öyle anlaşıyoruz biz
romantik aşkitom
niyee
Façan yansın karşiiimm demeli tabikiben çok düşündüm ama bulamadım siz bilirsiniz belki sorayım
ben çok düşündüm ama bulamadım siz bilirsiniz belki sorayım
banada alsana derim benben çok düşündüm ama bulamadım siz bilirsiniz belki sorayım
Saçımı kurulamaya çalışıyorum yaklaşık 3 saattir saçım ıslak , hiç yoktan kendiliğinden kurur falan diye düşünümdüm ama boşa yaanapıyon hıyarım
öyleromantik aşkitom
niyee
Bayılıyorum böyle sıfatlara hıyar patlıcan vsçok romantikkkkhıyar falan
Saçımı kurulamaya çalışıyorum yaklaşık 3 saattir saçım ıslak , hiç yoktan kendiliğinden kurur falan diye düşünümdüm ama boşa yaa
bir el at kurut şu saçlarımı kankaaaa
sen napıyonnnn =)
alışverişten geldik bizde öyle oturuyorumSaçımı kurulamaya çalışıyorum yaklaşık 3 saattir saçım ıslak , hiç yoktan kendiliğinden kurur falan diye düşünümdüm ama boşa yaa
bir el at kurut şu saçlarımı kankaaaa
sen napıyonnnn =)
İveeeettt =)kızlar size bi soru sorim mi ?
Bayılıyorum böyle sıfatlara hıyar patlıcan vs
Uzun ve ıslak bir saç kurumuyor, başımda havlu olmasına rağmen..Nasıl bi saç o la kurumuyorrr
Neler aldın hangi cicilere paracıklar yatırdınnnnalışverişten geldik bizde öyle oturuyorum
yapma rocky,yapma...Yaa suan justa cok ihtiyacim var.psikiyatristim 33 yasinda daaasss daaas daaas.justi kinayip daha beter olmayayim.bildigin bi ac kurt oldum yaaa.ucana kacana kesik atiyoruuuummmm
Uzun ve ıslak bir saç kurumuyor, başımda havlu olmasına rağmen..
Bisey yapcagimdan diilde iste goz capkinligi benimkisiiiiyapma rocky,yapma...
ceketle pantalon aldım ya. klasik yaniNeler aldın hangi cicilere paracıklar yatırdınnnn
O zaman da sırtım ıslanır ama salık bırakırsam..Havluyu 15-20 dkdan çok tutma.. Nemden kokusu değişir
Hava almazsa kurumaz zaten
Unlu sac uzmani pardon artik prof.u catlak b yorumunu yapti.ya saka bi yana hergun tariyorum hergun kece gibi saclarim napmak lazim.kirik falanda yokHavluyu 15-20 dkdan çok tutma.. Nemden kokusu değişir
Hava almazsa kurumaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?