ne zamandır ayrısınız kiben sana kızmadım zaten adamın yolladığı şarkı bile benirahat bırak ben neyin kafasını yaşıyosam..
ne zamandır ayrısınız ki
hoş geldin baccımhatunların dibiii selamlar
Bence de öyle..öyle mi dersin
Kotu hicbisey yok bu sarkida askit.onlara ragmen seviyorum diyo iste.kaldiki erkek,senin kadar ince dusunemez.kendi aklindan gecenleri ondan bekleme.bize deve gelen onlara pireöyle mi dersin
Kotu hicbisey yok bu sarkida askit.onlara ragmen seviyorum diyo iste.kaldiki erkek,senin kadar ince dusunemez.kendi aklindan gecenleri ondan bekleme.bize deve gelen onlara pire
anladığım kadarıyla sürekli mesaj da atıyo7 ayı bulucaz hayırlısıyla
Anasinin guzusuuuuhatunların dibiii selamlar
Galiba sanursammben hiç öyle düşünmemiştim bende de biraz g.tümden algılama sorunu var
anladığım kadarıyla sürekli mesaj da atıyo
başvuru falan yaptınmı mahkemeye falan
mahkemede hakimi delirteceksiniz kuzumyaptım güya da boşuyom 20 ekimde nasıl boşanmaysa
Bize hala gun vermediler biliyon mu?cocuk var diyeymissyaptım güya da boşuyom 20 ekimde nasıl boşanmaysa
ay sende benim gibi öküz gibi seviyon ama mecburen ayrılıyon vay anasını yayaptım güya da boşuyom 20 ekimde nasıl boşanmaysa
biri bana justla senin hikayeni özet geçsin nolurBize hala gun vermediler biliyon mu?cocuk var diyeymiss
mahkemede hakimi delirteceksiniz kuzum
Bize hala gun vermediler biliyon mu?cocuk var diyeymiss
ay sende benim gibi öküz gibi seviyon ama mecburen ayrılıyon vay anasını ya
Zyemek yarışmasındaki bi üyenin yorumu
'' bana göre eğlenceli tabaklar konsepte en uygun şekilde hazırlanmış kazen hanımın örneklendirdiği gibi ''
Bide beni duysa demekay sende benim gibi öküz gibi seviyon ama mecburen ayrılıyon vay anasını ya
evet ileriye atıyolar tarihi...he suratın düşünce falan boşamıyolarmış bi de kararsız görünürse ben ağlarıng
o işleri uzatıyor bir de ile ve ilçeye semte göre değişiyor sıra gelmesi
istanbulda görülcek dava daha fazladır herhalde
ivet kocandan ayrıldığını düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?