- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Bebek için neden bu kadar acele ettiniZ?
Ilkinler korunmak zararli dio herkez bizde bebek cok istiyoduk oyuzden korunmadik isteyerek oldu bebegimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek için neden bu kadar acele ettiniZ?
Insallah ama bebegim olmasaydi suan karnimda kafayi oynatabilirdim bi tekmesiyle beni nekadar mutlu ediyo butun uzuntumu aliyo rabbim pismanlik vermesin ama cocuk yaptigim icin pisman olmucam die dusunuyorumŞehir efsanesi neden zararlı olsun. Tavşan gibi çoğalalım o zaman. Sizi tenzih ederek söylüyorum. Umarım her şey düzelir, mutlu bir yuvada büyütürsünüz bebeğinizi ama bebek için çok erken davranmışsınız bence.
Daha yeni barışmadınız mı siz ?
Sorunları kökten halletmeden bi küsüp bi barışmanın gerçekten faydası yok.
Amin amin de oturup adam akıllı konuşun,Bu bi haftadir neredeyse asiri kavga edip barismaya basladik ALLAH sonumuzu hayir etsin![]()
Amin amin de oturup adam akıllı konuşun,
Yarın böyle nasıl çocuk büyüteceksiniz,
Sürekli eger gercekten gitmeye niyetin yoksa giderim diye blöf yapma,
Yada sürekli kavgalarınızı ailelere duyurmayın.
Tecrübe konuşuyor ben bi abla olarak söyliyim sana.
Bikere dedim. Kavga ederken bile susunden geri kalmiyor hayatinda biri mi var (argosunu dusun) gelip gider yuzume vurur benim dostummu var :) gerci telefonu hep ortalikta bugune kadar bisiyini gormedim insallah bundan sonra hicte gormemErkek arkadaşlarla romantik romantik mangal yakmalar falan hayırdır yoksa sen? De. Bak birdaha bir yere gidebilecek mi. Ya da deme boşver.Olay çıkar mıkar
ben bazı konularda deliyim de biraz sen bana uyma:))
![]()
Daha çok yeni evliymişsiniz keşke bebek için acele etmeseydin eşin galiba biraz sorumsuz davranmayı seviyor ailesi de mi bşy demiyor
Iyi yapmışsın demek ki aile de farkında sorumsuz olduğunun eşinin eğer böyle olursa bence ailesi konuşsun ya da senin ailen onun ailesi ile konuşsunBugun kv evi terkettigimde esime beni sormuslar nerde die esimde kustu gitti dedi.sozde ailesi demiski o kizi sen cok uzuyosun onu yanimiza alacagiz sende defolup nereye gidersen git demisler artik nekadar dogru bilemem.ama dun ben esimle olan butum sorunlarimizi gorumcelere anlattim
Ve inandırıcılıgı kalmıyor,Hih bu hatayi cok yapiyorum ablacim "bosanalim gidicem "falan diorum halbuki blof o anlik ofkeyle soyluyorim sonra cok pisman oluyorum is isten geciyo oyuzden esim hep bana der sen en ufak biside gidicem diosun sen bana neler neler diosun benim bi lafima takiliyosun die sitem eder hakli olarak
Iyi yapmışsın demek ki aile de farkında sorumsuz olduğunun eşinin eğer böyle olursa bence ailesi konuşsun ya da senin ailen onun ailesi ile konuşsun
Ailen de Hatalı davranıyor ama böyle olursa sadece sen üzülürsün ailem neden istemedi peki ? Severek mi evlendinHic sorma ailem kendi uzak tutuyocunki zamaninda istemediler ben onlari dinlemedim die simde ne halim varsa gorecekmisim
Ve inandırıcılıgı kalmıyor,
Adam der gidecem diyor gitmiyor zaten,
Ciddiye almaz seni.
Ailen de Hatalı davranıyor ama böyle olursa sadece sen üzülürsün ailem neden istemedi peki ? Severek mi evlendin
Hemde deli gibi severek butun sulalemi karsima aldim onun icin 2 yil ugrastim ailemle sulalemle onu kabul etsinler dieAilen de Hatalı davranıyor ama böyle olursa sadece sen üzülürsün ailem neden istemedi peki ? Severek mi evlendin
Alkol vs gibi galiba neyse özel demem ki .. Yası kaç peki ? Bir evin bir oğlu ise onlarda genelde sorumsuz oluyorNeden istemedigini soyleyemem ama ailemde kendilerince hakliydi vermemekle .kizima zarar verir korkusuyla iste cok sukur ailemin ozman korktugu seyi esim birakti bayadir bizim sorunlar sorumsuzlugu
Etmediler siz kendiniz mi evlendiniz ?Hemde deli gibi severek butun sulalemi karsima aldim onun icin 2 yil ugrastim ailemle sulalemle onu kabul etsinler die