Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne yaptııı?
dövelim mi apla
dövdürtmeeeemmmm ben veririm onun cezasını. zati bu gece barışmadan uyumayık biz
kayganam astım hastası. geçen ağzından kan ve parça gelmiş sigortalarıda yok üzüldüm. dedim ya ananıza para gönderin muayne olsun yada ananı al getir. bel fıtığıda var. bizimki başladı bi dolap alırız bi yatak alırız kızdım. temelli gelcekler diye değil para harcamasın diye kaynanamlar zati ölseler burda kalmazlar. yine böyle bi konu oldu oğlanlar istio ama ben gelemem kızım hem sana zor olur hem bana zor olur dedi. amacımız kaynatamın burnu sürtsün. o hep yatar kaynanam deli gibi tarla bahçe peşinde koşar. abileri alsın yatağı dolabı diye kızdım ama söylemedim

anlamadım

onları çalışalı çok oluyor ama biliyorsundur belki yabancılarda pek hece sistemi yok
hece demişim ses ses önce sesleri çıkarmaya çalış onlarda bazen iki sessizde bi araya geliyo onları çıkarmaya uğraş bi denem.
gerçi senin işini sana mı öğretcem
hani terlik giyince bi ses çıkıyo ya gürcüler ona tıklaş tıklaş diyo

heh böyle özet geç canımı ye
bence de alsınlar ya da ortaklaşa alın sonuç da onların da annesi
hep böyleler mi?
canım biri kredi ödüyo öbürünün çocuu var asgari ücretle geçinmeye uğraşıyodu şimdi tersaneye girdi durumu düzeltti. bu sefer bizde sıkıntı var düşük sebebi araştırılıyo tahliller çok pahalı. o ev alanada borç verdiydik.onunda kredisi bitti sayılır. beni kıran ben anneni getir dediğim halde yatak alma dediğim için trip atması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…