Ben de sadrazam gibi dolaşıyorum öyle saatlerce, açınca kuruyor amaUzun ve ıslak bir saç kurumuyor, başımda havlu olmasına rağmen..
Öğretmenim öğretmenim canım benim canım benimmmmmmmmmceketle pantalon aldım ya. klasik yani
okulda sunumlarda lazım oluyor. birde bu sene halk eğitimlere ders vermeye gideceğiz.
Bak 15-20dk havluyla dur..O zaman da sırtım ıslanır ama salık bırakırsam..
Bağlasam kurumaz
bırakmaz kurumaz
saç kurutma makinesine vurmak istemiyorum saçlarımı , başımı ağrıtıyor =/
argan yağı sürsene aşkitoUnlu sac uzmani pardon artik prof.u catlak b yorumunu yapti.ya saka bi yana hergun tariyorum hergun kece gibi saclarim napmak lazim.kirik falanda yok
Şuan hala kafamda havlu var, kafamı taşıyamıyorum o derece yaniBen de sadrazam gibi dolaşıyorum öyle saatlerce, açınca kuruyor ama
Senin için açtım saçlarımı ..Bak 15-20dk havluyla dur..
Sonra havluyu omzuna as ki sırtın ıslanmasın
Düşük ayarda kurutsan daha iyi değil miŞuan hala kafamda havlu var, kafamı taşıyamıyorum o derece yani
Ya benim saclarimi cok agirlastirdi o ben hic memnun kalmadimmargan yağı sürsene aşkito
saf argan yağı sürme şey al pantenin var argan ve diğer yağları karıştırmışlar, yumuşacık yapıyorYa benim saclarimi cok agirlastirdi o ben hic memnun kalmadimm
şu elseve mucizevi yağdan kullansana sendeYa benim saclarimi cok agirlastirdi o ben hic memnun kalmadimm
Yine aynı hesap oluyor kuruyana kadar tutmak zorunda kalıyorum be kuzum..Düşük ayarda kurutsan daha iyi değil mi
Uzun saçlı olmak zor yaYine aynı hesap oluyor kuruyana kadar tutmak zorunda kalıyorum be kuzum..
Unlu sac uzmani pardon artik prof.u catlak b yorumunu yapti.ya saka bi yana hergun tariyorum hergun kece gibi saclarim napmak lazim.kirik falanda yok
Şuan hala kafamda havlu var, kafamı taşıyamıyorum o derece yani
Ya benim saclarimi cok agirlastirdi o ben hic memnun kalmadimm
saf argan yağı sürme şey al pantenin var argan ve diğer yağları karıştırmışlar, yumuşacık yapıyor
Kararsiz kaldim simdiii.sagolun findiklaaarşu elseve mucizevi yağdan kullansana sende
topikcek çok memnunuz biraz olsun yumuşar hiç değilse
bence saçlarınıza hiçbir şey sürmeyin bol bol ılık suda yıkayın ben öyle yapıyorum..
İpekk gibi duruyo ama saclarinbence saçlarınıza hiçbir şey sürmeyin bol bol ılık suda yıkayın ben öyle yapıyorum..
Nemini kaybetmiş olabilir..
Gliserin su iyi gelir :)
Açsana kızaaammm
Gliserinli su hafif ağırlıkta yapmaz..
Eczaneden bulabilirsin..
Veya daha pratik yolu doğal sade maden suyu:)
ama katkı maddesi de yıpratmaz mıı?Bol bol yıkamak yıpratıyor işte
elidor.İpekk gibi duruyo ama saclarinSampuanin markasi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?