- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Catlaaak duygularini hep cok yogun,cok fazla yasiyosun.biraz fazla aliganlik gosteriyosun.hicbi anne yavrusuna gonulden beddua etmez.annelerin bedduasi kabul olmaz diye bu yuzden soylenisler.dili soylesede yuregi elvermez.biraz olgun dusunmeye calis babanin hirsini annenden alma.onun yukunu annene yukleme.biraz olgun dusunmeye calisBugün kesin kavga edicem veya yarın kesin yani kesinnn
Burdaaaayim hem hicbirimiz yoksak ziyaretcimiz mutlakaa burdaaaKimsecikler yok muuu
Amcaymiydi vuran. Sen artik araba kullanmayi birak trafik canavari adayi deseydin yuruyen tehlike oluyorlar yaslilarben geldim lililili
bu arada evet iyiyim bir şeyimiz yok
amca kırmızıda dururken gelip arkadan vurdu ya kütürt diye şok oldum
bir de diyor ki bi anlık denize dalmışım
ya bi sg.
Amcaymiydi vuran. Sen artik araba kullanmayi birak trafik canavari adayi deseydin yuruyen tehlike oluyorlar yaslilar
Burdaaaayim hem hicbirimiz yoksak ziyaretcimiz mutlakaa burdaaa
Ah ah kimbilir kafasi neye gidip geliyorduya adam ağladı benim karım hasta da ben suyumu doldurmaya gidiyodum battım ben emekliyim vs ay kulakları da duymuyo la yoldasın niye denizi izliyon manyak
Kesin manitasıyla mesajlaşıyoduben geldim lililili
bu arada evet iyiyim bir şeyimiz yok
amca kırmızıda dururken gelip arkadan vurdu ya kütürt diye şok oldum
bir de diyor ki bi anlık denize dalmışım
ya bi sg.
Amca miKesin manitasıyla mesajlaşıyodu
Konunun müdavimi resmenBurdaaaayim hem hicbirimiz yoksak ziyaretcimiz mutlakaa burdaaa
Kesin manitasıyla mesajlaşıyodu
ay yazık bee üzüldümya adam ağladı benim karım hasta da ben suyumu doldurmaya gidiyodum battım ben emekliyim vs ay kulakları da duymuyo la yoldasın niye denizi izliyon manyak
Ahretliğidir kiz oasıl amcalardan korkucan
Hahaha supersin kahkaha attimya onun mıçmaya kıçı kalmamıştır sen manita diyon
ahretlik kanka gibi bişi deel miydiAhretliğidir kiz o
ay yazık bee üzüldüm
Heee gibi gibiahretlik kanka gibi bişi deel miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?