- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
benım kadar fast food tuketen ınsan yoktur galıba ama en fazla aldıgım 1 kılo onu da yakıyorum hemenbenim hep yemege gidiyor
kaybolurrr..internette birsürü video va rordan öğrenirsinnplates nasıl yapılıyor bilmiyom ki bi spor merkezine mi yazılsam acaba
peki selülit ilk çıktığında mı yapmaya başlamak lazım bi süre sonra yapsak da kaybolur mu sporlar
kullanmıyom işte ben kendimi biliyom
cılt sıkılasacagı ıcın gecer canım duzenlı sporla.plates nasıl yapılıyor bilmiyom ki bi spor merkezine mi yazılsam acaba
peki selülit ilk çıktığında mı yapmaya başlamak lazım bi süre sonra yapsak da kaybolur mu sporlar
kullanmıyom işte ben kendimi biliyom
kaybolurrr..internette birsürü video va rordan öğrenirsinn
cılt sıkılasacagı ıcın gecer canım duzenlı sporla.
ne kadar erken yaparsan okadar iyi bence guzumacelesi yok ama dimi atıyorum gelecek yıl yapsam da olur?
başlangıç seviyesi vs değişmiyor yani
ne kadar erken yaparsan okadar iyi bence guzum
yaya yaya totiş büyüyoröff iki dakka k.çımı yayamıcam mı
basla sımdıden tatlım cok mu yogunsun kı ?acelesi yok ama dimi atıyorum gelecek yıl yapsam da olur?
nasılsı ki bi halt ediyo muben 30 days shred yaptım geçen yıl bana sor
yaya yaya totiş büyüyor
basla sımdıden tatlım cok mu yogunsun kı ?
ben de goremıyorum nıye kınasılsı ki bi halt ediyo mu
ben imzaları göremiyomuşum ya la
nasılsı ki bi halt ediyo mu
ben imzaları göremiyomuşum ya la
10 15 dk bıle ayırsan yeter sımdılık aslında. hem ruhen de ıyı gelır rahatlarsınya evet yoğunum şimdi italyancaya başlayınca alesle beraber gece anca boş vaktim olcak 12de
ben de norveççe öğrenmeye çalışıyorum b.kum gibi dil..kurban olayım türkçemeya evet yoğunum şimdi italyancaya başlayınca alesle beraber gece anca boş vaktim olcak 12de
değişiyo yavrum pilatesten eccuk aanarunacelesi yok ama dimi atıyorum gelecek yıl yapsam da olur?
öptümm.ben gidiyom yatıcam çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?