böyle cümle cümle değilde önce kelime kelime yada hece hece çalısan daha kolay olur senin içinya grammeri çok kolay ayni ingilizce gibi ama o telaffuzlar öldürecek beni
hangi dile benziyor mesela?ya grammeri çok kolay ayni ingilizce gibi ama o telaffuzlar öldürecek beni
onları çalışalı çok oluyor ama biliyorsundur belki yabancılarda pek hece sistemi yokböyle cümle cümle değilde önce kelime kelime yada hece hece çalısan daha kolay olur senin için
ya gramer olarak ing,alm,fr yerleri hep aynı zaten telaffuz olarak eşsiz buluyorum benhangi dile benziyor mesela?
Almancaya falan mı
böyle eşsiz bir dili öğrendiğin için çok şanslısınya gramer olarak ing,alm,fr yerleri hep aynı zaten telaffuz olarak eşsiz buluyorum ben
dövdürtmeeeemmmm ben veririm onun cezasını. zati bu gece barışmadan uyumayık bizne yaptııı?
dövelim mi apla
anlamadımdövdürtmeeeemmmm ben veririm onun cezasını. zati bu gece barışmadan uyumayık biz
kayganam astım hastası. geçen ağzından kan ve parça gelmiş sigortalarıda yok üzüldüm. dedim ya ananıza para gönderin muayne olsun yada ananı al getir. bel fıtığıda var. bizimki başladı bi dolap alırız bi yatak alırız kızdım. temelli gelcekler diye değil para harcamasın diye kaynanamlar zati ölseler burda kalmazlar. yine böyle bi konu oldu oğlanlar istio ama ben gelemem kızım hem sana zor olur hem bana zor olur dedi. amacımız kaynatamın burnu sürtsün. o hep yatar kaynanam deli gibi tarla bahçe peşinde koşar. abileri alsın yatağı dolabı diye kızdım ama söylemedim
sormaböyle eşsiz bir dili öğrendiğin için çok şanslısın
hoş geldin bibiiiğiiimmeraba televole
selam guzummmeraba televole
hece demişim ses ses önce sesleri çıkarmaya çalış onlarda bazen iki sessizde bi araya geliyo onları çıkarmaya uğraş bi denem.onları çalışalı çok oluyor ama biliyorsundur belki yabancılarda pek hece sistemi yok
noldu kız ne ara gazlaştınızjust çok fena gazladı beni ben ayrılıyom benim öküzden
noldu gızjust çok fena gazladı beni ben ayrılıyom benim öküzden
özet geçim kaynanamlar gelcek burda kalcaklar eşimin onlara yatakdı dolaptı almasını istemiyom otursun abileri alsınlaranlamadım
heh böyle özet geç canımı yeözet geçim kaynanamlar gelcek burda kalcaklar eşimin onlara yatakdı dolaptı almasını istemiyom otursun abileri alsınlar
bekliyodumjust çok fena gazladı beni ben ayrılıyom benim öküzden
canım biri kredi ödüyo öbürünün çocuu var asgari ücretle geçinmeye uğraşıyodu şimdi tersaneye girdi durumu düzeltti. bu sefer bizde sıkıntı var düşük sebebi araştırılıyo tahliller çok pahalı. o ev alanada borç verdiydik.onunda kredisi bitti sayılır. beni kıran ben anneni getir dediğim halde yatak alma dediğim için trip atmasıheh böyle özet geç canımı ye
bence de alsınlar ya da ortaklaşa alın sonuç da onların da annesi
hep böyleler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?