olur böyle vakalaronu bilemem de ben yanlışlıkla elimden düşürdüydüm kahveyi kafedeydik bi de rezalet
hoşuna gidiyomuşniye sevgilin manyak mı
ben sıkılıyom okurken
bilmem bir an esti dökmeye başladım sonrası için çok geçti.ben olsam tekmeyi basardım
niye döktün la cidden
hoşuna gidiyomuş
bilmem bir an esti dökmeye başladım sonrası için çok geçti.
delisiniz lahoşuna gidiyomuş
bilmem bir an esti dökmeye başladım sonrası için çok geçti.
anası senin meslektaşın aşılamış çocuğaanlıyor yani ilginç
anası senin meslektaşın aşılamış çocuğa
ben küçükken de annemin yanağına vurmak geçmişti uyanır uyanmaz vurdum kadın şok oldu
tutamadım çok geçti
benim gaynana freud çu galibafreudu sevmem
albert ellis ve david beck çiyim ben
babalarım
aynıyız resmen
Ya oluyo ama gercekten.ben mesela cok korkuturdum.heleki benim okuzu.bigun oynasiyoduk soyunmaya baslayinca bekle dedim iceri gittim.hadi gel diye seslendim.saklandim kapinin oraya.iceri adim atar atmaz boooo diye firladim.3 gun kustuk 3 gun.gereklimiydi degildi?ama artik cok gectiben küçükken de annemin yanağına vurmak geçmişti uyanır uyanmaz vurdum kadın şok oldu
tutamadım çok geçti
napalım biz de böyleyizyalnız dürtüleri kontrolde sıkıntı var fark ettin mi
psikolocik açıdan normal bişey değil
sevmiyom yolabilirsinyoluşuruz
Ya oluyo ama gercekten.ben mesela cok korkuturdum.heleki benim okuzu.bigun oynasiyoduk soyunmaya baslayinca bekle dedim iceri gittim.hadi gel diye seslendim.saklandim kapinin oraya.iceri adim atar atmaz boooo diye firladim.3 gun kustuk 3 gun.gereklimiydi degildi?ama artik cok gecti
napalım biz de böyleyiz
sevmiyom yolabilirsin
ben söylesem ağzıma mıçarkızım sizinkilerle benimkiler bir mi booyu herkes yapar da yere kendini atmak flaan ne biliyim
psikotikleştim gibi geliyo
giydiriyom o zaman
o ne ya taş devrinden kalma şeyleri mi kabul ediyor
freudun takipçileri ve kızı bile onun kuramlarını değiştirdiler
ben söylesem ağzıma mıçar
Bende korkutma durtume engel olamiyorum iste be!kardesimde cok cekti bu huyumdankızım sizinkilerle benimkiler bir mi booyu herkes yapar da yere kendini atmak flaan ne biliyim
psikotikleştim gibi geliyo
giydiriyom o zaman
o ne ya taş devrinden kalma şeyleri mi kabul ediyor
freudun takipçileri ve kızı bile onun kuramlarını değiştirdiler
iş yok evet,itici bişiy zatensenin gaynanada iş yok ağzının payını ver freudçu mu kalmış ya fosil mi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?