sen de mi boşanmıştın bebekCok ornek goruyorum duyuyorum ben kizlar bosandktan sonra iyi es bulanlari. 2.evliligin tadi baskadir diyenler cok. Bizde buluruz insallah
Sende kurtul kaptan mağara adamindan. 3er 5 er gelir kismetlerin
Senin basiretini bagliyor o amca
Ya bizde atlaticaz,tazelenicez.kaldi ki senin de cikabilir karsina benim de.sadece daha temkinli oluruz artik dicem de bizden bi poh olmaz.kaptirir gideriz asik olsakk
Evet canim bende 25 yas duluyum hahasen de mi boşanmıştın bebek
Ya bizde atlaticaz,tazelenicez.kaldi ki senin de cikabilir karsina benim de.sadece daha temkinli oluruz artik dicem de bizden bi poh olmaz.kaptirir gideriz asik olsakk
Benim umrumda bile degil valla daha 1 sene olmadi :)bana da çıkacakmış gibi geliyor
kuzenim hala atlatamadım diyor 2 yıl oldu
moralimize mıçmak gibi olmasın ama
Atlaticaaaz o da sana oyle diyerek halt etmis.o onun ozuru kusura bakmasin.benim annem atlattiysa suan sevdicegiyle fink fink dunyayi gezip,kanepecilik oynuyosa essek degilizz ya,atlaticaaaz!tazecik kizlariz.56 kiloyuda gormusum ortaligin anasini aglatirim!o kocalar buraya gelecekkk!bana da çıkacakmış gibi geliyor
kuzenim hala atlatamadım diyor 2 yıl oldu
moralimize mıçmak gibi olmasın ama
bir çıtır dahaEvet canim bende 25 yas duluyum haha
gtmemi istysn gdrm.s.she burası boşananlar kulübü
ya daha yaşımız ne ki siskooanne 25 ben 23
Aaaaaa yasli mi duruyorum kiiiz????yorumlarim falan?icim mi gecmis benim?Kiz nicki sisko ama kendi citir olan hatun.Sende kucukmussun. Ben seni 30 yaslarinda saniyordum. Benden kucukmussun kiyamamm
kız senin nickin niye siskoanne yaa 56 kilosun bi deAtlaticaaaz o da sana oyle diyerek halt etmis.o onun ozuru kusura bakmasin.benim annem atlattiysa suan sevdicegiyle fink fink dunyayi gezip,kanepecilik oynuyosa essek degilizz ya,atlaticaaaz!tazecik kizlariz.56 kiloyuda gormusum ortaligin anasini aglatirim!o kocalar buraya gelecekkk!
Arasin ebesini cagarsinbugün herhangi bi action yok telde
pazar boş günü çağırmak nezaketinde dahi bulunmadı beyimiz
Yok kizzzz nalakaaaaAaaaaa yasli mi duruyorum kiiiz????yorumlarim falan?icim mi gecmis benim?
Ya siskoydum zayifladim ama her zaman dedigim gibi benim ruhum siskooo.yemek yemek icin yasiyorum beennkız senin nickin niye siskoanne yaa 56 kilosun bi de
Nicin cagircakbugün herhangi bi action yok telde
ERERWRWER.CAHİLİM.oha
saç ve tırnağın yapı maddesi
çıkıp git ve bi köşede utan
Ay ondan bi cacik olmaz demek ki s. Etbugün herhangi bi action yok telde
Olgunum dimi?Yok kizzzz nalakaaaahani bebisin var bir de cok olgunsun.ondan oyle dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?