çukutellamperipellam
monarşiyle yönetiliyoz resmen!!kimin topicinde kime artislik yapıyonuz len oturun hepiniz aşağı bacaklarınızı gırarım
hepiniz beni sevceksiniz benle ilgilenceksiniz
Tamam oylece cik kos.memiklerini dotunu avuclasinlar gor bize ihanet ne demekyoo gerçektensutyen de giymiyom
çağla şikelin memesi açılmış gördün mü?ben bi kere sutyensiz gittim işe yannışlıkla
sen git ful yapılı geyiklere yaz burası ful deelkimin topicinde kime artislik yapıyonuz len oturun hepiniz aşağı bacaklarınızı gırarım
hepiniz beni sevceksiniz benle ilgilenceksiniz
monarşiyle yönetiliyoz resmen!!
Tamam oylece cik kos.memiklerini dotunu avuclasinlar gor bize ihanet ne demek
BİZİ İSTEMEYENİ BİZ NİYE İSTEYELİM ULAN? BANA BİLE CAPS LOCK'U AÇTIRDIN JUST MUTLU MUSUN?
İste bunu demek icin bekledim.artik cok gec minisim zamaninda bilecektin kiymetimi.elvada yarim elveda giymetlimEvt ama o bni aldttı iknci kz aldatldım rsmen huzuru snde bulcam ezgiş.:s:S
Biz kaçak kat çıktk hep ondn oldu .:s:ssen git ful yapılı geyiklere yaz burası ful deel
ben de okula gittimben bi kere sutyensiz gittim işe yannışlıkla
çağla şikelin memesi açılmış gördün mü?
sen git ful yapılı geyiklere yaz burası ful deel
noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.İste bunu demek icin bekledim.artik cok gec minisim zamaninda bilecektin kiymetimi.elvada yarim elveda giymetlim
ben de okula gittim
Allahtan kıştı da montu geçirdim üstüme
zaten pek bir şey yok
sökmehem laik hem jhpli olunmaz
içinde mi kaldı
caps lockunu sökerim
Hee sorma 75 b memiki avuclasam nolur c falan olsa belkihem laik hem jhpli olunmaz
içinde mi kaldı
caps lockunu sökerim
oha resti çekti vays..sökmeoraya tek mesaj daha yazarsan altı senemi verdiğim kk dan üyelik iptalimi isterim
en iyisi salıverecenben de tüm gün kabanla durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?