- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
Bende hic giyemiyorum yunlu munlu seyler kisin bile atlet uzerine ceket falan.ya ben hep ince şeyler giyerim kışlığım yok ki..mıçtım yemin ederim.
gördüğüm kazağı alıyorum ya dolaba bir baktım hiç kıyaget yok şok geçirdim resmen..batıcam alışverişten dolayı..Aynen sezon acilmayinca ortada kaldin.markofoni ye falan baktin mi ben simdi baktim kisliklar var orada guzel seylerde var aralarinda
ya ben hep ince şeyler giyerim kışlığım yok ki..mıçtım yemin ederim.
ama giymem lazım bu kış...Bende pek kalın giymem zaten :)
Bi kaç hırkam vardır onlarla kombinlerim arada, bazen sadece kıyafetlerimi giyerim totom donar
Bebi istanbulda acildi sezon guzel seyler var cok.alip kargolyabilirim sanaya ben hep ince şeyler giyerim kışlığım yok ki..mıçtım yemin ederim.
ama giymem lazım bu kış...
Yurdisina mi gidiceksin yoksa ondan mi bu telas
Ya 5gün sonra norveçe gidiyorum ben orda alıp kazıklanamam..Niye bu kışa özel ?
Hem sen niye şimdiden telaşeye verdin kendini rahat olsana kışa daha var hem
Ya 5gün sonra norveçe gidiyorum ben orda alıp kazıklanamam..
5günde nasıl alcam o kadar şeyi ya..O zaman burdan al gördüğünü ee sende olanlarda vardır iyide kombinledin mi tamamdir
Niye son günlere bıraktın5günde nasıl alcam o kadar şeyi ya..
ya bi anda aydınlandım böyle dün akşam dolabı açınca.bu kadar az olduklarını bilmiyodum kiiNiye son günlere bıraktın
5günde nasıl alcam o kadar şeyi ya..
5 gun sonra migec kalmissin canim ya netten ismarlasan yetismeyebilir cik disari dolas magazalari ne bulursan artik :)
Hadi alışverişe o zamanya bi anda aydınlandım böyle dün akşam dolabı açınca.bu kadar az olduklarını bilmiyodum kii
izmirde kışlıklar çıkmadı ki..Lara haklı dışarı çık gezip al en yisi :)
Mango koton falan yok mu oralarda var kışlık zara falan, ben geçen gün kazak aldım hattaizmirde kışlıklar çıkmadı ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?