hangi alanı seçtin?
sizce alayım mıı?
ya işe giycek bişiyler almam lazım fikir verin banaa
bul o zaman kıyafet,çıplak kalcam ya..kıçın donar
bul o zaman kıyafet,çıplak kalcam ya..
Aa bişeyin var mıkaza yaptik ya ayyasin biri bindirdi arkadan oyff :/
kaza yaptik ya ayyasin biri bindirdi arkadan oyff :/
Geçmiş olsun justi sen iyimisin ?kaza yaptik ya ayyasin biri bindirdi arkadan oyff :/
Aaa gecmis olsun cok.sen iyisin dimi?kaza yaptik ya ayyasin biri bindirdi arkadan oyff :/
aaa neler konuştunuz anlat gızzKizlaar sabah markete ciktim,O gerizekada cikmis yolda karsilastik.birbirimize girdik.cok hararetliydiiTililililililu
İyi misin sen?kaza yaptik ya ayyasin biri bindirdi arkadan oyff :/
Ya ben dun whatsapa sahan'in benim kocam tam bi hayvan var ya hani onun o halinin fotosunu koydumaaa neler konuştunuz anlat gızz
Ayy yeminlen cins bu adam yaa , ohh gez eğlen sefan olsuunn vallaYa ben dun whatsapa sahan'in benim kocam tam bi hayvan var ya hani onun o halinin fotosunu koydumNeyse karsilasinca kafami bile kaldirmadim karsi kaldirima gectim.baktim pesimden geliyo.hic hos diil kaldir o fotografi cok sinirlendim falan dedi.bende sen niye ustune alindinki geyik yapiyoduk kendini bu kadar onemseme dedim.senin benden baska kocanmi var ne demek ustune alinma dedi.senden baska degil suanda mevcut bi kocam yok dedim O saydirdi arkamdan terbiyesiz bilmemne ama cektim gittim.yarinda tatile gidiyorum.kudursuuunn
Al didi git didi cocuklarini didi al didi git didiAyy yeminlen cins bu adam yaa , ohh gez eğlen sefan olsuunn valla
sen 3 milyor 750 milyon evde tüp bitmiş sen tatile gidiyorsun sen bu parayı ni yaptıınAl didi git didi cocuklarini didi al didi git didi
Paleverayi biraaahhhh!sen 3 milyor 750 milyon evde tüp bitmiş sen tatile gidiyorsun sen bu parayı ni yaptıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?