Aynen. Millet geyik pesinde tey allammmzaten can sıkıntısından cıkıyor boyle konular
NooollduuuuuuAglamaktan uyuyamadim..
noldu bitanem....Aglamaktan uyuyamadim..
sevgılıyse sadece sorun yok ayrılırarkadaşlar itiraf ediyorum ben de benimkini alexander skarsgard'la aldatıyorum.geçen gün osloda karşılaştık,ayarttı beni..ama sevgilisi varmış..napcam ben?
ha bu arada MIT mühendislik mezunu olduğunu söyledim dimi,silikon vadisinde kendi çapımda bir şirketim de var allaha şükür..hobi olarak diyetisyenlik yapıyorum.
BebegiiimAglamaktan uyuyamadim..
Odtu mezunu,londrada falan yasamis nick hircinkizz hahahah laz la buEvli sevgili
Nooollduuuuuu
noldu bitanem....
Bebegiiim
zaten normal olsa boyle seyle ugrasmazOdtu mezunu,londrada falan yasamis nick hircinkizz hahahah laz la bu
niye işte yalnızlık mı sebep ?Hani uyuyom dedim ya yataga gittigimden beri agliyom aslinda uyuyamadim
neden ağlıyosun peki,atma içine konuş birileriyle.Hani uyuyom dedim ya yataga gittigimden beri agliyom aslinda uyuyamadim
HahahahahOdtu mezunu,londrada falan yasamis nick hircinkizz hahahah laz la bu
Aglama ama anlat bizeHani uyuyom dedim ya yataga gittigimden beri agliyom aslinda uyuyamadim
istemiyomusun yoksa sadece kabullenmek mi sorun?Bittigini kabullenemiyorum bi turlu
daha cok yenı o yuzden aglamak ıyıdır rahatlarsınBittigini kabullenemiyorum bi turlu
istemiyomusun yoksa sadece kabullenmek mi sorun?
daha cok yenı o yuzden aglamak ıyıdır rahatlarsın
Bu ayril barislar seni yipratti bu kadar.eger seviyosan ve ayri kaldigin icin bu haldeysen yasama bu gitgelleri.gozunu karart onu oldugu gibi kabul et.ama yok diyosan bidaha bosanmak icin bile olsa konusma.bu kararsizlik seni eritip bitiriyo goremiyosunBittigini kabullenemiyorum bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?