- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
normalde başka ülkede yaşıyor canım,yabancı.Senin konu nasil break sevgilin baska sehirde mi yasiyo normalde ?
ya ama böyle sorguluyor gibi,durup durup şimdi yanında kim var napıyosun vs..karışıyor her şeye.
ya gören de zehir yediriyoz sancak durup durup yemekler nasıl,alışabildn mi,ne yedin..sarı çiyan ya.görümceliğin şanındandır olsun o kadar
Oyle mi o zaman ilginc bi ablasi var desene. Normalde yabancilar birbirlerini pek takmaz ailede olsalar bunlar bagli birbirine demek kinormalde başka ülkede yaşıyor canım,yabancı.
ya gören de zehir yediriyoz sancak durup durup yemekler nasıl,alışabildn mi,ne yedin..sarı çiyan ya.
o tamamen şehir efsanesi canım..Oyle mi o zaman ilginc bi ablasi var desene. Normalde yabancilar birbirlerini pek takmaz ailede olsalar bunlar bagli birbirine demek ki
ya kardeşim benle yaşıyosa bana uyacak ben de ona uyuyorum,ömrüm boyunca damak tadı düşünemem.o bulgur pilavı yenecek arkadaş!!!erkek tarafının nazlı olması beni benden almıştır hep
ya kardeşim benle yaşıyosa bana uyacak ben de ona uyuyorum,ömrüm boyunca damak tadı düşünemem.o bulgur pilavı yenecek arkadaş!!!
ya kardeşim benle yaşıyosa bana uyacak ben de ona uyuyorum,ömrüm boyunca damak tadı düşünemem.o bulgur pilavı yenecek arkadaş!!!
Pek alisilagelmis bi durum.degil tabierkek tarafının nazlı olması beni benden almıştır hep
ya ben 5gün sonra norveçe gideceğim,sevgilimle de 6aydır görüşmemiştik 2hafta erken geldi.Siz hep mi aynı evde kalıyosunuz bu görümce niye böyle
bulgur pilavından nefret ediyor, o yüzden onu seçtim..daha sevimsiz bir yemek seçemedin mi örnek vermek için
Nasil bir sorgulayici giris boyleSiz hep mi aynı evde kalıyosunuz bu görümce niye böyle
ya adam türk yemeği gördü mü mutfaktan kaçıyo ya b.k var sanki.Pek alisilagelmis bi durum.degil tabi
Bende bulgur pilavini bi sevemedim gittidaha sevimsiz bir yemek seçemedin mi örnek vermek için
ben çokseviyorummmBende bulgur pilavini bi sevemedim gitti
çatlak uzaktan begenme bebim sen de yaz azcık ben begenim
Pek alisilagelmis bi durum.degil tabi
bulgur pilavından nefret ediyor, o yüzden onu seçtim..
ya adam türk yemeği gördü mü mutfaktan kaçıyo ya b.k var sanki.
Kurban olsun turk yemeklerine millet bayiliyorya adam türk yemeği gördü mü mutfaktan kaçıyo ya b.k var sanki.
ya ben de balığı çok sevmiyorum ama onun için yiyorum,balık yapamıyorum napayım yani.çok zor olucak söyleyeyim en azından benim gibi ilgiyi seviyosun sabah 8 akşam 10 çalışan biriydi eşim deliriyodum
hiçççç
etmekte hakkı var
şırdan yedir
ya ben 5gün sonra norveçe gideceğim,sevgilimle de 6aydır görüşmemiştik 2hafta erken geldi.
bu görümce niye böyle bilmiyorum çok mükemmeliyetçi.
Nasil bir sorgulayici giris boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?