- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
Bu rahatsizligindan nisanlinin haberi varmi onun fikri ne diye merak ettim...
Kiz kacti senin yuzunden"Eniste gören masum köylü koçum benimm"
sanane derken ben eniştemle aynı evde yaşıcam nerdeyse böyle bi saçmalık var mı biz rahat rahat kendi işimizi yapmak istiyoruz sadece kendimiz ama elin adamı gelip ortak olcak bildiğin elti gibi ne işi var eniştemin benim evimde
Ben kaynana kayinpeder yerinde olsam vazgeçtim kizim eve sizi gecirmekten kizim damadim eve yerlessin siz kendinize yeni bir ev yapın derdimBöyle kadinlar oldugu surece bu ulkede kadin hic br yere gelemez. Basbaya evin kizlarinin dislanmasini sadece evin oglunun semirtilmesini istiyorsunuz.
Evin kizi ve ailesi evsiz issiz kalmis ne onemi var? Yarin miras kavgasi da cikarirsiniz siz. "Kiz kismina miras mi birakilirmis?"
Boşuna bunu konuşmayın. Çünkü evlendikten sonra nişanlın asla ailemi bırakıp buradan taşımam evimi bile diyebilir.Ne desen haklısın hemde dibine kadar ama işte hep bi gün başka eve çıkarız umuduyla konuşuyoruz
Bence de nişanlısı ic güvey gitmemiş olur ailesiyle yaşar hem damatla karşılaşmazEnişte ve görümcenin alt katta gelinin kv ve kp le üst katta yaşaması daha mantıklı,içgüvey olmamış olur böylelikle
Yengelere varana kadar anne babalar zaten damadı aynen böyle elin oğlu görüyor bizim toplumumuzda.Ben kaynana kayinpeder yerinde olsam vazgeçtim kizim eve sizi gecirmekten kizim damadim eve yerlessin siz kendinize yeni bir ev yapın derdim
İyi vallahi kendi el kiziyken verdikleri eve yerleşip tüm paraya ortakken sorun yok
Kiz getirince yerimiz darlandi
Şu miras olaylarında benim kocamin daha çok ihtiyacı var o erkek kiz almaz diye bağırıp kavga çıkaran yengelere benzettim konu sahibini
Hani bütün aileyi birbirine kirdiranlardan hic hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?