- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Kabullenememek mi,yalniz kalmaktan mi korkuyorsun?Bittigini kabullenemiyorum bi turlu
just tam karar versen bu kadar dağılmayacaksın bu kararsızlık,ortada kalmak da yıpratıyo seni çokBeni rahat birakmiyor kibana musamaha goster barisalim.diyor bu ne demek 4 hafta sonu da doluymus ya tasinmayi birak adam 1 ay hic gorusemicez buna musamaha goster diyor boyle iliski evlilik olur mu hep yalnizim..
Bu ayril barislar seni yipratti bu kadar.eger seviyosan ve ayri kaldigin icin bu haldeysen yasama bu gitgelleri.gozunu karart onu oldugu gibi kabul et.ama yok diyosan bidaha bosanmak icin bile olsa konusma.bu kararsizlik seni eritip bitiriyo goremiyosun
Kabullenememek mi,yalniz kalmaktan mi korkuyorsun?
Kiyamam yaaAynen oyle eriyorum(
Kararli olmak zorundasin.bak inan elimde olsa suan gider sarilirim boynuna oyle ozledim.sevisme mevisme hikaye geyik.saclarimla oynamasina ihtiyacim var.cocugu aliyo parfumu ustune sinmis oluyo koklamaya doyamiyorum.ama biliyorum bunlar bizi bi arada tutmaya yetmiyo.cocuk disinda ekstra sordugu yazdigi hicniseye cevap vermiylrum.yeterince zor.ayni seyleri bidaha yasayamam.sen yanlisi burda yapuyosun.tam ayaga kalkiyosun bidaha ona takilip dusuyosun.yaralarinin ustune dusunce cok acir ya.seninki o hesapAynen oyle eriyorum(
üüzülme nolur yaAynen oyle eriyorum(
Kararli olmak zorundasin.bak inan elimde olsa suan gider sarilirim boynuna oyle ozledim.sevisme mevisme hikaye geyik.saclarimla oynamasina ihtiyacim var.cocugu aliyo parfumu ustune sinmis oluyo koklamaya doyamiyorum.ama biliyorum bunlar bizi bi arada tutmaya yetmiyo.cocuk disinda ekstra sordugu yazdigi hicniseye cevap vermiylrum.yeterince zor.ayni seyleri bidaha yasayamam.sen yanlisi burda yapuyosun.tam ayaga kalkiyosun bidaha ona takilip dusuyosun.yaralarinin ustune dusunce cok acir ya.seninki o hesap
Kiyamam yaajust senin hic arkadaşın yok mu? Neden yaninda kimse yok? Aslinda hayat dolu bi kankan olsa seni kendine getirir ama..
yansıt ya onlar arkadaş ogünler için varlar,içinde tuta tuta çatlıcaksın yakında..Ben yansitmiyorum pek
Hic degilim cok agliyorum bazen.sifira iniyorum ama gecicek.ayrilan herkes yasiyo bu sureci.oyle avutuyorum kendimiSiskoanne ne kadar guclu bir kadinsin masallah sana.
Ya yansit herkese yansit herkes bilsin.guclu olmak oyle gorunmek zorunda degilsin.3 gunluk sevgilinden ayrilmadin sen.kolay seyler yasamadin.gerekirse 10 kere 1000 kere ayni seyleri anlaticaksin.boyle iyileseceksin.kapanma icine saklanmaBen yansitmiyorum pek
Neden, guclu gorunmek zorunda misin? Dökül,dagil,agla bosalt icindekileri. Sana nasil iyi gelecek...düşünmeye cok vaktin oluyor,o yuzden hep başa sariyorsun.. Bize demesi kolay tabi. Yaz gonder bu kadar basit. Senin icin ne kadar zor oldugunu oyle iyi anliyorum ki... Esimle 6 aylik bir ayrilik yasamistik. Ölümden döndüm adeta. İntihar girisiminde bulundum,onu da beceremedim... Benm hickimsem yoktu. Senin arkadaslarin var,dertler paylasarak azalir tatlim...Ben yansitmiyorum pek
Aynen yaaaa. O da baska bi olay zaten. Ben arkadasimin gozunden,durusundan anlarim ne derdi varsa. Bunlar nasil arkadasSeninkiler de arkadaş mı turşu mu anlamadım just,insan anlamaz mı ya..
Just bahsetmisti dinlemekten skldiklarini gercek arkadas degiller demekki.Aynen yaaaa. O da baska bi olay zaten. Ben arkadasimin gozunden,durusundan anlarim ne derdi varsa. Bunlar nasil arkadas
Oha yanii. İyi gün dostlariymis... Bir arkadasimiz vardi. Cok sancili donemlerden geciyordu. 5 arkadastik biz. Oyle sarmaladik ki kizi hayata döndürdük resmen. 1 dk bile yalniz birakmadik. Sabaha kadar onunla beraber bizde aglardik,derdine ortak olurduk. Oyle olmali bence. Arkadaslar ne icin? Her insanin hayatinda saglam bir dostu olmali. En güçlü antidepresanlara eşdeger oluyor...Just bahsetmisti dinlemekten skldiklarini gercek arkadas degiller demekki.
Aynen aaynen dedigin gibi.arkadaslarim kuzenlerim olmasa bende bu kadar dik duramazdim.yakin olsak giderdim simdi yanina justimin.dinlerdim sabaha kadarOha yanii. İyi gün dostlariymis... Bir arkadasimiz vardi. Cok sancili donemlerden geciyordu. 5 arkadastik biz. Oyle sarmaladik ki kizi hayata döndürdük resmen. 1 dk bile yalniz birakmadik. Sabaha kadar onunla beraber bizde aglardik,derdine ortak olurduk. Oyle olmali bence. Arkadaslar ne icin? Her insanin hayatinda saglam bir dostu olmali. En güçlü antidepresanlara eşdeger oluyor...
Bende giderdim valla.Aynen aaynen dedigin gibi.arkadaslarim kuzenlerim olmasa bende bu kadar dik duramazdim.yakin olsak giderdim simdi yanina justimin.dinlerdim sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?