sen git ful yapılı geyiklere yaz burası ful deel
Biz kaçak kat çıktk hep ondn oldu .:s:s
Anaaa bir selam verdi, akista gomen gomenegörmedim
malikane len burası ayaklarını topla
sökmeoraya tek mesaj daha yazarsan altı senemi verdiğim kk dan üyelik iptalimi isterim
Hee sorma 75 b memiki avuclasam nolur c falan olsa belki
en iyisi salıverecen
bizimkinin ada bak bigel peeeBİZİM GEYİK NİYE FULL ARTI FULL YAPILI DEĞİL? EFKARLANDIM YİNE ZALIM KK
Anaaa bir selam verdi, akista gomen gomene
Justcim ben de iade-i ziyaret yapayimHadi kactim, iyi muhabbetler
bunlar hep amerikanın oyunları,11,,1!!!!ARKADAŞLAR OYUNA GELMEYELİM JUST MEMELİ KONULAR AÇARAK ORTAMI YUMUŞATMAYA ÇALIŞIYOR
inat değil mi gitmiyorumtam şu an yazdımsonra mesajını gördüm hadi git hadi yiyosa
b gayet avuç içi c ne ağzına mı sokcan
salıveriyom gobrayı
Justa gerçekten kızan tek kişi ben miyim?
BEN BİLDİĞİN SİNİRLENDİMJusta gerçekten kızan tek kişi ben miyim?
inat değil mi gitmiyorumseni taciz edicem sürekli psikolojikmen
tabiki de değilimay ciddi değilsin herhalde
tabiki de değilimama biz burda cevap beklerken orda konuşman...That was rude my love.
kndni svnma bş yredakikasında yazıyorum ki cevap bi bak istersen
19 üyelik açar sana her birinden mesaj atarım ''merhaba psikologmuşsunuz sanırım'' ile başlayan.psikoloğa psikolojik oyunlar mı edicen peh
19 üyelik açar sana her birinden mesaj atarım ''merhaba psikologmuşsunuz sanırım'' ile başlayan.
Hala my love piiiiii.sen bu kafada devam et devamm.bravo bravo.tabiki de değilimama biz burda cevap beklerken orda konuşman...That was rude my love.
are u taking my words seriously? im a trolldakikasında yazıyorum ki cevap bi bak istersen
vazgeçemiyom ezgi çok şeker.Hala my love piiiiii.sen bu kafada devam et devamm.bravo bravo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?