- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Nedeen
Karnım ağrıyoorr
Adet olmak üzereyimNedeen
Seninki ah mu etti napti dicem de kabul olur mu onun duasi o ayri.gecmis olsunkaza yaptik ya ayyasin biri bindirdi arkadan oyff :/
ssr msn grzklı kz ağlyo şu an .s.syok komaya girdi hamınaa kaza yapmış gelip kkya yazacak kadar iyi demekki cici görüncem diye düşmeyin şu hallere la
just sende heycan yarattma ollom
ssr msn grzklı kz ağlyo şu an .s.s
Yagmur yagiyor seller akiyor arap kizi camdan bakiyor hahahah aklima geliyo her yagmur yagdigind ne tuhaf bi milletiz ya acaip seyler turetiyoruz
Gok delindi burda gurlemedi resmen catirdadi.gel derdim ama kacirdinnyagmur yagsada huzur bulsam
benim kadar yagmura aşık bi başkası yoktur
Ayy ben bunu küçükken çok söylerdim yaa anılarım canlandıYagmur yagiyor seller akiyor arap kizi camdan bakiyor hahahah aklima geliyo her yagmur yagdigind ne tuhaf bi milletiz ya acaip seyler turetiyoruz
Tr deysen yurtdisina posta edelim.seni orda bol bol islanirsin yagmurdayagmur yagsada huzur bulsam
benim kadar yagmura aşık bi başkası yoktur
Hangimiz bilmiyoruz ki zaten beynimize islenmisAyy ben bunu küçükken çok söylerdim yaa anılarım canlandı
Ben çocuğuma öğretmiycem yaa, cins bir şey zatenHangimiz bilmiyoruz ki zaten beynimize islenmis
HoşgeldiinnSelamlarGelebilir miyim?
İngiltere havası istiyorummmTr deysen yurtdisina posta edelim.seni orda bol bol islanirsin yagmurdabana ogg gelmisti gunesi alayim.ben
Hahaha ogrenir bir yerden mutlaka kacis yokBen çocuğuma öğretmiycem yaa, cins bir şey zaten
Gok delindi burda gurlemedi resmen catirdadi.gel derdim ama kacirdinn
Hoşbuldum. Nasılsınız? Topiğin olayı nedir?Hoşgeldiinn
ruhsuz ya.yok komaya girdi hamınaa kaza yapmış gelip kkya yazacak kadar iyi demekki cici görüncem diye düşmeyin şu hallere la
just sende heycan yarattma ollom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?