Haha aklini basindan mi aliyor bu adam senin
Hahaha ask bocuguYok be ne başımdan alması ben orda ayyaşlar gibi gidiyodum masaya oturana kadar neler çektim
Can acısı bünyenin tuhaf tepkilerinden böyle oldum
Hee arada iyi olduğumda sarılıp kemiklerini kırana kadar sıkıca sarılmak istiyorum o başka
Hahaha ask bocugu
ben hala burdayım.uyuyakalmışım
ben hala burdayım.
uyuyakalmışım
uyandın mı şimdi güzellikkmanyak bir şey olmuş ya hayatımı kaydırmışlar gibiyim
uyandın mı şimdi güzellikk
tuttum krem sürdüm.şimdi hemen çevrimiçi ol,uyuyakaldıktan sonra yarım saat geyiğe yazcan diye bekledim ben.abıv geçmiş olsun ya soğuk suya tutaydın hemen
uyandım da uyusam uyurum
tuttum krem sürdüm.şimdi hemen çevrimiçi ol,uyuyakaldıktan sonra yarım saat geyiğe yazcan diye bekledim ben.
sdfdsfsdf...zaten benimkiyle tartıştık gibi,ama şuan yaralı bir ceylan modunda olduğum için iyi davranıyo bana.çevrimiçi de olsam kapadıktan sonra görünebiliyom burda uzun süre
mhahaha çok zalımım arkamda ağlayan gözler bırakmışım
sdfdsfsdf...zaten benimkiyle tartıştık gibi,ama şuan yaralı bir ceylan modunda olduğum için iyi davranıyo bana.
salak ablası yüzünden.yine niye tartıştınız
salak ablası yüzünden.
Ay b.k kafa,arayıp arayıp niye orda kalıyosun diyor,orda ne yiyorsun,hangi şehirdesin vsvs ..gören de evde zindana kilitliyorum sanacak.naptı görümcegil
Ay b.k kafa,arayıp arayıp niye orda kalıyosun diyor,orda ne yiyorsun,hangi şehirdesin vsvs ..gören de evde zindana kilitliyorum sanacak.
ya ama böyle sorguluyor gibi,durup durup şimdi yanında kim var napıyosun vs..karışıyor her şeye.merak etmiştir kız
Senin konu nasil break sevgilin baska sehirde mi yasiyo normalde ?ya ama böyle sorguluyor gibi,durup durup şimdi yanında kim var napıyosun vs..karışıyor her şeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?