Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
He yok onla alakali diil ben psikiyatrist icin demistim onu.basima bela olur falan diye.digeri icin bisey dermiyim ask olsun
Yaaa sorma acik acik yuzumuze begenmedi bizi

aslında keşke baksam
benim bugün görüştüğüm kuzenlerimden biri de boşandı 2 yıl önce
kızın şimdi görüştüğü şahıs gözünün içine bakıyor ya
valla talih kuşu kondu başına bizimki pek yüz vermiyor
bırak ben evleniyim dicem hmmna
kızı zaraya soktu gel gel beğen bişeyler alıyım yok maldivlere gidelim yok dünya turu yapalım of ya niye bana gelmez böylesi

Kuzenin taktigi bulmus canim ondan. Yuz vermeyince kiymete biniyorsun erkek gozunde

ben bunu sorucaktı mdemek senin annendi topuk dikeni olan
doktor benimkine tedavisi yok demiş
siz nasıl tedavi yaptırıyorsunuz
varsa ben de annemi götüreyim doktora

Sen birazcik sabret daha cok erken benim gibi goz capkinligi yap:)cok daha iyileri cikicak karsina goruceksin.hic olmadi beraber gideriz maldivlere noolmus

Kuzenin taktigi bulmus canim ondan. Yuz vermeyince kiymete biniyorsun erkek gozunde

taktik değil cgönlü yok ya
öyle adam kaçmaz bence

Sen birazcik sabret daha cok erken benim gibi goz capkinligi yap:)cok daha iyileri cikicak karsina goruceksin.hic olmadi beraber gideriz maldivlere noolmus

onun boşandıktan 2 ay sonra çıktı ama hemen kaşrısına ç.ok ilginç adam bunu mu bekliyodu nedir
baya dertleştik onla konuştuk bu boşanma işlerinden

Bir tanıdığım 10 yıl çekti kocayı
En son sepet havasıyla gönderdi
Karşısına birinş çıkardı
10 yılı unutturdu valla
Darısı başınıza

ben bunu sorucaktı mdemek senin annendi topuk dikeni olan
doktor benimkine tedavisi yok demiş
siz nasıl tedavi yaptırıyorsunuz
varsa ben de annemi götüreyim doktora
yaa benim annemde de topuk dikeni var
bize de bir çözüm bulun
yalnız topiğin adını annesi topuk dikenliler olarak mı değiştirsek yav herkeste var

Sende kurtul kaptan mağara adamindan. 3er 5 er gelir kismetlerin

Senin basiretini bagliyor o amca

Ya bizde atlaticaz,tazelenicez.kaldi ki senin de cikabilir karsina benim de.sadece daha temkinli oluruz artik dicem de bizden bi poh olmaz.kaptirir gideriz asik olsakk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…