Bı umut var mı

evet netsiz zor oluyo bizim kpeder kapattırdı bizde eşimle vınnn aldık çok rahat oluyo.....kpederlerin haberleri yok

bizde tablet var cnm ama daha kocamin eli deymedi almaya ben gitip alcam hep aklim sizde:))

evet canım benimde aklım sizde, net olmasaydı iyice sıkılırdım heralde, çünkü burda hiç arkadaşım yok, var ama eşimin arkadaşalrının eşleri zoraki arkadaşlık yani, aramız iyi ama bişey anlatılmıyo onlara,güvenmiyorum açıkcası, :26:

cnm benim arkadasim varda ne oluyor bos bos dinliyorlar anlamiyorlar yasamadilklari icin olur olur diyip duruyor dahada sinir oluyom esimin arkadaslarini hic saymiyom cnm aynen zoraki burasi iyiki var cnm esim bile memnun kafasini daha az yiyom:)

cnm benim arkadasim varda ne oluyor bos bos dinliyorlar anlamiyorlar yasamadilklari icin olur olur diyip duruyor dahada sinir oluyom esimin arkadaslarini hic saymiyom cnm aynen zoraki burasi iyiki var cnm esim bile memnun kafasini daha az yiyom:)

anlatma sende kimseye bişey bosver....benim aşılama yapacagımı kimse bilmiyor... gögsümde sertlik çıkmıstı şimdi kayboldu.. bana sorarlarsa yada hastanede görürlerse gögsümdeki sertlik için geldim diyecegim.... benim eşimde memnun:) önceden canım sıkılıyo der dururdum.. şimdi demiyorum burda yazan komik seyleri onada anlatıyorum gülüyoruz senin dedikodunu yapıyorum diyorummm

anlatmiyom artik cnm anlamayan kimseye anlatmicam aynen tup bebek felan yaptirirsam ins.kimseye anlatmicam cnm

ah kiyamam cnm bu kocalar var mi ah:)canim benimde kanamam geldi korkma normal icini rahat tut banada cok doktor farkli soylemisti Allahin izniyle bi sorun cikmicak bu doktoruda bi dene cnm yumurta takibini bi yapsin ne zaman cagirdi doktor seni cnm

Adetin ikinci günü gel dedi, ne yapacakki o zaman. İnşallah tekrardan hormon testi istemez. Yumurtlama takibi dediğine göre muayene edip ilaçmı verirki? birde hsg çekildim ya, belki çocuk olur diye bu ayıda boş geçirmeyelim diyorum. Çoğu kişiye yaramış, inşallah banada yarar..

hormom testı ıstemez cnm yumurtaliğina bakar klomen felan verir herhalde cnm.benım 2 arkadasim hsg den sonra hamıle kaldı cnm ıns. sendede ole olur ilk altı ayda cok yuksekmıs hamile kalma olasılıgı cnm

Mrb.bende araniza yeni katildim.infertilite denen sey cok yordu beni.1.5yil oldu.bu ay tup bebek denicez.bakalim cok umutlu degilim .bunaldim artik rabbim herkesin yardimcisi olsun.insanlar cok zalim. Bile bile kalp kirmayi o kadar iyi beceriyorlarki.bu konuda.sanki elimizdeymis gibi...

hosgeldın cnm tup bebek yaptırcaksan cnm umudun herzamankınden fazla olmalı bence hem zor bı surec hemde sansi artıracak bısey denıceksın cnm ıns.Allahın ıznıyle hepımızın olacak benımde umıdım yoktu burda arkadaslar konustukca umıdım oldu sende aynı seyı hıssetceksin bızı bızden baska kımse anlamaz.o tarz ınsanlar hepımızın etrafında var cnm ben omları ALLAHA havale ettım sende ole yap.1.5 sene cok degil cnm bekleyede bılırsın cnm benım 3 yıl oldu 2 yıldan sonra endiselenmeye baslamıstım .bı sorun yok anladıgım kadari cnm paylasilsan sevınırım

Problem yok sukur.tedaviye baslayali 1, 5 yil oldu.maalesef dr.um.gebe kalanlar yaninda infertil hastalarim var.umutlu degilimki insanlara umut vereyim.ayakta durmayi da isimi de beceremiyorum.isim yogun bakalim umarim bu gunler gecer zaman benim icin durdu.

cnm anlıyom senı bende aynı durumdayım canım hıc ıstemıyordu bısey yapmak bı ara kndımı dıs dunyaya kapamıstım ınsanların benı anlamamasına kızıyordum alıngan bıle olmustum hersey Allahtan bol dua edıp elımızden gelenı yapıp tevekkul etmekten baska caremız yok sabır sabır cnm

hoşgeldin canım evet insanlar çok kötü....onun için biz kimseye söylememe kararı verdik... ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.. ALLAH tan umudunu kesme...

cnm adetın 2. gunu sana hormon testlerı yapacak işte LH,FSH,PRL... vb esıne spermıogram testı yapar cıkan sonuclara gore tedavını baslatır .. nıgar hanım sana gun verır zaten şu gunde gel der benı 3 gunde bır cagırdı vajınal ultrason ıle yumurta takıbı yapar benı kontrol ıcın cagırdıgı gunlerde ben hıc ucret odemedım sadece muayene ucretı 55 lıra odedım ssk yok bızde ssk olanlar tam bılmıyorm 35 falan verıyo galıba inş. guzel haberler alırsın cnmm ... ALLAH yardmcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…