- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Fare evden kacti galibavar mı farenızden bı haber
ya resim falan görüntülenir herhalde yorum yazmam lazımbilgisayarda mesajlaşma zıkkımları da çıkmıyor sanırım.
ablam öyle dedi şimdi
sadece ana sayfa falan gözüküyormuş
o zaman ben açayım sana beybi?ya resim falan görüntülenir herhalde yorum yazmam lazım
hadı bakalım umarım kacmıstırFare evden kacti galibane zehiri yemis,ne yapiskana yapismis. Ortalarda yok. Esim vileda sopasiyla dolapların altina vurdu saklaniyosa ciksin diye. Ses seda yok. Bilemiyorum. 1-2 gun daha bekleyip temizlik yapicam yeniden
açarsan çok iyi olur yaa alnından öperim valla.o zaman ben açayım sana beybi?
İnşallah canimm. Sen napiyosun?hadı bakalım umarım kacmıstır
o zaman bana bi adet mail adresi söyle açayım hemenaçarsan çok iyi olur yaa alnından öperim valla.
Duygu durumun ne olursa olsun bu smiley haaçarsan çok iyi olur yaa alnından öperim valla.
of hıc sorma telefonum yok kendımı cıplak hıssedıyorumİnşallah canimm. Sen napiyosun?
tamam guzum bekle yıvrım.o zaman bana bi adet mail adresi söyle açayım hemen
kullanıcı adıyla şifreyi falan napayım
özele cometamam guzum bekle yıvrım.
Aaa neden? Bozuldu mu? Bende telefonsuz bir hayat düşünemiyorumof hıc sorma telefonum yok kendımı cıplak hıssedıyorum
yurtdısından getırdım de actırmak ıcın verdım yarın alıcamAaa neden? Bozuldu mu? Bende telefonsuz bir hayat düşünemiyorum
tmmözele come
Hayirdir tatlim neyin var ?
benim de öyle bi telefonum var açtıramıyoruuummyurtdısından getırdım de actırmak ıcın verdım yarın alıcamfarketmeden ne kadar da baglanıyoruz telefonlara
ozele gel soyleyeyımbenim de öyle bi telefonum var açtıramıyoruuumm
pasaportumun süresi dolmuştu
ablamın pasaportuna da başka bi tel kaydetmiştik 2 sene geçmeden başka kaydedemiyormuşuz
napıcam
bu ne be herkes özeleozele gel soyleyeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?