noldu kız ne ara gazlaştınız
noldu gız
o zaman doğru demiş bence de ayrılldün burda bişiler yazdımda da sonra özele geçtik o ara gazlaştık
dün galiba aldattım ben öküzüburaya da yazdım başka bi çocukla konuştum sevgilim oldugunu söylemedim resmen benle ilgilenmesine müsade ettim hoşuma bile gitti bu mevzu
o zaman doğru demiş bence de ayrıll
okudumdu canım o aldatma değil be artıkdün burda bişiler yazdımda da sonra özele geçtik o ara gazlaştık
dün galiba aldattım ben öküzüburaya da yazdım başka bi çocukla konuştum sevgilim oldugunu söylemedim resmen benle ilgilenmesine müsade ettim hoşuma bile gitti bu mevzu
senin öküzcük ilgilensin o zaman senlenjust bana hak verdi, enharbikız beni suçladı böyle bişi yaptım diye
kaldım mal gibi arada
bunun için mi ayrılıyondün burda bişiler yazdımda da sonra özele geçtik o ara gazlaştık
okudumdu canım o aldatma değil be artıksenden hiç kimse hoşlanamazmı e diyelim arkadaşlarından biri senden hoşlanıyo sen onlan irtibatımı kescen
sen doğrudüzgün anlatsana bi ben yoktum galiba kuzumjust bana hak verdi, enharbikız beni suçladı böyle bişi yaptım diye
kaldım mal gibi arada
bence bunun temelide varmış canım yoksa bunun için ayrılınırmıbunun için mi ayrılıyon
bunun için mi ayrılıyon
sana göre galiba çocuk senlen zaman geçirmek için beraber yani öylemi hissediyonya lili benle ilgilenmiyor degerli hissetmiyor aksine çogu zaman sevmediğini hssediyorum
başka biri de benle ilgilenince hoşuma gidiyo yani napim kendi ilgilensin madem böyle arkasından iş çevirmiş gibi oluyorum. konuştugum çocuga olmaz diyip yolladım ama aralıksız 6 saat konuştuk.. hala da ekli facemde
sevgilim yok dediysen haksızsın bence varken niye öyle dedin?ama ben konuşurken sevgilim yok dedim resmen çocuga açık kapı bıraktım
bu öküz yüzünden kendime saygımı da yitirdim
sen doğrudüzgün anlatsana bi ben yoktum galiba kuzum
sevgilim yok dediysen haksızsın bence varken niye öyle dedin?
bak şimdi bu olay kavgadan öncemi oldu sonra mı?bizim durumları biliyosun sürekli kavga ederiz ve sinirlenince çok sert tepkiler veriyor küfür için bitmişti en son hani
baya düzeltti kendini ama ben yinede çok sıkıldım ne bi sürpriz ne bi güzel söz hiçbişi yok ot gibi bi ilişki
mezun oldu iş kurma peşinde hele bu sene aynı şehirdeyiz ona ragmen dogru düzgün görüşmeyi geç konuşamıyoruz bile..
iyice darlandım bende.. dünde bana anlayışsızsn işlerim var işte destek ol sen ne anlarsın mahalle karısı gibi laf yetiştirirsin bana anca dedi.. dün geceden beri konuşmuyoruz hiç ne o yazdı ne ben
tamam da bu svegilin varken yok demeni haklı çıkarmaz ki kuzum.bas tekmeyi sonra ne istiyorsan onu yaparsın..işte justta diyoki adam olsun öyle dedirtmesin diyor. bende aynısını dedim. benim bundan önceki sevgilim ilk sevgilimdi zaten bi ton erkegin arasına koysunlar dönüp bakmazdım. en ufak bi pembe yalan bile söylememiştim ona. çünkü ihtiyaç duymuyodum sevgi manyagı ilgi manyagı yapmıştı beni
bu da öyle yapsın madem onda bulamıyorum ilgiyi demekki
sana göre galiba çocuk senlen zaman geçirmek için beraber yani öylemi hissediyon
bak şimdi bu olay kavgadan öncemi oldu sonra mı?
yani sorgulaman lazım neden öyle dedim diyeönce oldu
tamam da bu svegilin varken yok demeni haklı çıkarmaz ki kuzum.bas tekmeyi sonra ne istiyorsan onu yaparsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?