bilinçaltını mı ortaya döküyon elmalı turtam
Kızların içinde kızılcık bebekkazene fırça bile atmıştı resmen sapık muamalesi yaptı bu kadar kadının içinde ne işin var diye oyyy laaann
o zaman şart koş git tedavi ol öyle gel dekafam şişmişti çizik falan vardı ertesi güne geçti zaten ama psikolojimde ağır darplar var yalan olmasın şimdi
alkolik benimki
tavşanım tavşanım baksana şampuanım bitmiş alsana aaaa
ebru banyodayken,şampuanı bitmiş anidennnnnntavşanım tavşanım baksana şampuanım bitmiş alsana aaaa
benim hep oluyor bugün bi adamın kırmızı gözlükleri vardı b.kum gbi olmuşsun dememek için metroda 15dakika kendimle savaştım..ben şey oldum arkadaşlar ya içimden manyakça şeyler yapmak geliyor
bugün danışma masasına çıkıp marilyn monroe gibi efektle eteğimi sallamak istedim
sonra metroda sümük çıkarıp adamlara göstermek istedim
tövbe yarabbim aklımdan tuhaf şeyler geçiyor
benim hep oluyor bugün bi adamın kırmızı gözlükleri vardı b.kum gbi olmuşsun dememek için metroda 15dakika kendimle savaştım..
en azından seninki normal bişey
benim accaıp dürtülerim geliyor bazen kendimi yere atıp
aynen bi de bi raporları var ohhhhhdeli olmak ne güzel ya manyak şeyler yapıyon kimse niye yaptın demiyor
bazen sümük çıkarma isteği bana da oluyoben şey oldum arkadaşlar ya içimden manyakça şeyler yapmak geliyor
bugün danışma masasına çıkıp marilyn monroe gibi efektle eteğimi sallamak istedim
sonra metroda sümük çıkarıp adamlara göstermek istedim
tövbe yarabbim aklımdan tuhaf şeyler geçiyor
başkası yemek yerken bir parça koparıp kaçmak istiyom
bazen sümük çıkarma isteği bana da oluyo
ben bi kere erkek arkadaşımın kafasından aşağı 1 lt kola döktüm,sebepsiz..ben de elimde bi şişe olunca falan doluysa birilerinin üstüne dökmek istiyorum çok içimden geliyo
Benimki sen cinlisin diye hoca hoca gezdiriyodu ya beni.en son okunmada kalktim ayaga sehpanin ustundekileri falan attim yere,bagarmaya basladim.altlarina sictilar korkudan cin cikti diye.hahahahhaha ay aklima geldikce ahahahhaha.en azından seninki normal bişey
benim accaıp dürtülerim geliyor bazen kendimi yere atıp yuvarlanmak istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?