- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
diyetisyene git asdasdapsikolojik diye düşünüyorum ama bilemedim
Benim de 5 kiloya ihtiyacım var zaten, hemen geliyorumYemek için yaşarım
Az yanımda takıl bir ayda 5 kilo garanti
diyetisyene git asdasda
eski günlerimi özledim
2 tane doğurdum ben
şu an kendi çabalarımla deniyorum olmazsa bir doktora gidicem zaten saçlarım da dökülmeye başladı kazıyacam en sonundadiyetisyene git asdasda
Yok annem hic tanismayalim o zamanYemek için yaşarım
Az yanımda takıl bir ayda 5 kilo garanti
çaakaaaallldiyetisyene git asdasda
9 aylik bi kartopum vaaarhea sen 25 just 23 temams şimdi oldu.. çoluk cocuk falan filan ?
Benim de 5 kiloya ihtiyacım var zaten, hemen geliyorum
9 aylik bi kartopum vaaar
Depresyondamisin?şu an kendi çabalarımla deniyorum olmazsa bir doktora gidicem zaten saçlarım da dökülmeye başladı kazıyacam en sonunda
Bugun bi musterim geldi. 2. Evliligi icin gelünlük bakiyormus. Yaninda da 2 cocugu. Kabinde soyundu, don sütyen kaldi. Allahi o nasil vucut2 tane doğurdum ben
buyur justcum tam bunu dinliyordm
Bugun bi musterim geldi. 2. Evliligi icin gelünlük bakiyormus. Yaninda da 2 cocugu. Kabinde soyundu, don sütyen kaldi. Allahi o nasil vucuthatun taşşş. Her tarifini gözlerimle yedim Memikler bıngıl bıngıl. Beli incecik. Karni dumduz. Kendimi ayicik gibi hissettim neresinden cikarmis o cocuklari cok haset ettim insallah kadina bisey olmamistir
Kendinin olunca bak nasil aliyosun,eviriyosun,ceviriyosun.aynen ezgi diyo simdi asker arkadasiyim ya ben isir dur:)enem tam da sevilcek zamanları ( 4 aya kadar alamıyorm elime ben ) :)
birini saymayı unutmuşum tamam tamaaaam 3 tane
bdvye göndermee?ter kokuyo muydu
hatta 4. de yolda değil mi hatta hatta doğurmaya 16 yasında basladn değil mi
Kendinin olunca bak nasil aliyosun,eviriyosun,ceviriyosun.aynen ezgi diyo simdi asker arkadasiyim ya ben isir dur:)
bdvye göndermee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?