ya kız olayı anlattı ya işte başta bakın nasıl uzak duruyolar diye kızla nişanlısının resmini avataryaptı,sonra da adamın eski sevgilisini avatar yaptışu bdvdeki resim koyma olayı ne bi türlü tartışmanın başını bulamadım
ya kız olayı anlattı ya işte başta bakın nasıl uzak duruyolar diye kızla nişanlısının resmini avataryaptı,sonra da adamın eski sevgilisini avatar yaptı
silamm 2. sezona geçtim sonunda
Chuck izliyomsilaaaam ne izliyosunn
adasdasda ben gördüm.
Chuck izliyom
yoktumm nolduukonu resmen ikinci hostes vakası yalnız varmıydın sen o konu dönerken
Yüzüme vurmasan olmaz mıydı mıbiz onun masterını yaptık be yavrum topal eşşek gibi geriden gelonn
yoktumm nolduu
ayy keşke ben de olsaydımmmohoo bdvnin en olaylı konusu kaçırmışsın sen
bi kız eski sevgilisiyle yeni sevgilisini anlatıyor, bu arada eski sevgilisiyle fingiderşiyor yeni sevgilisinin haberi yok tabi
yeni sevgilisinin ınstagramda foroları falan anlatıyor konuda işte tagları şunlar yazmış tamam mı direk googleye yaz çıkar yani resmen kızı bulmamızı istedi
tabi kk hatunları dururmu kızın twittrını ınstagramı facesi herşeyi ortaya döküldü sonra kıza msj attılar böyle bi konu var kk da diye
kız geldi forumu bastı o konu açan kıza saydırdı bi ton falan olaylar olaylar
lan ne eglenmiştik ya hergün öyle konu lazım
Yüzüme vurmasan olmaz mıydı mı
ayy keşke ben de olsaydımmm
merak ettim instagram adresini hatırlıyo musunnmeşhur oldu hostes kız bilmeyen yok
merak ettim instagram adresini hatırlıyo musunn
tüh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.aaaakız kapatmıştı o zamanlar btün hesaplarını hatta mahkemeye taşındı konu falan kazen o yüzden sildi konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?