ben bi kilo verdim sevgili olaylarına girdim dersçalışmadımben de 16da çok bozdum
bi sana güncelleniyo bu forum hmkçok şükür bugünde forum güncellendi çok şükür
ben bi kilo verdim sevgili olaylarına girdim dersçalışmadım
en az 3 saattir giremiyorumbi sana güncelleniyo bu forum hmk
bilmiyom valla şişkoyken bakmazlardı.ben kadınsılaştıydımevrim geçirdi tipim
bilmiyom valla şişkoyken bakmazlardı.
Yaaaa evden gonderdigim valizi bugun acmislar.prezervarifleride koymustum valizine.bi sayfa dosemis bana ben bunlari napicam,cantami annem aciyo bilmiyomusun terbiyesiz bilmemne.annen asafi leyleklerin getirdigine inaniyo heralde dedim.ergen yaaa.yemişim onun kocalığını terbiyesiz. yine sinirlendim bak
azmettik biz de çalı olduk işteben çalı çırpı gibiydim
Yaaaa evden gonderdigim valizi bugun acmislar.prezervarifleride koymustum valizine.bi sayfa dosemis bana ben bunlari napicam,cantami annem aciyo bilmiyomusun terbiyesiz bilmemne.annen asafi leyleklerin getirdigine inaniyo heralde dedim.ergen yaaa.
Yaaaa evden gonderdigim valizi bugun acmislar.prezervarifleride koymustum valizine.bi sayfa dosemis bana ben bunlari napicam,cantami annem aciyo bilmiyomusun terbiyesiz bilmemne.annen asafi leyleklerin getirdigine inaniyo heralde dedim.ergen yaaa.
azmettik biz de çalı olduk işte
Tost olmakla mesgulum diyeydiiinahahah ahahah koptum
depe depe kullan deseydin
benimki de bana k.ş.r dedi
ben de eyvallah güle güle dedim yazmıyom bişey o zamandan beri
bugün giriyon giriyon niye bana yazmıyon dimiş 2-3 saat öncee
ne yazcam hmk
ben hala 48im napcasbenim boğazımdaki kemikler çıktıydı ya korkunçtum yani 48 kiloydum
ben 93 kiloydum.benim boğazımdaki kemikler çıktıydı ya korkunçtum yani 48 kiloydum
Tost olmakla mesgulum diyeydiiin
sen boşanıyon dimi?yok demicem bişey ya
dersem konuşmaya çeker beni
derdi onun yarın görüşeymişik de sevişeymişik
de sixtir lo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?