ruhum daralıyor ya benim gibi tatlı şeker bal bi insanı üzüyolarNoldu giz
Gondereyim askit ayip ediyosun.hele fifalar al senin olsunamaan klasik babam ders çalış diyor bunun aklı havalarda ergen
çok pahalı oyunlar
kaç yaşındaa?amaan klasik babam ders çalış diyor bunun aklı havalarda ergen
çok pahalı oyunlar
Gondereyim askit ayip ediyosun.hele fifalar al senin olsun
Evet sekersin balsin ama fazla hassassin lilis.bdvye bak ban bak justa bak sukret giyin suslen cik hayatini yasa.buyutme bosverruhum daralıyor ya benim gibi tatlı şeker bal bi insanı üzüyolar
Evet sekersin balsin ama fazla hassassin lilis.bdvye bak ban bak justa bak sukret giyin suslen cik hayatini yasa.buyutme bosver
sizi yerim ya canlarEvet sekersin balsin ama fazla hassassin lilis.bdvye bak ban bak justa bak sukret giyin suslen cik hayatini yasa.buyutme bosver
kız-erkek?ben 15yaşındayken inektim
yhaaa dmsne öyleahahah ahahah bana bak justa bakne düşkünler team
örneğine mıçam
La saka yaptim zaten onlar itogluitin oyunlariydi.craah bandicoot efsaneymis cok eskiymis megersem ama ben bilmiyodum gecen yil haberim oldufifayı napcam kızım ya ben şeyi seviyodum spyro vardı crash bandicoot falan bilir misin
ben 16dabçok bozdum..15 teykenki gibi devam etsem iyiydi..kız
ben değildim valla o da değil
La saka yaptim zaten onlar itogluitin oyunlariydi.craah bandicoot efsaneymis cok eskiymis megersem ama ben bilmiyodum gecen yil haberim oldu
Ahahahha ya napiyim be sonucta biz kocalarimizdan ayrildik ayilip bayilmiyoz abla nasihati kizimahahah ahahah bana bak justa bakne düşkünler team
örneğine mıçam
ben 16dabçok bozdum..15 teykenki gibi devam etsem iyiydi..
Ahahahha ya napiyim be sonucta biz kocalarimizdan ayrildik ayilip bayilmiyoz abla nasihati kizim
Ben 17de komple bozdumben de 16da çok bozdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?