Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o zaman doğru demiş bence de ayrıll

okudumdu canım o aldatma değil be artıksenden hiç kimse hoşlanamazmı e diyelim arkadaşlarından biri senden hoşlanıyo sen onlan irtibatımı kescen

okudumdu canım o aldatma değil be artıksenden hiç kimse hoşlanamazmı e diyelim arkadaşlarından biri senden hoşlanıyo sen onlan irtibatımı kescen

ama ben konuşurken sevgilim yok dedim resmen çocuga açık kapı bıraktım
bu öküz yüzünden kendime saygımı da yitirdim

bunun için mi ayrılıyon

ya lili benle ilgilenmiyor degerli hissetmiyor aksine çogu zaman sevmediğini hssediyorum
başka biri de benle ilgilenince hoşuma gidiyo yani napim kendi ilgilensin madem böyle arkasından iş çevirmiş gibi oluyorum. konuştugum çocuga olmaz diyip yolladım ama aralıksız 6 saat konuştuk.. hala da ekli facemde

sana göre galiba çocuk senlen zaman geçirmek için beraber yani öylemi hissediyon

sen doğrudüzgün anlatsana bi ben yoktum galiba kuzum

bizim durumları biliyosun sürekli kavga ederiz ve sinirlenince çok sert tepkiler veriyor küfür için bitmişti en son hani
baya düzeltti kendini ama ben yinede çok sıkıldım ne bi sürpriz ne bi güzel söz hiçbişi yok ot gibi bi ilişki
mezun oldu iş kurma peşinde hele bu sene aynı şehirdeyiz ona ragmen dogru düzgün görüşmeyi geç konuşamıyoruz bile..
iyice darlandım bende.. dünde bana anlayışsızsn işlerim var işte destek ol sen ne anlarsın mahalle karısı gibi laf yetiştirirsin bana anca dedi.. dün geceden beri konuşmuyoruz hiç ne o yazdı ne ben

sevgilim yok dediysen haksızsın bence varken niye öyle dedin?

işte justta diyoki adam olsun öyle dedirtmesin diyor. bende aynısını dedim. benim bundan önceki sevgilim ilk sevgilimdi zaten bi ton erkegin arasına koysunlar dönüp bakmazdım. en ufak bi pembe yalan bile söylememiştim ona. çünkü ihtiyaç duymuyodum sevgi manyagı ilgi manyagı yapmıştı beni

bu da öyle yapsın madem onda bulamıyorum ilgiyi demekki

bak şimdi bu olay kavgadan öncemi oldu sonra mı?

tamam da bu svegilin varken yok demeni haklı çıkarmaz ki kuzum.bas tekmeyi sonra ne istiyorsan onu yaparsın..

sana göre galiba çocuk senlen zaman geçirmek için beraber yani öylemi hissediyon

bilmiyorum onu da anlamıyorum bazen gerçekten seviyor diyorum dibine kadar hissediyorum sevdigini bazende .çok anlamsız eliyor davranışları.. ben renkli bi ilişki istiyorum 2 senedir çok sıktı artık beni tekdüze herşey hep aynıı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…