ben de çok seviyorummbugun düğüne gittm de kafkas oynadık azerilik kaptım ordan acayip eğlenceliyms konusması
Iyi bari :) break te seni ariyodu bugun simdi kendisi yok muhabbetin guzelmis bizi begenmiyor :
He yok onla alakali diil ben psikiyatrist icin demistim onu.basima bela olur falan diye.digeri icin bisey dermiyim ask olsunben kimseye bakmıyom da ondan şaşırdım
bu arada evet fena gezdim fena yedim fena yoruldum
Yaaa sorma acik acik yuzumuze begenmedi biziahahshahdhah ay evet gördümbreakingbadd hayadım bensiz yapamıyomuşun öyle diyolar
ben geldim nerdesin
He yok onla alakali diil ben psikiyatrist icin demistim onu.basima bela olur falan diye.digeri icin bisey dermiyim ask olsun
Yaaa sorma acik acik yuzumuze begenmedi bizi
Yaaa sorma acik acik yuzumuze begenmedi bizi
keratin ne,ben bilmem.
aslında keşke baksam
benim bugün görüştüğüm kuzenlerimden biri de boşandı 2 yıl önce
kızın şimdi görüştüğü şahıs gözünün içine bakıyor ya
valla talih kuşu kondu başına bizimki pek yüz vermiyor
bırak ben evleniyim dicem hmmna
kızı zaraya soktu gel gel beğen bişeyler alıyım yok maldivlere gidelim yok dünya turu yapalım of ya niye bana gelmez böylesi
Topuk dikeni vardı annemde..
Kırma işlemine gitti çok canı yandı
-Bende git bak hep çekiceğine bi kaç seans çekersin gibi konuştum
ısrar ettim..
-Sende olursa anlarsın gibi konuştu oda
Ve son bi kaç gündür topuğum ağrıyor hele bugün çok ağrıyor..
Bugün dedim
-Bedduaydı o dimi
-Hayır demiyor evete yakın konuşuyo olunca anlarsın olursa anlarsın demiştim diye ama
-Bedduaydı dimi
dedikçe yüü düşüyo
Sen birazcik sabret daha cok erken benim gibi goz capkinligi yap:)cok daha iyileri cikicak karsina goruceksin.hic olmadi beraber gideriz maldivlere noolmusaslında keşke baksam
benim bugün görüştüğüm kuzenlerimden biri de boşandı 2 yıl önce
kızın şimdi görüştüğü şahıs gözünün içine bakıyor ya
valla talih kuşu kondu başına bizimki pek yüz vermiyor
bırak ben evleniyim dicem hmmna
kızı zaraya soktu gel gel beğen bişeyler alıyım yok maldivlere gidelim yok dünya turu yapalım of ya niye bana gelmez böylesi
Kuzenin taktigi bulmus canim ondan. Yuz vermeyince kiymete biniyorsun erkek gozunde
Sen birazcik sabret daha cok erken benim gibi goz capkinligi yap:)cok daha iyileri cikicak karsina goruceksin.hic olmadi beraber gideriz maldivlere noolmus
Sen birazcik sabret daha cok erken benim gibi goz capkinligi yap:)cok daha iyileri cikicak karsina goruceksin.hic olmadi beraber gideriz maldivlere noolmus
Bir tanıdığım 10 yıl çekti kocayı
En son sepet havasıyla gönderdi
Karşısına birinş çıkardı
10 yılı unutturdu valla
Darısı başınıza
yaa benim annemde de topuk dikeni varben bunu sorucaktı mdemek senin annendi topuk dikeni olan
doktor benimkine tedavisi yok demiş
siz nasıl tedavi yaptırıyorsunuz
varsa ben de annemi götüreyim doktora
Çıtırlarya daha yaşımız ne ki siskooanne 25 ben 23
taktik değil cgönlü yok ya
öyle adam kaçmaz bence
onun boşandıktan 2 ay sonra çıktı ama hemen kaşrısına ç.ok ilginç adam bunu mu bekliyodu nedir
baya dertleştik onla konuştuk bu boşanma işlerinden
Ya bizde atlaticaz,tazelenicez.kaldi ki senin de cikabilir karsina benim de.sadece daha temkinli oluruz artik dicem de bizden bi poh olmaz.kaptirir gideriz asik olsakktaktik değil cgönlü yok ya
öyle adam kaçmaz bence
onun boşandıktan 2 ay sonra çıktı ama hemen kaşrısına ç.ok ilginç adam bunu mu bekliyodu nedir
baya dertleştik onla konuştuk bu boşanma işlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?