olacak. Kv kp ölünce de miras kızlara verilmesin ister kesin.
Kiraya çıkmaz enişte çok arsız şimdi bile geldi mi gitmek bilmiyor
sanane derken ben eniştemle aynı evde yaşıcam nerdeyse böyle bi saçmalık var mı biz rahat rahat kendi işimizi yapmak istiyoruz sadece kendimiz ama elin adamı gelip ortak olcak bildiğin elti gibi ne işi var eniştemin benim evimde
Burası köylük yer ki şehirde de durum değişmiyor pek, gelin alınır kız verilir, yani el diyeceksek birine sen daha elsin, kızlarıyla iyi geçinsin diye ona daha çok değer verecekler, sen kocayı boşar gidersin yenisini alırlar ama kızları boşanmış olsa laf gelir, küçük yer mantığı...zaten o sebeple aman nişan bozulmasın damat bizle çalışır diyolar
Buralar karışır milletKızlar çok dertliyim çok 6 aylık nişanlıyım Allah nasip ederse ekim gibi evlencez 3 tane görümcem var hepsi bekar hepsiyle iyi anlaşamıyoruz bildiğiniz düşman gibiyiz ama zaten nişanlımın başka erkek kardeşi olmadığından evlenir giderler kafasındaydım ama gel gelelim görümcelerimin biri nişanlı ve nişanlısı fetödan dolayı işten atılmış ve bir daha işe giremez diye kayınvalidem gelsin bizle çalışsın diyor resmen içgüveysi alcaklar çıldırcam kızlar ne yapayım Allah aşkına bi yardım edin şaka gibi resmen kurtuldum derken iyice gelcek hayatıma
Sana ne?
İş onların değil mi ister beraber çalışırlar ister çalışmazlar. Her şeye de karışmayın ya
beğenmiyorsan çalış kazan nerde istiyorsan orda yaşa, herhalde insanlar 3 günlük gelin için kızlarını zor durumda bırakacak değiller dimi? o evde yaşamak senin ne kadar hakkınsa eniştenin de o kadar hakkı, senden ne eksik ne fazla, o yüzden beğenmeyen yol alır.
Kaçırdığını nokta şu ki konus sahibi adamın fetocu olmasından değil, işi gücü paylasmasından şikayetçi. Gerisi de bizi ilgilendirmez.Buralar karışır millet
Yalnız , banlanmak uğruna yorumumu yapayım ..
Fetöcü hainlerle aynı çatı altında yaşayacağına, al nişanlını ,size iç güveysi gelsin ....hain her yerde haindir ..uzakta yaşama şansın yoksa bulaşma derim .
Aşkımdan gebersem aynı havayı solumam. .
Görevden atıldı diye hainlikten de mi istifa etti ? Bu i.ler şimdi pusuda sessiz bekliyor ..harekete geçecekleri zamanlar da gelecek ..gerçi gelecekleri varsa görecekleri de var ama yine de safımızı belli etmemiz gerek ..bunların hainliği evli adamın aldatmasına benziyor .bir kere aldatırsa bir daha aldatır ..bu ş.refsizler de bir kere ihanet ettiyse bir daha eder ..parmak kangren olmuşsa ,vücudu kurtarmak için keseceksin ...
Altlı üstlü oturcaz beraber yiyip içcez herşeyden önemlisi işimize ortak olcak göz göre göre
Başlı başına gel benimle kavga et iticiligi. Böyle giderse çoookkkk çeker.Nedense bana itici geldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?